Skolen ved Bülowsvej søger lærer, pædagog og vejleder til arbejdet med at skabe deltagelsesmuligheder for alle vores ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg C

Skolen ved Bülowsvej søger lærer, pædagog og vejleder til arbejdet med at skabe deltagelsesmuligheder for alle vores børn

På Skolen ved Bülowsvej har vi et særligt fokus på at skabe muligheder for, at alle børn kan lykkes. Det vigtigste for os er, at alle børn har deltagelsesmuligheder hver dag i vores mange fællesskaber.

Vi har igennem en årrække arbejdet fokuseret med at udvikle vores praksis i såvel klassefællesskabet som i andre og mindre fællesskaber på tværs ud fra børnenes forskellige behov. Lige fra det nære makkerskab til det helt store BÜ fællesskab med alle børn, forældre og medarbejdere omkring skolen er udviklingsarbejdet samlet i vores fællesskabsplan, som tager udgangspunkt i, at børn gerne vil høre til, og derfor er vores opgave at hjælpe tilhøret på vej.

Vi søger tre kvalificerede, initiativrige og pædagogisk/didaktisk velfunderede medarbejdere, der vil være med til at udvikle vores skole, når vi tager imod vores nye majbørn.

Vi søger en lærer og en pædagog, der dagligt vil samarbejde med børnehaveklasseteamet omkring skolestartergruppen og sammen med teamet på 2.-3.årgang omkring en mindre gruppe børn. Du vil være med i almenundervisningen, men der vil også være brug for at kunne arbejde med nogle af børnene i mindre fællesskaber, hvor der er mere ro og eksempelvis ekstra fokus på sproglige stimuli. Samarbejdet med lærere, pædagoger og andre vejledere omkring børnefællesskaberne er helt centralt i begge stillinger.

Vi søger også en inklusionsvejleder, som får ansvaret for det inkluderende samarbejde om alle årgangens børn i skolestartergruppen og for indsatser og samarbejde omkring børnene på 2. årgang. Som inklusionsvejleder indgår du også i et inklusionsvejlederteam med tre andre og ledelsen.

Fælles for alle tre stillinger er, at man følger årgangens børn og indgår i praksisfællesskaber sammen med årgangens medarbejdere. Vi forventer, at du bruger din viden, erfaringer og de særlige fleksible muligheder, der er via fælles forløb og konkrete tiltag til at sikre, at alle børn er i positiv udvikling såvel fagligt som personligt og socialt. Vi tænker derfor, at vores nye kolleger besidder flere af følgende kompetencer:
  • Viden, erfaringer og handlekompetencer inden for det almene- samt specialpædagogiske område og evnen til at bringe specialundervisningskompetencerne konstruktivt i spil i den almendidaktiske sammenhæng.
  • En anerkendende tilgang med et systemisk afsæt i forhold til at initiere, facilitere og tage medansvar for børnenes trivsel og udvikling.
  • Erfaring med selvstændigt at strukturere og planlægge din arbejdsdag i samarbejde med kolleger omkring årgangene, samt modet og viljen til at sætte dine kompetencer i spil og bidrage med faglige perspektiver i det tværfaglige samarbejde.
  • Evnen til skriftligt og mundtligt at sikre en systematisk og veldokumenteret praksis samt flair for kommunikation.


Inklusionsarbejdet på Skolen ved Bülowsvej kan lidt forenklet forstås ud fra tre perspektiver:

Almene indsatser, der medvirker til at skabe en inkluderende undervisningskultur med fokus på alle børns deltagelsesmuligheder i læringsfællesskabet i skole og fritid.
Fokuserede indsatser, der sigter mod både enkelte elever og på fællesskaber i forhold til at arbejde med de faglige og sociale udfordringer, som børn og voksne oplever i hverdagen.
Specialiserede indsatser med fokus på børn, der har brug for specialiseret bistand i tilknytning til den almene skolehverdag.

Det professionelle samarbejde er bærende for, at vi kan lykkes, og derfor søger vi inklusionsmedarbejdere, der vil samarbejdet og bidrager til det fælles ansvar for, at alle børn er i positiv udvikling. Du vil samarbejde med årgangsteams med både pædagoger og lærere, øvrige kolleger, vejledere, Pædagogisk Lærings Center, administration- og serviceteam samt ledelsen, og derfor vægter vi, at alle vores medarbejdere:
  • har gode samarbejdsevner og stærke relationskompetencer
  • er fagligt kompetente og nysgerrige på egen praksis
  • er pædagogisk engagerede og udviklingsorienterede
  • er selvstændige og kan træffe kvalificerede beslutninger på egen hånd
  • bidrager positivt og anerkendende til arbejdsglæden i dagligdagen på skolen


Skolen ved Bülowsvej er centralt beliggende på Frederiksberg og har knap 1000 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse. Personalet består af ca. 120 medarbejdere, der har stor lyst og vilje til at gå nye veje. Vi har en uhøjtidelig omgangsform, hvor dialog og gensidig tillid er grundlaget for arbejdet. Nyansatte får hjælp af relevante teams.

Du er meget velkommen til at kontakte skoleleder, Lars Westh på tlf.: 28980591 for at høre nærmere om stillingerne, skolen eller noget helt tredje.

Løn- og ansættelsesvilkår eri henhold til gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest og privat straffeattest ved ansættelse i Frederiksberg Kommune.

Ansøgningsfristen er onsdag den 8. marts kl. 12.00 og ansættelsessamtaler afholdes fra tirsdag den 14. marts og nogle dage frem. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder relevante ansøgere. Ansøgning foregår via linket.

Venlig hilsen

Lars Westh/Skoleleder

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Frederiksberg C
  • Onsdag den 08. marts 2023

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk forsknings- og udviklingsprofil inden for teknologiforståelse og digitalt understøttet didaktik, og er du en engageret underviser, der ønsker at undervise i og om teknologiforståels..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer i København V

    Har du erfaring med og viden om undervisning i dansk som andetsprog, og vil du i fællesskab med kolleger bidrage til at uddanne fremtidens lærere? Så er et job på læreruddannelsen måske noget for d..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at hjælpe til rekruttering af nye studerende, inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle d..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Brænder du for at blive en del af en udviklingsorienteret skole, som har fokus på anerkendelse i relationerne, stærk faglighed og elevernes trivsel.På Nordstrandskolen ønsker vi gennem tæt team..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0