Servicemedarbejder til Frilandsmuseet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Frilandsmuseet søger en pligtopfyldende faguddannet servicemedarbejder med gode samarbejdsevner til at hjælpe med diverse praktiske opgaver i forbindelse med publikumsdrift på museet, herunder samlingsarbejdet, afholdelse af festivaler, aktiviteter og teater.

Arbejdsområde

Opgaverne spænder vidt. Du vil skulle bistå med håndtering af museumsgenstande, nedtagning af alarmer, dynehåndtering og rengøring i Frilandsmuseets museumsbygninger. Hertil kommer serviceopgaver vedrørende events og festivaler med opstilling af boder og rekvisitter. I den forbindelse vil der også være mindre byggeprojekter, som kræver et godt håndelag. Ved locationleje vil du skulle være med til at tage udstillinger ned og fjerne genstande fra museumsbygningerne samt være med til at reetablere dem efterfølgende.

Kvalifikationer

Vi søger en person med godt humør og gå-på-mod, som ikke er bange for at tage fat. Du skal have gode samarbejdsevner og lyst til at indgå i mange forskellige opgaver med øvrige medarbejdere på museet.

Du kan arbejde selvstændigt, skabe overblik og prioritere mellem mange opgaver og formå at inddrage andre i beslutninger om arbejdets udførelse.

Vi vil endvidere lægge vægt på, at du har en relevant faguddannelse, som smed eller anden håndværksmæssig baggrund. Samt at du har relevant erfaring, fra en lignende stilling eller inden for dit håndværk.

Kørekort er et krav, og det er en fordel, hvis du kan køre traktor og knækstyret læssemaskine.

Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden for stillingen er 30 timer pr. uge. Arbejdstiden placeres normalt i tidsrummet kl. 6 – 19 på hverdage. Weekendarbejde kan forekomme.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til relevant overenskomst i Staten.

Nationalmuseet skal have mulighed for at vurdere en straffeattest til privat brug og en børneattest inden ansættelsen.

Stillingen ønskes besat den 1. marts 2024 eller snarest derefter.

Ansøgning

Nationalmuseet arbejder aktivt for ligestilling blandt vore medarbejdere og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Skriftlig ansøgning sendes via vort elektroniske rekrutteringssystem på vores hjemmeside www.natmus.dk/job og skal være museet i hænde senest mandag den 5. februar 2024.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder af publikumsoplevelser Peter Darger på mail [email protected] eller 4120 6410 eller til samlingsinspektør Christina Folke Ax på mail [email protected] eller 4120 6407.

Nationalmuseet er Danmarks kulturhistoriske hovedmuseum og et statsmuseum under Kulturministeriet. Nationalmuseet styrker historiebevidsthed og medborgerskab ved at belyse Danmarks og verdens kulturer og deres indbyrdes afhængighed. Ca. 655 medarbejdere er fordelt på 4 afdelinger: Forskning, Samling og Bevaring, Museer og Slotte, Nationalmuseet København samt Drift og Administration. Se mere om Nationalmuseet på www.natmus.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Kongens Lyngby
  • Mandag den 05. februar 2024

Lignende jobs

  • Ejendomsfunktionær i Lynge

    Who we areAt WS Audiology, we provide innovative hearing aids and hearing health services.Together with our 12,000 colleagues in 130 countries, we invite you to help unlock human potential by bring..
    • Ejendomsfunktionær
    • Lynge
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Virum

    Elsker du at fikse ting og have mange forskellige opgaver, bla. anrette mad, bestille vare og hjælpe andre omkring dig? Så har vi jobbet til dig! Her hos Flair leder vi efter en dygtig facilit..
    • Ejendomsfunktionær
    • Virum
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Kongens Lyngby

    Døgnbehandlingsinstitutionen for psykisk sårbare unge, Nødebogård, søger en stabil og samarbejdsdygtig pedel 30 timer ugentligt pr. 1. august 2024. Nødebogård er en behandlingsinstitution for b..
    • Ejendomsfunktionær
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Helsingør

    Har du lyst til at arbejde som vicevært hos virksomhed i Helsingør, så er det måske lige dig, vi har brug for. Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning til jobbet at man er tilk..
    • Ejendomsfunktionær
    • Helsingør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 2
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 4
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 2