Rekrutteringsfirma

Elinstallatør til Sydjysk Eltekniq

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydals

Elinstallatør der kan sætte strøm til processer og projekter


Er du ligesom ledningen, der passer til stikkontakten, når det kommer til at få afsluttet opgaver? Og har du et godt øje for at planlægge og drive projekter i mål? Så er du måske den installatør, vi har brug for.


Hos Sydjysk Eltekniq er vi et team på 22 medarbejdere og vi er kendt for vores familiære kultur, hvor vi er gode til at hjælpe og supplere hinanden. Vi søger dig, der med en baggrund som installatør, har den rette indstilling, energi og lyst til at træde ind i en rolle, hvor du i høj grad har mulighed for at præge og udvikle stillingen.

En rolle med potentiale
I rollen som installatør vil du blive hovedansvarlig for en serviceorienteret og kompetent rådgivning af løsninger til vores kunder. Selvom du træder ind i rollen som installatør, er potentialet for andre opgaver stor. Vi har nemlig et ønske om, at vores kompetencer bliver brugt på den mest effektive måde. Så med det rette mindset og kompetencer er udviklingsmulighederne store hos os. For den rette profil vil der være mulighed for at arbejde med personaleansvar, så vores ejerleder i højere grad kan fokusere på salg og forretningsudvikling.

For at konkretisere det lidt, så kan du forvente en hverdag hvor du:

  • Finder de bedste løsninger til vores erhvervs- og privatkunder
  • Er fysisk ude hos kunderne
  • Leder og styrer projekter i mål
  • Tager førertrøjen på i forhold til den daglige drift


Du har installatør i dit DNA
For os er din baggrund ikke altafgørende. Vigtigst for os er, at du er uddannet som elinstallatør, og at du har din faglighed på plads. Det er ikke et krav, at du har mange års erfaring bag dig – så længe du har gejsten og motivationen, når du går på arbejde. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at beregne i kalkia eller lignende beregner programmer, men det er ikke et krav.

Vi mangler dig, der er struktureret, empatisk og som forstår at planlægge din tid. Hos os er der en høj arbejdsmoral, og vi løfter gerne lidt ekstra, hvis det bliver nødvendigt. Så har du også den kompetence, er vi meget begejstrede.

Vi forventer, at du kan kommunikere skriftligt, når du skal dokumentere dit arbejde.

Du bliver en del af familien
Hos os vil du møde en familiær kultur med en tilgang, hvor vi hjælper hinanden. Vi trives i hinandens selskab – derfor har vi bl.a. en personaleforening, der sørger for, at vi får oplevelser sammen. Vi har bl.a. været på fælles skitur flere gange.

En af vores kendetegn er, at vi er gode til at lære hinanden at kende og hvis det betyder, at vi en gang imellem bytter roller (i det omfang, det giver mening), så gør vi det. Og så er vi selvfølgelig lydhøre overfor gode idéer.

Er du klar til at tilføre mere strøm til din karriere?
Hvis du er blevet nysgerrig på denne spændende udfordring, så send os et motiveret CV via linket senest 10. marts 2024 og fortæl os lidt om, hvad der motiverer dig til at søge jobbet. Vi gennemgår ansøgningerne løbende, så søg stillingen snarest muligt. Vi får hjælp af Konsulenthuset ballisager til at håndtere rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Peter Nibe Hansen på tlf. 81 75 66 03 eller mail [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydals.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Sydals

Lignende jobs

  • Elektriker i Billund

    Vil du være vores kommende kollega, som får en afvekslende hverdag og spændende arbejdsopgaver? Og vil du have stor frihed til at træffe beslutningerne i hverdagen? Så hører vi gerne fra dig. D..
    • Elektriker
    • Billund
    Få mere info
  • Elektriker i Sydjylland

    Jobbet JobbetPå vegne af en samarbejdspartner søger vi industrielektriker til vikariat men henblik på fastansættelse.Dine arbejdsopgaver vil bestå i elektrisk fejlfinding på 3-4 fabrikker. Der skal..
    • Elektriker
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Elektriker i Esbjerg

    <p>Do you want to be part of the energy transition industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero ta..
    • Elektriker
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Elektriker i Vejle

    <p>Do you want to be part of the energy transition industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero ta..
    • Elektriker
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Sydals

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Sydals over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1