Chef til Facility Management på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du en erfaren chef med udsyn, overblik og gode samarbejdsevner, og har du lyst til at bidrage til at skabe sammenhængende drift og udvikling af en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner? Så søg stillingen som chef for Facility Management på Københavns Professionshøjskole (KP).

Som chef for Facility Management får du en vigtig rolle i at skabe veldrevne og inspirerende campusmiljøer, som vores studerende og medarbejdere føler sig hjemme i og let kan navigere rundt på.

Du bliver chef for et ledelsesteam på 4 ledere og ca. 85 medarbejdere. Facility Management spænder bredt fagligt fra bygningsdrift til frontservice og byggeprojekter.

Din opgave bliver at sætte retning for:

  • Vedligeholdelse og udvikling af KP’s bygninger og faciliteter. Vi ønsker tydelig planlægning, klare fælles rammer på tværs af lokationer og fokus på bæredygtige campusser
  • Effektiv udnyttelse og fremtidssikring af vores bygningsmasse. Vi står overfor en fortætning og modernisering af vores bygningsmasse gennem mere effektiv anvendelse, bygningsafhændelse og ombygninger. Samtidig ønsker vi at udvikle campusmiljøer, der emmer af studieliv og professionsfaglig identitet
  • Videreudvikling af vores servicekultur. Vi ønsker at vores studerende og kollegaer oplever en god og sammenhængende service på tværs af KP.

Kvalifikationer
Du skal kunne samle dit lederteam, lede gennem dine ledere og sikre en fælles retning for hele afdelingen i tæt samspil med det øvrige ressourceområde og det samlede KP.

Det er vigtigt for os, at du kan sikre en koordineret og helhedsorienteret styring af Facility Management med særlig fokus på de strategiske og taktiske opgaver. Du behøver ikke at have indgående kendskab til de operationelle opgaver inden for Facility Management, men du skal have forståelse for kompleksiteten i bygningsdrift. Du skal desuden have solid ledelseserfaring, gerne med ledelse af ledere.

Derudover er det vigtigt, at du:

  • kan drive udviklingen af en fremtidssikring af vores bygningsmasse
  • har forståelse for økonomisk planlægning og styring og kan ”lede opad”
  • kan understøtte og videreudvikle en servicekultur, hvor der arbejdes i driftsfællesskaber på tværs af enheder og afdelinger
  • er en dygtig kommunikator – mundtligt såvel som skriftligt
  • er en synlig og anerkendende chef, der kan motivere dine medarbejdere
  • er god til at skabe relationer og samarbejde på tværs af hele organisationen.

På KP er ambitionen, at ledelse udøves professionelt med udgangspunkt i det fælles ledelsesgrundlag, så alle medarbejdere på KP oplever ledelse, der udvikler og understøtter deres arbejde. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv i vores 6 ledelsesprincipper og har interesse for at udfolde din ledelsesopgave i denne ramme.

Om Facility Management og Ressourceområdet
Facility Management har til opgave at drive, vedligeholde og udvikle KP’s bygninger samt supportere KP’s studerende og ansatte. Vi har aktuelt ca. 140.000 m2. fordelt på 8 lokationer. Facility Management har også ansvaret for beredskab og sikkerhed samt for større servicekontrakter på bl.a. rengøring og kantinedrift. Afdelingen er organiseret i 4 enheder med ansvar for henholdsvis campusdrift, frontservice og udvikling.

Facility Management udgør sammen med HR, Økonomi, IT og Studieservice Ressourceområdet. I Ressourceområdet arbejder vi på - i tæt samarbejde med uddannelserne - at skabe sammenhængende rammer for fremragende undervisning. Vores fokus er således først og fremmest på helheden fremfor de enkelte afdelinger. Du vil indgå i et tværgående arbejdsfællesskab med de øvrige chefer og direktøren for Ressourceområdet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som chef for Facility Management med start den 1. februar 2024 eller snarest derefter.

Ansættelse og aflønning sker som udgangspunkt efter aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk og om KP som arbejdsplads.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret rektor Søren Erichsen på tlf.: +45 51632550.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 05-12-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 50-51. Der vil indgå personlighedstest i forbindelse med samtalerne.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • København V
  • Tirsdag den 05. december 2023

Lignende jobs

  • Ejendomsfunktionær i København

    JobbetVi søger en vicevært med hænderne godt skruet på og som kan være med til at løfte en bred vifte af arbejdsopgaver ude på lokationen. Din nærmeste kollega bliver deres tekniske chef som du ti..
    • Ejendomsfunktionær
    • København
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i København S

    Er du serviceminded og god til at lede medarbejdere? Sætter du en ære i at være tilgængelig for medarbejderne? Er du imødekommende, hjælpsom og nærværende for vores kunder? Og ønsker du et alsidigt..
    • Ejendomsfunktionær
    • København S
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Valby

    Bliv en del af vores dygtige property management team Som Property Manager vil du få ansvaret for din egen portefølje af boligejendomme – enten nyopførte eller inden for den gamle boligmasse. D..
    • Ejendomsfunktionær
    • Valby
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Valby

    Bliv en del af vores succes Til vores afdeling for foreninger, søger vi en Property Manager/ejendomsadministrator til administration af andelsboligforeninger og ejerlejlighedsforeninger. "I..
    • Ejendomsfunktionær
    • Valby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0