ISS søger flere driftsteknikere til Nordea kontrakten

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Job description:

Ansøgningsfrist: 15. oktober 2022

Vedligehold, fejlsøgning og koordinering ISS søger flere driftsteknikere til vores kunde Nordea. Du vil indgå i et team med 11 andre driftsteknikere, der blandt andet sætter dagsordenen for drift og vedligehold af de kritiske anlæg, der forsyner datacenter. Som driftstekniker, vil dine primære opgaver være drift og vedligehold af kritiske anlæg på et tværfagligt niveau, herunder overvåge CTS systemer, no-break anlæg, og brand og sikring systemer. Derudover deltager du ved kvartalseftersyn på no-break udstyr, som ofte vil foregå i weekenden. Der vil også være mulighed for at deltage i tekniske projekter der udføres ifm. datacentrene. Endeligt vil du være kundens daglige kontakt i forhold til teknik og de services, der leveres, hvor du vil bidrage med at øge det servicemæssige niveau i hele leverancen overfor den enkelte kunde. Du vil indgå i skifteholdsarbejde efter fastlagt turnus med 12-timers vagter, så vil du være med på denne rejse, at få temaet til at fungere så hører vi gerne fra dig.

Erfaren, ansvarlig og kvalitetsbevidst Du har en faglig teknisk uddannelse, gerne elektriker, el-installatør, maskinmester eller lignende. Der lægges vægt på at du har en bred og solid faglig teknisk baggrund, med stor erfaring og forståelse for håndtering af CTS-systemer og gerne med erfaring indenfor no-break anlæg, godt IT kendskab og kompetencer samt kendskab til Office pakken og kan anvende IT systemer til at skabe struktur, overblik, samt effektivitet i den tekniske vedligeholdelse. Det er derudover en fordel, hvis du har erfaring med drift og vedligeholdelsesprogrammer.

Som person er du en teamplayer, der formår at levere resultater gennem samarbejde på tværs, du søger at vidensdele med dine kolleger og samtidig tør du gå forrest. Du har et højt drive og energiniveau, trives i et travlt miljø, har gode samarbejds- og netværksevner samt er forandringsparat og tager ejerskab. Du er god til at kommunikere med både kunder og leverandører og sætter kunden i fokus i bestræbelse på at levere en god serviceoplevelse ved udførelsen af opgaver. Du har gennemslagskraft og du er god til at sælge ideer og budskaber på alle niveauer. Endeligt skal du tale og forstå dansk og engelsk, kunne fremvise straffeattest samt have kørekort B til personbil.

ISS er en servicevirksomhed og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel for vores kunder. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen. Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket.

Ansøgning

Send din ansøgning vedlagt CV via linket senest d. 15. oktober 2022. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Head Of Critical Engineering Lars Hansen på tlf. 61967685.

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 350.000 kolleger globalt og 6.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

dk.issworld.com

Education level: Erhvervsuddannelse
Work experience: 1/2-1 år

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • København S
  • Søndag den 16. oktober 2022

Lignende jobs

  • Elektriker i København

    [xxxxx] søger en engageret Serviceelektriker, der brænder for at arbejde med service og vedligehold, og som kan levere et kvalitetsarbejde til PL Services mange kunder inden for detail på Sjæll..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i København SV

    Er du uddannet industrielektriker, Automatikteknikker eller elektriker? Så får du her muligheden for at arbejde på vores specialiserede elværksted, hvor vi fokuserer på at levere førsteklasses elek..
    • Elektriker
    • København SV
    Få mere info
  • Elektriker i København

    <p>Do you want to be part of the energy transition industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero ta..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i København S

    <p>Are you ready to leverage your extensive electrical engineering experience to make an impact in large-scale, international high-rise projects? Do you thrive in a collaborative, global envi..
    • Elektriker
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2