Elektriker søges til Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse på Flyvestation Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vadum

Er du uddannet elektriker og er du klar til at blive en del af en stærk serviceafdeling, der vægter godt arbejdsmiljø og faglige kompetencer højt?
Så er du måske vores nye kollega.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Det gælder alt fra vedligehold af bygninger og arealer, sovepladser til soldaterne, skriveborde til kontorer, mad i kantinerne og rengøring.

Du vil blive ansat på Flyvestation Aalborg som ligger ved Vadum ca. 10 km nordvest for Aalborg. Vi er blandt andet hjemsted for Flyvevåbnets transportfly, Forsvarets Hovedværksted og for Jægerkorpset.

Om stillingen

Du bliver en del af en driftsafdeling med 34 medarbejdere på Flyvestation Aalborg.
Alle arbejder, i samarbejde, med at skabe de bedste servicerammer for vores soldater. Opgaverne spænder vidt og der kan være stor forskel på dagene – samtidig med at der kan opstå langvarige rutineopgaver.

Du vil, i forbindelse med dit daglige virke, opbygge et stærkt lokalkendskab. Du bliver et kendt ansigt i hele området, således du kan yde den bedst mulige håndværksmæssige støtte for soldaterne.

Du må forvente at arbejde fleksibelt, både inden for og uden for almindelig arbejdstid, da du vil blive kaldt ud hvis der opstår et nedbrud på en pumpe, akut opståede fejl/alarmering på en af vores Hangar-komplekser eller andet i den stil. Ofte sker fejlene inden for almindelig arbejdstid, men kan tit byde på nogle timers arbejde før løsningen er fundet. Her er lokalkendskabet og det gode kollegiale samarbejde en force for at kunne yde hurtig og god service.

Om dig

Du er uddannet elektriker, industrielektriker eller automatiktekniker og meget gerne med 5 års erfaring. Du har indgående kendskab til CTS-anlæg og har erfaring med forebyggende/afhjælpende vedligehold på gamle bygninger og reparationer/fejlfindinger af mangeartede tekniske installationer.

Kan du gennemføre eftersyn på eksempelvis varmepumper, affugtere og ventilationsanlæg er det en fordel, men ikke et krav.

Du formulerer dig godt på dansk, både skrift og tale, men du skal også kunne begå dig på engelsk på rimeligt niveau, da vi har øvelser med andre NATO partnere.

Du er glad, åben, tålmodig og nysgerrig af natur. Du har nemt ved at omgås andre mennesker og deltager aktivt i fællesskabet.

Hvis du ikke kender løsningen på opgaven foran dig, har du lysten og viljen til at lære noget nyt og finde en løsning, i samarbejde med dine kompetente kollegaer på området.
Samtidig har du en umiddelbar respekt for de soldater vi yder service for, og gør dit for at imødekomme deres ønsker, altid med korrekt udførsel for øje.

Du tager ansvar for tildelte opgaver, arbejder selvstændigt, men kan samtidig se en stor fordel i, at samarbejde med dine kollegaer. Dette gælder også på tværs af fagområder, når opgaver skal løses i samarbejde med ejendomsserviceteknikere, tømrer, VVS mv.

Du trives fint med rutineopgaver, men kan også indgå i større og længerevarende opgaver og projekter, særligt som støtte til projektering eller støtte til fx en byggeleder på et af Ejendomsstyrelsens større vedligeholdsprojekter.

Vores arbejdsgange er til tider bureaukratiske og bundet op på rammeaftaler. Det er derfor vigtigt at du kan arbejde under sådanne vilkår.

Kørekort til almindelig personbil er et krav til stillingen.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Håndværker i Staten og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Din samlede løn, består af en grundløn og et individuelt forhandlet tillæg, afhængig af dine kvalifikationer. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Sandra Hørby C. Due, tlf. 2492 1371.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Julie Cramer-Palmquist ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 93 70 eller via mail på [email protected]

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 3. august 2023 og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler umiddelbart herefter.

Ansættelse snarest muligt efter aftale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) støtter og servicerer militære og civile myndigheder under Forsvarsministeriet. Vores opgave er at levere og udvikle attraktive fysiske rammer, som er nødvendige for deres daglige virke.
Vi bygger nyt, vedligeholder, driver kantiner og gør rent på tjenestesteder i hele landet.
Vi har på vegne af Forsvarsministeriets koncern ansvaret for det grønne område, der blandt andet omfatter miljø, energi og naturpleje.
Vores hovedkontor er i Hjørring, men vi har medarbejdere i hele landet. Vi er i alt 1600 ansatte, der tæller både civilt og militært ansatte. Vi er en organisation baseret på stærke fagfællesskaber, og vi prioriterer det tværgående samarbejde højt.
• Vi har ansvaret for over 600 lokationer spredt ud over hele Danmark.
• Vi administrer over 6000 bygninger og forvalter øvelsesområder, der samlet set er på størrelse med Mors.
• Vi bygger og vedligeholder i år for knap en milliard og er blandt andet bygherre på store projekter som campus til de nye F35-kampfly.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Vadum.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Vadum
  • Torsdag den 03. august 2023

Lignende jobs

  • Elektriker i Aalborg SØ

    Er du en person der vægter vores værdier HANDLINGSORIENTERET, ANERKENDENDE og UDVIKLENDE højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”Er du en person der væg..
    • Elektriker
    • Aalborg SØ
    Få mere info
  • Elektriker i Brønderslev

    Job Description Elektrikere søges med PLC erfaring og programmering til Brønderslev området På vegne af virksomhed, søger vi en uddannet elektriker til montage af el tavler, god erfaring med .
    • Elektriker
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Elektriker i Støvring

    Omsæt din tekniske forståelse og viden til et spændende job, hvor omdrejningspunktet er el, teknik og mekanik på kraner og andet udstyr til lasthåndtering. Har du en god teknisk grundviden og d..
    • Elektriker
    • Støvring
    Få mere info
  • Elektriker i Hirtshals

    [xxxxx] søger en engageret Serviceelektriker, der brænder for at arbejde med service og vedligehold, og som kan levere et kvalitetsarbejde til H. Jespersen/PL Services mange kunder inden for de..
    • Elektriker
    • Hirtshals
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Vadum

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Vadum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0