Elektriker søges til [xxxxx] i Broby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Broby

Har du kendskab til automationsudstyr og mekanisk udstyr i en kompleks produktion – og er du omstillingsdygtig og løsningsorienteret med et stærk gå-på-mod, så er det netop dig, som vi søger til en stilling som Elektriker til vores produktion i Broby.

Du bliver tilknyttet produktionen i Løgismose, som består af en mejeriproduktion samt produktion af henholdsvis spreads/pesto og færdigretter samt et mindre varelager. Vi er omkring 50 ansatte i produktionen, hvoraf hovedparten er produktionsmedarbejdere – herunder mejerister, kokke og catere samt lagermedarbejdere. Du vil blive tilknyttet Vedligeholdelsesafdelingen, som pt. består af en Vedligeholdelseschef og en anden kollega. I Vedligehold supporterer de hele produktionen og står desuden for vedligehold af bygningerne på lokationen.

Om jobbet Vedligehold af vores maskiner og udstyr er helt afgørende for, at vi kan levere vores varer til tiden, og for at vores medarbejdere ikke skal forstyrres eller generes af unødige stop ved maskinerne.

Når du arbejder i Vedligehold, får du berøring med hele produktionen og stort set alle ansatte. Og arbejdet er præget af både rutinemæssige eftersyn og udbedring af fejl og pludseligt opståede udfordringer ved maskiner og udstyr. Som udgangspunkt ligger jobbet i dagtimerne, men skiftende arbejdstider kan forekomme og evt. vagtordning.

Om dig Vi forventer naturligvis, at du er udlært elektriker, automatiktekniker eller lign. – allerhelst med erfaring fra en lignende rolle i en produktionsvirksomhed.

Desuden ser vi gerne at du:

  • Kan fejlfinde på både mekaniske og elektriske anlæg
  • Har erfaring med automationsløsninger
  • Er fortrolig med IT
  • Er serviceminded og har gode samarbejdsevner
  • Kan arbejde selvstændigt og træffe egne beslutninger
  • Kendskab til Siemens PLC

Om os Løgismose blev etableret i 1965 og er i dag et af Danmarks stærkeste fødevarebrands, særlig kendt for en høj gastronomisk kvalitet, dedikeret fokus på smagen og håndværket og med en etisk holdning til, hvordan produkterne bliver til.

Vores mission er at skabe højkvalitets mad- og vinoplevelser, uanset hvor du møder brandet. Løgismose udvikler, producerer og indkøber fødevarer og vin til danske forbrugere gennem egne butikker og webshop, i dagligvarehandlen samt til virksomheder, restauranter, hoteller og udvalgte eksportmarkeder.

Det er vigtigt for os, at du forholder dig til vores brand og også tænker det ind i dit arbejde også som elektriker – vi bidrager alle til, at vores virksomhed fortsat kan bibeholde en stærk og seriøs position på i Danmark og i udlandet.

Mere information på loegismose.dk

Løn og ansættelse Du vil blive ansat under Industriens Overenskomst med de forhold, som følger deraf. Derudover har vi lokalaftaler vedr. løn, fritvalg og afspadsering. Hertil kommer naturligvis også pensionsordning ved Industriens Pension og sundhedsforsikring. Og så har vi øvrige personalegoder såsom kantineordning og diverse medarbejderfordele.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kim Vejrup på tlf: 60378359 mellem kl. 8 og 14.

Hvis du synes, at det lyder som noget for sig, så send din ansøgning allerede i dag. Vi indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Broby.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Broby
  • Tirsdag den 23. januar 2024

Lignende jobs

  • Elektriker i Assens

    Er du en person der vægter vores værdier HANDLINGSORIENTERET, ANERKENDENDE og UDVIKLENDE højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”Er du en person der væg..
    • Elektriker
    • Assens
    Få mere info
  • Elektriker i Odense C

    Er du en dygtig tekniker med stor interesse for styresystemer? Så er du måske vores nye kollega i Operational Technology hos VandCenter Syd.Som elektriker eller tekniker bliver du del af et stæ..
    • Elektriker
    • Odense C
    Få mere info
  • Elektriker i Odense SØ

    Brænder du for ventilation? Så er det dig, vi går og leder efter. Vi søger nye medarbejdere, der kan noget med ventilation – eller er klar på at lære det. Hvis du er en person, som har en ydmyg..
    • Elektriker
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Elektriker i Odense SV

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i 5250 Odense SV
    • Elektriker
    • Odense SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Broby

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Broby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1