Industrielektrikere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

I HOFOR er der fuld fart på grønne omstilling, hvilket har været medvirkende til en masse ny og spændende teknik på Amagerværket med mange nye installationer og interessante styringer. Vi søger derfor to industrielektrikere til vores el-værksted, som bliver en del af Amagerværkets daglige vedligeholdsteam.

Industrielektrikere til vedligeholdelse af energiproduktionsanlæg
Som industrielektriker kommer du til at varetage et afvekslende job, hvor du i samarbejde med dine kolleger sørger for optimal sikkerhed, vedligehold og dermed rådighed på de to kraftværksblokke samt det tilhørende fællesanlæg.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at du:

  • Beskæftiger dig med fejlfinding på motorstyringer, anlæg og komponenter
  • Vedligeholder el-anlæg, tavler og komponenter
  • Optimerer og programmerer i PLC-styringer
  • Opsætter, kalibrerer og verificerer følere og målere
  • Fungerer som kontaktperson for eksterne samarbejdspartnere, hvor du står for at planlægge, supervisere og kvalitetssikre arbejdet

Initiativrig og serviceorienteret
Vi forventer, at du har erfaring som elektriker, industrielektriker eller automatiktekniker. Kendskab og erfaring fra kraftværker eller andre procesvirksomheder vil være en fordel. Kendskab til PC-arbejde, herunder anvendelse af IT-vedligeholdssystemer er en vigtig del af arbejdet.

Som person trives du i en organisation, der er under forandring og hvor du selv bidrager med nye idéer og initiativer. Du er serviceorienteret, og du har let ved at skabe relationer både til dine nærmeste kolleger, andre afdelinger samt til eksterne samarbejdspartnere.

Det er en forudsætning, at du har gyldigt kørekort til personbil og gerne truckkort, og kan indgå i en rådighedsvagt for elektrikere. Du skal i en akut situation kunne komme til København fra din privatadresse indenfor rimelig tidsramme.

12 dygtige kolleger står klar til at byde dig velkommen
I sektionen Vedligehold, ser vi ind i en organisationsændring, hvor du bliver en del af et af de kommende fire anlægsteams, hvor dit primære ansvar dækker netop det anlægsområde, som du bliver tilknyttet og hvor du vil referere til teamlederen. Samtidig får du 12 engagerede og fagligt dygtige kolleger, som du kan sparre med. I sektionen har vi en åben og ærlig tone, hvor der er plads til forskelligheder.

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med mange tekniske opgaver og samtidig en god mulighed for efteruddannelse. Samtidig tilbyder vi flekstid, da vi vægter balancen mellem privatliv og arbejdsliv højt.

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 31. august 2023. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Søren Lyngsø, teamleder, 2795 5136. Bemærk at du ved denne stilling hverken skal sende CV eller ansøgning, men udfylde ansøgningsskemaet, som du finder ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende. Ansøgning er ikke et krav og vi opfordrer dig derfor til at sende dit CV hurtigst muligt. Ansættelse snarest muligt efter nærmere aftale.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • København S
  • Torsdag den 31. august 2023

Lignende jobs

  • Elektriker i København

    Vi søger 2 elektrikere til KBH 14-12-2023 Til nye opgaver i rammeaftale i hovedstadsområdet søger vi 2 elektrikere, som vil få en varieret hverdag med spændende opgaver. Til dagligt får du et..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i København

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i København
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i København

    Creating new and better solutions to technical challenges As a part of our Power, Electrical and Automation Solutions (PEAS) department, you will be involved in various development projects, wh..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i København SV

    Er du uddannet industrielektriker, Automatikteknikker eller elektriker? Så får du her muligheden for at arbejde på vores specialiserede elværksted, hvor vi fokuserer på at levere førsteklasses elek..
    • Elektriker
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2