Driftsinspektør til [xxxxx] Facility Management – Jylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Med udgangspunkt fra Aarhus eller central placering i Vestdanmark udvider vi vores aktions områder med, på sigt, en fremtidig stærk driftsafdeling – dette for at imødekomme tilgang og øget vækst inden for Facility Management. Vi har derfor brug for en erfaren driftsinspektør, der vil være blandt de første til at forme og udvikle vores kommende afdeling i Jylland.

Hos Cobblestone gør vi en ære ud af, at forvalte boligejendomme, erhvervsejendomme og foreningsejendomme for vores kunder, som var de vores egne med udgangspunkt i innovative og bæredygtige løsninger. Derfor er det vigtigt for os, at både vi og vores kunder vinder på det samarbejde vi har, så vi kan indfri hinandens potentiale i et fælles partnerskab.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsfunktioner vil bl.a. være

  • ansvar for en portefølje af ejendomme, der kan omfatte både erhvervs- og boligejendomme
  • ledelse, som udgør en vigtig del af ansvarsområdet, da du vil få ansvaret for, at viceværterne i teamet er informerede, motiverede samt fastholder servicemindede løsninger over for såvel lejere, håndværkere, administratorer samt andre interne og eksterne kunder
  • planlægning af driften på ejendomme
  • deltagelse i driften af ejendommene sammen med viceværterne
  • løbende opfølgning på drift og vedligeholdelse af ejendommene, herunder indgåelse af serviceaftaler med evt. underentreprenører
  • løbende kvalitetssikring af driften på ejendommene og jævnlig kontrol med at de rette ressourcer er tilstede og udgifter/indtægter for de enkelte ejendomme er i balance
  • overtagelse samt indkøring af ejendomme – både nybyggede og ejendomme i drift, der vil være et specialområde i din stilling

Vi forestiller os at du er

  • struktureret
  • serviceminded
  • velformuleret i både skrift og tale samt har gode kommunikationsevner
  • udadvendt og kan navigere i interessefeltet mellem ejendomsejer og lejere
  • klar til at være tovholder i komplekse driftsorienterede processer
  • deltager med ildhu og entusiasme i den daglige drift når dette påkræves
  • erfaren IT-bruger og har speciel erfaring med I-syn og MicroBizz
  • god til økonomi i forhold til indtægter og omkostninger
  • ansvarsbevidst og har erfaring med ledelse

Vi forestiller os endvidere, at du er uddannet inden for byggeteknik, fx som bygningskonstruktør, eller har en håndværksmæssig baggrund gerne indenfor de tekniske fagområder som El, VVS, Ventilation, eller anden erfaring indenfor drift af ejendomme generelt, fx som ejendomsservicetekniker.

Du har mindst fem års erfaring fra lignende job og/eller generelt dokumenterbar god viden om ejendomsbranchen i forhold til daglig drift, samt forståelse for ledelse af medarbejdere inden for ejendomsdrift.

Du kender missionen og værdierne der skal til - for at skabe styrken i et godt velfungerende team, såvel ude i driften som det lederteam du selv bliver en del

Hos os bliver du en del af noget mere end bare en arbejdsplads og deltager i rejsen for at blive den ledende ejendomsforvalter på markedet. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer med pensions- og sundhedsordning samt bil i arbejdstiden med mange gode kolleger, som har samme positive tilgang til løsning af en opgave og hjælper hinanden med sparring, der hvor der er behov for det.

Vores hverdag er præget af sparring og samarbejde, og vi ved, at vi er bedre, når vi bruger hinanden i teamet både fagligt og personligt. Samtidig er det også vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt, og nærmeste leder har derfor månedlige samtaler med alle medarbejdere for at sikre trivsel og arbejdsglæde.

Du får mulighed for selv at påvirke din dagligdag, ligesom vi lægger stor vægt på faglig udvikling, relevante kurser og anden efteruddannelse. Vi vægter uddannelse og udvikling meget højt, så du kan ikke undgå at udvikle dig både fagligt og personligt med os. Vi prioriterer, at der er tid til udvikling og forbedringer, så vi sammen kan rådgive vores kunder bedst muligt, og flytte grænserne for, hvad god ejendomsforvaltning er.

Klar til et job du kan være stolt af?

Lyder ovenstående som noget for dig, så send os din ansøgning og CV via nedenstående link.

Vi ønsker jobbet besat snarest muligt og vil løbende gennemgå ansøgninger og indkalde relevante kandidater til samtale. Vi venter dog gerne på den rette kandidat.

Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Peter Blomgreen [email protected] tlf. 3168 1387.

Vi glæder os til at høre fra dig!

_________________________________________________________________________________

Om Cobblestone – alt under ét tag

Cobblestone A/S er en full-service ejendomsforvalter specialiseret i udlejnings- og investeringsejendomme, samt ejer- og andelsboligforeninger. Vi er ca. 200 medarbejdere, der leverer administration og ejendomsservice samt byggeteknisk, juridisk og økonomisk rådgivning. Vi er teknologiske ledere i vores branche og organiserer os på alle måder som en moderne vidensvirksomhed. Her samarbejder vi altid tæt med den enkelte kunde for at kunne hjælpe dem med deres specifikke behov. Vi administrerer over 400 bolig- og erhvervsejendomme i alle størrelser – i alt over 20.000 enheder samt over 100 selskaber. Læs mere om os her.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Valby

Lignende jobs

  • Ejendomsfunktionær i København

    Er du en erfaren elektriker/tekniker, der brænder for at levere kvalitetsservice til vores kunde i et topmoderne byggeri? Så har vi brug for din ekspertise inden for teknisk vedligeholdelse og drif..
    • Ejendomsfunktionær
    • København
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i København S

    Er du serviceminded og god til at lede medarbejdere? Sætter du en ære i at være tilgængelig for medarbejderne? Er du imødekommende, hjælpsom og nærværende for vores kunder? Og ønsker du et alsidigt..
    • Ejendomsfunktionær
    • København S
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Valby

    Bliv en del af vores dygtige property management team Som Property Manager vil du få ansvaret for din egen portefølje af boligejendomme – enten nyopførte eller inden for den gamle boligmasse. D..
    • Ejendomsfunktionær
    • Valby
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Valby

    Bliv en del af vores succes Til vores afdeling for foreninger, søger vi en Property Manager/ejendomsadministrator til administration af andelsboligforeninger og ejerlejlighedsforeninger. "I..
    • Ejendomsfunktionær
    • Valby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2