GENOPSLAG - Sikringskoordinator til Ejendomsservice- og Driftsenheden i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

I hovedstadens grønne hjerte søger vi dig, der vil være med til at vedligeholde og optimere sikringsanlæg på de kommunale ejendomme på Frederiksberg. Vi søger dig, der har erfaring med planlægning og eksekvering, dig der vil arbejde på tværs af fagligheder og rummer forskelligheden blandt brugerne i en kommunal ejendomsportefølje.

Fokus på drift af sikringsanlæg
Du bliver en del af vores Driftsteam, som sammen sikrer koordinering og gennemførelse af vedligehold samt udviklingsarbejde på den kommunale ejendomsportefølje. Som sikringsrådgiver får du konkret ansvar for at varetage drifts- og bestillerfunktion, primært inden for tyverialarmer (AIA), TV-overvågning (TVO) og adgangskontrol (ADK).

Din profil
Du har en installationsfaglig baggrund inden for el-tekniske anlæg. Du har erfaring med projektering og rådgivning inden for tyverialarmerings- og adgangskontrolanlæg. Du finder det naturligt at udføre dokumentation, fastholde et højt kundeserviceniveau overfor vores brugere, samt du har erfaring med kvalitetssikring og registrering af tilstand på eksisterende elektriske anlæg.

Vi forventer at du
  • er positiv, løsningsorienteret og har gode IT-kompetencer.
  • har erfaring med projektering af forskellige sikringsanlæg og en grundlæggende forståelse for etableringsprocedurer og daglig drift.
  • Gerne erfaring med SPC Vanderbilt, NOX og programmering af samme.
  • har erfaring med etablering af adgangskontrol, gerne SALTO.
  • har erfaring med videoovervågning, herunder GDPR-lovgivning.
  • forstår at realisere de sikringsstrategiske ønsker i organisationen, helt ned til brugerniveau.


Du er den der sikrer at vi leverer et fremtidssikret resultat indenfor budgettets rammer, har sans for projektledelse og trives i en hverdag med et dynamisk trusselsbillede. Du er god til at planlægge egne opgaver, men er samtidig er i stand til, hurtigt at prioritere og håndtere akutte opgaver som lander i enheden. Du er initiativrig og har modet til at håndtere opgaver proaktivt. Du er god til at formidle tekniske problemstillinger i både skrift og tale, og formår at kommunikere til mange forskellige interessenter og niveauer. Du formår i særdeleshed at oversætte svære tekniske detaljer til slutbrugere på alle niveauer. Desuden forekommer struktur og orden dig som en naturlig del af dit arbejdsflow, og du sætter pris på løbende at holde orden på dokumenter, mails mv.

Dine hovedansvarsområder
  • Automatisk indbrudsalarmeringsanlæg (AIA)
  • Adgangskontrolanlæg (ADK)
  • TV-overvågning (ITV)
  • Automatiske døre


Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads hvor du bliver en del af et engageret team med en uformel tone, godt humør og sammenhold samt høj faglighed. Vi lægger stor vægt på sparring kollegaerne imellem, og prioriterer at udvikle og hjælpe hinanden så vi som samlet team bliver bedre og trives i fællesskabet. Du får stor indflydelse på udformningen af din arbejdsdag, flextid, samt et udfordrende job med en bred berøringsflade og spændende opgaver i såvel omfang som art. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne om NY løn. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Vi arbejder på at udnytte den læring der har været omkring hjemmearbejde til at skabe en yderligere attraktiv arbejdsplads.
Vores enhed er i kontinuerlig udvikling, med fokus på kommunikation, brugerservice og personlig effektivitet. Vi har desuden stort fokus på vedligeholdelsesdata, energiledelse, økonomistyring samt procesoptimering og eksekvering.

Spørgsmål og ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Ejendomsservice- og Driftschef Peter Borgselius på 2898 4384 (ikke uge 8+9 pga. ferie).

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest tirsdag d. 7. marts 2023.
Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2023 eller snarest muligt.

Første runde samtaler afholdes d. 13./15. marts 2023. Anden runde samtaler forventes afholdt d. 16./20. marts 2023.

Ejendomsservice og Driftsenheden er en enhed under By, Kultur og Miljøområdet i Frederiksberg Kommune. Vi håndterer dagligt planlagte og akutte vedligeholdelsesopgaver på den kommunale ejendomsportefølje som er i stor variation fra klassiske palævillaer til nye moderne ejendomme. Porteføljen består af ca. 250 ejendomme fordelt på ca. 490.000 m2, bestående af alt fra skoler, daginstitutioner, biblioteker, svømmehaller, beboelsesejendomme, plejecentre mv.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Frederiksberg
  • Tirsdag den 07. marts 2023

Lignende jobs

  • Elektriker i København

    Vi søger 2 elektrikere til KBH 14-12-2023 Til nye opgaver i rammeaftale i hovedstadsområdet søger vi 2 elektrikere, som vil få en varieret hverdag med spændende opgaver. Til dagligt får du et..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i København

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i København
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i København

    Creating new and better solutions to technical challenges As a part of our Power, Electrical and Automation Solutions (PEAS) department, you will be involved in various development projects, wh..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i København SV

    Er du uddannet industrielektriker, Automatikteknikker eller elektriker? Så får du her muligheden for at arbejde på vores specialiserede elværksted, hvor vi fokuserer på at levere førsteklasses elek..
    • Elektriker
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2