Ejendomsservicetekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Vi søger en ”praktisk gris” til at holde vores bygninger, tekniske installationer og grønne områder i tiptop stand. Har du hænderne skruet rigtigt på og øje for detaljen, så har vi lige jobbet til dig.

Dit job

Som ejendomsservicetekniker sørger du for, at vores bygninger og grønne områder på Vandværksvej i Odense både fungerer og ser godt ud. Du er en nøgleperson, der selv løser praktiske opgaver, men også står for at bestille og koordinere eksterne håndværkere. Opgaverne spænder vidt: Fra styring af ventilation til serviceaftaler på firmabiler og fra mindre reparationer til pasning af grønne områder.

Du tilrettelægger selv i høj grad din arbejdsdag. Kl. 7 møder du ind og danner dig et overblik over dagens opgaver. Du går en runde og tjekker, om alt er i orden inde og ude, og du følger op på opgaver meldt ind fra kolleger og evt. igangværende arbejde med eksterne håndværkere. Derefter smøger du selv ærmerne op og løser de forskellige mindre håndværks-, oprydnings- og vedligeholdsopgaver, som står for tur.

Dine kolleger

Ud over dine 10 nærmeste kolleger i Team Service får du en stor berøringsflade på tværs af hele VandCenter Syd. I alt får du 200+ dygtige kolleger med mange forskellige fagligheder, som du også kan møde over en kop kaffe og en vandet vits i kantinen.

Hvad får du hos os?

Vi tilbyder dig et afvekslende og selvstændigt job på 37 timer (med flekstid) på en arbejdsplads, der lægger stor vægt på trivsel og udvikling. Vi krydrer arbejdsdagen med bl.a. sociale arrangementer, motion og en velsmagende kantineordning.

Om dig

Du er god med dine hænder og nyder at løse praktiske opgaver, så tingene omkring dig er i orden. Måske har du en baggrund som ejendomsservicetekniker eller håndværker?

Du har kendskab til styringssystemer inden for ventilation (CTS/ECL), sikkerhed (ABA, ADK) og vand/varme. Og så er det vigtigt, at du har du en god fysik, da jobbet kan være fysisk krævende.

Som person er du imødekommende og hjælpsom. Du kan lide at gribe de bolde, der bliver kastet, og er god til at strukturere din tid. Du interesserer dig for bæredygtigt byggeri og har blik for nye måder at gøre tingene på. Helt lavpraktisk skal du have kørekort type B og føle dig hjemme i Office-pakken. Kendskab til tekniske vedligeholdsprogrammer er også en fordel.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål, kan du kontakte Facility Manager Michael Kruse Jepsen på tlf. 30 41 16 28 eller [email protected].

Brug linket ”Søg denne stilling” herunder og fortæl, hvorfor du skal være vores nye kollega. Vi skal have din ansøgning senest den 26. februar 2024 og forventer at afholde samtaler i uge 10.

Om os

VandCenter Syd er ét af Danmarks største vand- og spildevandsselskaber. Hos os bliver du del af et fællesskab, der arbejder for at sikre det livsvigtige vand både hjemme og i naturen, i Danmark og i udlandet – og gøre det på en måde, der holder vand langt ud i fremtiden.

Ansøgningsfrist: 26. februar 2024


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Odense C

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
20. april 2024 1