Teknisk Servicekoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Er du serviceminded og trives i en koordinerende rolle, hvor du skal yde teknisk vejledning og support? Silhorko-Eurowater A/S vækster og søger lige nu to nye Tekniske Servicekoordinatorer, som vil være med til at understøtte vores strategi inden for et af fremtidens vigtigste områder – rent vand.

Din rolle

I rollen som Teknisk Servicekoordinator vil du blive tilknyttet vores Serviceafdeling, hvor du vil få til ansvar at yde support og vejledning til vores danske kunder og serviceteknikere fra vores hovedkontor i Stilling. Du vil, i samarbejde 10 andre kompetente kollegaer, fungere som bindeleddet mellem kunden, serviceteknikeren og servicekontoret. Dermed vil du være med til at sikre, at vi til en hver tid formår at servicere vores kunder til tiden og med omhu.

Hos Silhorko-Eurowater udvikler, sælger og servicere vi bæredygtige vandbehandlingsanlæg til det meste af Europa. Vi leverer komplette vandbehandlingsløsninger, som bruges til fremstilling af drikkevand og vand til industriel anvendelse, herunder kedelvand, procesvand og kølevand.

Ved at sikre rent drikkevand til verdens befolkning og nedbringe vandforbruget i industrien, vil du blive en del af virksomhed, der har fokus på at løse aktuelle klimaudfordringer.

Primære opgaver

  • Vejledning og support til både kunder og serviceteknikere
  • Problemløsning direkte med kunden pr. telefon
  • Fejlfinding on-site ved kunder i samarbejde med serviceteknikere
  • Udarbejdelse af tilbud og priskalkulation for serviceaftaler
  • Udarbejdelse tilbud og planlægning af moderniseringsopgaver

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er nyuddannet maskinmester eller har en anden håndværksmæssig baggrund, som vvs-tekniker eller -installatør, elektriker eller lignende. Du må gerne have erfaring fra en lignende stilling, hvor du er vant til at arbejde tekniske problemstillinger, men det er ikke et krav. Vi forventer heller ikke, at du har brancheerfaring, men hjælper dig gerne til at få den rette viden inden for området.

Som person er du udadvendt, rummer et stort servicegen, er god til at prioritere og danne overblik. Derudover ser vi gerne, at du rummer gode IT-kundskaber og har mod på at lære nye IT-systemer at kende.

Vi tilbyder

Silhorko-Eurowater er en virksomhed under vækst og forandring. Vi blev i 2020 opkøbt af Grundfos, som er pionerer inden for løsninger, der kan afhjælpe verdens vand- og klimaudfordringer. Hos Silhorko-Eurowater har vi fremstillet driftssikre vandbehandlingsanlæg siden 1936, som bygger på et kvalitetsprincip om lang levetid og minimalt behov for vedligeholdelse. Virksomheden beskæftiger i dag mere end 480 medarbejdere fordelt på 23 salgs- og servicekontorer i 14 lande.

Vi tilbyder dermed en stilling i en virksomhed med mange års erfaring og teknisk know-how, og ikke mindst en hverdag med mange udfordrende og afvekslende opgaver, hvor du får mulighed for at være med til at gøre en forskel for fremtidens vandbehandling.

Du vil blive omfattet af sundhedsforsikring og få mulighed for at tage del i vores frokostordning. Derudover har vi en aktiv personaleforening, der skaber sammenhold på tværs af organisationen med flere årlige sociale arrangementer.

Lønnen aftales på baggrund af dine kvalifikationer.

Yderligere information

For yderligere spørgsmål omkring stillingen eller Silhorko-Eurowater som arbejdsplads, kontakt gerne Department Manager, Service DK, Anne Norup Kviesgaard på [email protected].

Ansøgning

Ansøgningerne behandles løbende.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Arbejdssted: Stilling, Skanderborg

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=35aa5416)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Skanderborg
  • Onsdag den 10. maj 2023

Lignende jobs

  • Elektriker i Århus

    Skilled Worker / Semi-Skilled Worker | Full-TimeWould you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind indust..
    • Elektriker
    • Århus
    Få mere info
  • Elektriker (praktik) i Århus

    Would you like to play an important part in the fight against climate change as part of market leader in sustainable energy solutions? Do you find Wind Turbine Generators fascinating? Are you looki..
    • Elektriker
    • Århus
    Få mere info
  • Elektriker i Århus C

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Elektriker
    • Århus C
    Få mere info
  • Elektriker i Juelsminde

    Brænder du for at vedligeholde, fejlfinde og optimere produktionsudstyr og anlæg? Vil du være med til at sikre en stabil drift og udvikle vores anlæg i samarbejde med et stærkt team af erfarne elek..
    • Elektriker
    • Juelsminde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5