Stadioninspektør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Løkken

STADIONinspektør til G.V.L. Løkken Stadion

Er du engageret, passioneret, håndværkerdygtig og har en vedvarende vilje til at yde dit bedste hver eneste dag? Har du en stærk fleksibilitet, en ægte foreningsånd og en masse gåpåmod? Så er du måske vores nye klubhusinspektør hos G.V.L. ! G.V.L. Løkken er en forening i rivende udvikling, med eget idrætsanlæg, og vi søger nu en ambitiøs og engageret klubhusinspektør til at drive klubbens praktiske funktioner.

Som klubhusinspektør DELTAGER DU I DEN praktiske drift og koordination af klubben. G.V.L. er kendt for vores lokale engagement og den årlige Løkken Koncert. Du skal være ansvarlig for at skabe og opretholde vores fantastiske miljø på anlægget, hvor alle medlemmer og gæster føler sig velkomne. Som klubhusinspektør hos G.V.L. vil du have en afgørende rolle i at sikre, at klubbens faciliteter og områder fungerer problemfrit og er i god stand til enhver tid. Ansvarsområderne vil primært være af praktisk karakter, men der vil også være en vis administrativ opgave.

Dine ansvarsområder vil omfatte: vedligeholdelse AF KLUBHUS: Ansvarlig for den generelle vedligeholdelse af alle faciliteter, herunder omklædningsrum, træningsbaner, klubhus, og andre fællesområder. Dette omfatter at sørge for, at alt fungerer korrekt, reparationer bliver udført hurtigt, og at områderne er rene og i orden. Klub- og banepleje: Ansvarlig for at opretholde klubhus og baner i en god og sikker stand. Dette inkluderer at sørge for, at banerne er i god form til kampe og træning, at faciliteter til GÆSTER er i orden Indkøb : At foretage indkøb af udstyr og materialer til vedligeholdelse af faciliteterne. Dette kan omfatte alt fra rengøringsprodukter til redskaber til vedligeholdelse af området. At sikre, at cafeteriet har DRIKKEVARER og fødevarer. SAMT INDKØB AF TØJ TIL FORENINGENS MEDLEMMER Kommunikation og samarbejde: Selvom hovedvægten ligger på praktiske opgaver, vil man også have en administrativ del, der involverer kommunikation MED SPONSORER OG SAMARBEJDSPARTNERE.

MAN VIL FÅ ET STORT ANSVAR I FORBINDELSE MED AFHOLDELSE AF G.V.L. FODBOLDSKOLE OG LØKKEN KONCERT Generelt er klubhusinspektørens rolle afgørende for klubbens daglige drift og den positive oplevelse, både for spillere, trænere og tilskuere. Det er en praktisk orienteret stilling, men en vis grad af administrativt arbejde vil også være involveret for at sikre en effektiv drift.

Eksempler på opgaver:

- Ansvarlig for frivillige med tilknytning til klubhuset

- Inspektion og vedligeholdelse af baner og materiel

- Rengøring af klubhus samt udendørs arealer - At udføre reparationer og implementere nye tiltag i klubhus, omklædningsrum mv.

- Egenkontrol af cafeteria

- Vask af kamptøj, samt bestilling af sportsplejeprodukter.

- Praktiske opgaver relateret til den daglige drift af klubhuset

- Bidrage til at skabe en tryg atmosfære for alle.

- Synlig og tilgængelig for klubbens medlemmer, spillere, trænere og gæster.

Kvalifikationer og kompetencer:

- Evne til at identificere og løse problemer hurtigt og effektivt.

- Evne til at tage ejerskab og ansvar.

- Proaktivitet og initiativ til at forbedre faciliteter og processer.

- Håndværksmæssige færdigheder (reparationer, vedligeholdelse af bygninger og faciliteter, græsslåning osv.).

- Kendskab til tekniske systemer (el, VVS osv.).

- Gyldigt kørekort.

- Evne til at arbejde selvstændigt.

- Engagement og loyalitet over for klubben.

Ansættelsesvilkår Dette er en fuldtidsstilling (37 timer om ugen i gennemsnit over året) som klubhusinspektør. Du vil have stor fleksibilitet til at planlægge dit arbejde, så det passer med klubbens aktiviteter og tilstedeværelsen af øvrige ansatte og frivillige. Dette kan indebære arbejdstid om eftermiddage, aftener og weekender i forbindelse med kampe, træner- og spillermøder, events og lignende. Vi vil gennemføre en individuel lønforhandling i forbindelse med ansættelsen for at sikre, at din løn matcher dine kvalifikationer. Bemærk, at der vil blive indhentet børneattest som en del af ansættelsesprocessen.

ANSÆTTELSEN ER UNDER EN FRIVILLIG BESTYRELSE MED EN TIL TO KONTAKTPERSONER . Kontakt og ansøgning Har du lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte bestyrelsesNÆSTformand CHRISTIAN OUTZEN på telefon 25538633. Vi vil bede dig søge stillingen ved fremsendelse af ansøgning, cv og evt. øvrige relevante dokumenter til [email protected]. Ansøgningsfrist er den 3O. NOVEMBER 2023 og samtaler forventes afholdt i uge 49.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Løkken.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Løkken
  • Torsdag den 30. november 2023

Lignende jobs

  • Ejendomsfunktionær i Nordjylland

    Vi søger 1 ny teknisk servicemedarbejdere til vores plejecenter pr. 1. juli 2024 eller snarest derefter.Stillingen er et vikariat på 37 timer om ugen i 6 måneder, med mulighed for forlængelse D..
    • Ejendomsfunktionær
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær (elev) i Aars

    Ejendomsfunktionær søges til organisation/virksomhed i 9600 Aars
    • Ejendomsfunktionær
    • Aars
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær (elev) i Nordjylland

    Kunne du tænke dig at uddanne dig til ejendomsservicetekniker og lære hvordan du passer og vedligeholder bygninger, varmeanlæg, grønne arealer og udendørsarealer, miljø, klima og administration?.
    • Ejendomsfunktionær
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Nordjylland

    Bygningskonsulent i EjendomsserviceI [xxxxx] har man besluttet at implementere Facility Management systemet Dalux FM. Et system som samler bygningsinformationer på en central platform..
    • Ejendomsfunktionær
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Løkken

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Løkken over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0