Teknisk servicemedarbejder til Campus Vordingborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Til vores serviceteam på Campus Vordingborg søger vi en ny kollega. Der vil også være enkelte arbejdsdage på Campus Nykøbing, da de to campusser drives som et team i dagligdagen. Dit primære arbejdssted vil dog være på Campus Vordingborg.

Har du høj teknisk forståelse og tidligere arbejdet med tekniske systemer i forhold til fx bygningsdrift? Er du derudover meget lærenem, har gåpåmod, og er frisk på at yde service af høj kvalitet til glæde for vores studerende, kursister og medarbejdere i dagligdagen? Så skal du læse videre.

På Professionshøjskolen Absalon mener vi, at uddannelse er mere end undervisning. Vi ønsker at sætte vores studerende først i alt, hvad vi gør. Vi skal arbejde tæt sammen på tværs af vores uddannelser, fællesfunktioner og campusser, så vi udnytter vores mange styrker og store viden. Vi vil udvikle fælles løsninger, uanset om det gælder digitalisering, studieadministration, vejledning af de studerende, drift af kantiner, udvikling af campusmiljøer eller noget helt andet, der er vigtigt for vores uddannelsesopgave.

Enhver medarbejder på Absalon – uanset funktion og opgaver – skal bidrage til, at vores studerende føler sig velkomne, og bliver inddraget i alt, hvad der har med deres uddannelse og studieliv at gøre. Dette bidrager drift og service til ved at skabe de bedste fysiske rammer for et godt studiemiljø, så der er plads til faglighed og sociale fællesskaber.

Din profil
Der skal være styr på teknikken og på vores bygninger. Du skal som teknisk servicemedarbejder bidrage til, at vores studerende og ansatte oplever service af høj kvalitet. Det betyder kort svartid og at fejl bliver rettet så hurtigt som muligt, på en venlig og imødekommende måde. Det er derfor vigtigt, at du kan genkende dig selv i følgende:

Du har et godt indblik i det digitale univers. Du har et kendskab til AV-udstyr, herunder iPads, mobiltelefoni og videomødeudstyr.

Kan udføre mindre håndværksmæssige opgaver. Det er væsentligt, at du har indsigt i bygningsdrift og CTS.

Du har overblik i hverdagen. Det er vigtigt at du, i løsningen af dine arbejdsopgaver, har det store overblik, at du formår at træffe de rigtige beslutninger og at omsætte dem til handlinger.

Er proaktiv, ansvarsbevidst og struktureret. Du er proaktiv, når det gælder dine opgaver og kvalitetssikring heraf. Derudover er du god til at planlægge og sikre opfølgning på dine arbejdsopgaver.

Du har gode samarbejdsevner. Du evner at arbejde sammen med mange forskellige mennesker på tværs af faggrupper. Du har lyst til en hverdag, der rummer det brede arbejdsmarked, hvor kolleger har forskellige baggrunde og livserfaringer med i rygsækken.

Derudover forventer vi os, at du:

  • taler og skriver dansk, samt behersker engelsk i tale og skrift.


Dine arbejdsopgaver
Du skal sikre god kontakt og dialog med brugerne på Campus. Vi har en bred portefølje af opgaver, og hvis du har de rette kompetencer, vil ansvaret for en opgave helt naturligt blive uddelegeret til dig. En typisk arbejdsuge vil være præget af følgende opgaver:

Kvalitetskontrol er en vigtig del af hverdagen. Der skal være styr på teknikken og vores bygninger. Du skal derfor være med til at udføre kvalitetskontrol og service på IT- og AV-udstyr, samt på vores bygninger og tekniske anlæg. Du skal følge op på dit arbejde ved at udarbejde dokumentation og rapporter.

Support når opgaven kræver det. En kollega kan få akut brug for din hjælp, til noget teknisk udstyr der driller midt i en undervisningssituation. Du skal derfor være indstillet på at kunne træde til og prioritere i dine opgaver.

Praktisk arbejde som klargøring af lokaler, lagerstyring med modtagelse og forsendelse af AV og inventar depot. En del af dine opgaver er at klargøre og opstille lokaler, så de står klar til næste dags undervisning. Det kan indebære mindre flytteopgaver. Herudover skal du være med til at vedligeholde bygningsdriften som vand, varme, el med mere.

Projektarbejde på tværs af campusser. Vores teams skal tilbyde de bedste muligheder, der er ens for alle i organisationen. Derfor arbejder vi på tværs af alle campus. Det kan f.eks. være opgaver om logistik og planlægning i forbindelse med studiestart, kurser og konferencer.

Dine kolleger
Facility Service dækker over Absalons kantiner og serviceenheder. Vi er på alle lokationer og samarbejder både lokalt på de enkelte campusser, men også bredt med de øvrige campus.

I serviceteamet i er vi fire medarbejdere der dækker Campus Vordingborg og Campus Nykøbing.

Vi har en uformel omgangstone, og vi går op i, at alle er ansvarsbevidste, servicemindede og engagerede både i forhold til opgaver og i forhold til samarbejdet.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område.
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. maj 2024.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Teknisk serviceleder Michael Nybro Rubech på [email protected] eller på tlf. 72481861 mellem kl. 8.00 og 9.00 på hverdage.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her https://phabsalon.dk/job-i-absalon/ledige-stillinger eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest d. 17. februar 2024.
  • Vi forventer at afholde 1. samtale den 20. februar 2024 og 2. samtale den 21. februar 2024 i tidsrummet kl. 9.00-15.00.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfor-drer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution, hvor vi med vores 13 uddannelser uddanner samfundets professionelle til både erhvervslivet og den offentlige sektor. Vi er fordelt på i alt syv campus.

Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads.

Vi er 800 medarbejdere, vi har 9.000 studerende på vores grunduddannelser og vi efter- og videreuddanner 3.500 kursister hvert år.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Vordingborg
  • Lørdag den 17. februar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1