Elektriker/Tekniker til arbejde med elforsyningsanlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Brænder du for at udbygge og vedligeholde vores elforsyningsanlæg til fremtidens flow af energi mellem forbrugere og elproducenter i Vendsyssel. Kan du se dig selv arbejde med bl.a. montage og vedligehold på vores 10/0,4 kV stationer og anlæg sammen med en fast makker. Så læs mere her.

Om jobbet

Vi forestiller os, at dine opgaver bl.a. kan være:

  • Udbygning og vedligeholdelse af vores lav- og højspændingsnet.
  • Montering og vedligeholdelse af 10 kV stationer.
  • Fejlfinding og reparation på elnettet.

Der vil naturligvis være fuld oplæring i alle aspekter og derfor er det vigtigt for os, at du har lysten til at lære. Du bliver tilknyttet vores 10/0,4 kV-afdeling og får en fast makker. Dit arbejdssted bliver under åben himmel i det meste af Vendsyssel.

Du bliver en del af et team på i alt 30 elektrikere i Nord Energi Teknik A/S, der i alt beskæftiger 60 engagerede og kompetente medarbejdere.

Nord Energi Teknik samarbejder dagligt med en bred vifte af kundegrupper og diverse underleverandører og naturligvis resten af Nord Energi koncernen.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en baggrund som elektriker eller lignende. At du er serviceminded, ansvarlig, stabil og har ordenssans. Du er kvalitetsbevidst og god til at arbejde selvstændigt, men skal naturligvis også kunne samarbejde og indgå i de forskellige arbejdshold.

Du skal som minimum have kørekort B.

Om Nord Energi

Hos Nord Energi yder vi vores bidrag til den grønne omstilling og arbejder åbent og med respekt for hinanden for at have det optimale elnet, der er klar til de store forandringer energiinfrastrukturen står overfor. Flere af vores medarbejdere har været hos os i mange år og du bliver en del af et stærkt fællesskab. Derfor håber vi, at du har lyst til at blive og udvikle dig hos os.

Hos Nord Energi er ledelsesstrukturen forholdsvis flad og omgangstonen uformel. Vi vil være en attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere, bl.a. kendetegnet ved stolthed og engagement samt lysten til udvikling og læring. Vi passer på hinanden og har en god balance mellem arbejde og fritid/familieliv.

Vil du være med på holdet?

Er du interesseret i at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Bjarne Gjøderum på tlf.: 99245606 eller e-mail: [email protected]

Kan du se dig selv som en del af holdet? Så send os din ansøgning med relevante bilag til [email protected]

Stillingen forventes besat snarest muligt og vi vil løbende afholde samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om os på: nordenergi.dk/ og /information/jobs/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Hjørring
  • Mandag den 08. maj 2023

Lignende jobs

  • Elektriker i Hirtshals

    Fri kontakt
    Kom med på en spændende vækstrejse i en solid og succesfuld virksomhed. Danish Salmon opdrætter atlantisk laks i et landbaseret og lukket recirkulerende akvakultursystem (RAS) Driften er baseret på topmoderne teknologi det være sig vandbehandling, pumpeteknologi og akvakultur praksis.
    • Elektriker
    • Hirtshals
    Få mere info
  • Elektriker i Aalborg SØ

    Er du en person der vægter vores værdier HANDLINGSORIENTERET, ANERKENDENDE og UDVIKLENDE højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”Er du en person der væg..
    • Elektriker
    • Aalborg SØ
    Få mere info
  • Elektriker i Støvring

    Omsæt din tekniske forståelse og viden til et spændende job, hvor omdrejningspunktet er el, teknik og mekanik på kraner og andet udstyr til lasthåndtering. Har du en god teknisk grundviden og d..
    • Elektriker
    • Støvring
    Få mere info
  • Elektriker i Aalborg

    Vi har travlt og søger derfor en dygtig køletekniker til Aalborg, hvor du bliver en del af en afdeling, der er yderst velfungerende, har kunden i centrum og høj faglighed. Køleafdelingen er en .
    • Elektriker
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1