Elektrikere til opsætning af ladestandere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Skift karriere: Kom og vær med til at opsætte ladestandere i samarbejde med ATEA

Kørt sur i dit nuværende job, eller søger du nye udfordringer? Vær med til at udrulle lade-standere i Danmark.

Selvfølgelig kan du ikke alt fra dag nummer 1. Bare rolig, vi lærer dig op, så du trives med dine opgaver.

At være elektriker hos Atea kræver, at du kan tale med kunder, er god med dine hænder og klar på at lære ny viden. Om du er mand eller kvinde, betyder ikke det store. Du får lov at styre din hverdag, hvor du installerer ladestandere i private hjem og erhverv. Lyder det svært? Frygt ej.

Hvor og hvordan?

Nogle dage ligner hinanden, men der er ikke to dage, der er ens. Du bliver en del af vores Cabling North team i Aalborg, hvorfra du kører ud til kunderne. Det kræver, at du er opdateret med den nyeste viden, og derfor sørger vi også for, at du får de nødvendige værktøjer gennem uddannelser og kurser.

Der er altid hjælp at hente i dit team

Du er hele tiden i tæt kontakt med en teamkoordinator og teamleder, som fordeler opgaverne mellem jer og sørger for, at I har dét, I skal bruge.

Opgaver som elektriker hos Atea:

Vi garanterer en sjov hverdag, hvor dine kollegaer kommer med sparring og hjælper, hvis det brænder på. Samtidig skal du også være i stand til at:

  • Tale med kunder og sørger for, at de får en tryg oplevelse.
  • Dokumentere dit arbejde i interne systemer og Excel.

Din faglige baggrund:

  • Du har kendskab til lade-stander er en fordel
  • Du er uddannet elektriker
  • Du har haft kundekontakt gennem tidligere jobs.
  • Du besidder basale IT-kompetencer, da du bruger omtrent en halv time dagligt på digital dokumentation.
  • Du bor i Aalborg området.
  • Du har kørekort.

Hos Ateas Connect afdeling skiller vi os ud som arbejdsplads

  • Vi kan godt lide at arbejde. Vi kan også godt lide at holde fri. Derfor er du en succes hos os, når du:
  • laver noget, når du er på arbejde
  • arbejder dine 37 timer
  • møder som aftalt.

Du vil lynhurtigt mærke, at vi rummer mange forskellige mennesker. Alle kommer med forskellige baggrunde. Det ser vi som en styrke. Fællesskabet er i top, og derfor bliver du mere end bare endnu en medarbejder. Du bliver en kollega, en kammerat, en ven.

Derfor er alle klar til at hjælpe. Vi står sammen som et hold, og du får masser af inputs – både professionelle og personlige.

Spørgsmål til stillingen?
Grib endelig knoglen, hvis du har det mindste spørgsmål til jobbet som elektriker. Vi er klar til at fortælle mere om det, vi kan gøre for dig. Se kontaktoplysninger længere nede.

Ansættelsestidspunkt
Løbende

Ansættelsessted
Aalborg

Ring gerne, og send din ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Partner, Henrik Kongsbak

på telefon +45 42903020.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV senest den 27-06-2022 Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

Kontrakt.

Der er tale om et længerevarende vikariat på overenskomst og lokalaftale.

Du skal være med til at bygge Danmark med it
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Aalborg
  • Mandag den 27. juni 2022

Lignende jobs

  • Elektriker i Aalborg

    Full timeHybridDo you want to be a part of an exciting consulting environment? Can you see yourself working on large-scale building projects in Denmark? And are you an experienced electrica..
    • Elektriker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Elektriker i Aalborg

    Are you an experienced electrical engineer with a passion for project planning, designing, building, and supervising medium-voltage installations? Then join our professionally strong team at [xxxxx].
    • Elektriker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Elektriker i Aalborg

    I vores elafdeling strækker vi os over hele spektret af løsninger – fra installation og vedligeholdelse til service af avancerede bygningsautomationsløsninger og meget mere. Vores kunder sætter pri..
    • Elektriker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Elektriker i Aalborg

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Elektriker
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
16. juni 2024 41
15. juni 2024 42
14. juni 2024 42
13. juni 2024 42
12. juni 2024 39
11. juni 2024 38
10. juni 2024 37
9. juni 2024 37
8. juni 2024 37
7. juni 2024 39
6. juni 2024 37
5. juni 2024 36
4. juni 2024 37
3. juni 2024 37
2. juni 2024 37
1. juni 2024 39
31. maj 2024 43
30. maj 2024 43
29. maj 2024 43
28. maj 2024 43
27. maj 2024 40
26. maj 2024 42
25. maj 2024 41
24. maj 2024 41
23. maj 2024 41
22. maj 2024 40
21. maj 2024 41
20. maj 2024 42
19. maj 2024 42
18. maj 2024 42
17. maj 2024 45

Værd at vide når du søger job som elektriker i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!