UDVIKLINGSINGENIØR EMBEDDED SW/HW TIL UDVIKLINGEN AF FREMTIDENS INTEGREREDE SERVO- OG STEPMOTORSYSTEMER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Du bliver en del af en professionel virksomhed, der leverer løsninger til de store ledende producenter inden for flyproduktion, industrirobotter, bilproduktion, forskning, pakkemaskiner og meget andet.

Du bliver en del af en visionær udviklingsafdeling med 10 dedikerede kollegaer, hvor du kommer til at beskæftige dig med udvikling af integrerede servo- og stepmotor-systemer i denne spændende stilling, hvor du får ansvaret for udbygning og vedligeholdelse af en af virksomhedens primære produktfamilier. Produkterne bliver brugt i en bred vifte af anvendelser i ind- og udland hos store ledende producenter inden for flyproduktion, industrirobotter, bilproduktion, forskning, pakkemaskiner m.v.

Du arbejder selvstændigt og bliver samtidig en del af et dedikeret hold, der står for at løse de nye udviklingsprojekter, som virksomheden står overfor i fremtiden.

Områderne du kommer til at arbejde med, vil bl.a. være nedenstående:

- C / ARM Assembler softwareudvikling.
- Programmerbar logik (FPGA, VHDL).
- Embedded hård realtidssoftware.
- Digital reguleringsteknik.
- Test og måling på elektronik.
- Hardware udvikling, hvis du har flair for dette.

Jo flere af områderne, som du har erfaring med jo bedre.

I dit daglige arbejde får du mulighed for at arbejde med mange forskellige spændende teknologier som f.eks. industrielle Ethernet protokoller, Safety funktioner, CAN- og Profibus, Lattice/MAX10/Cyclone (Intel/Altera), ARM, TI Herkules, Lauterbach debugger, GNU, Keil, Produktionstest, godkendelser (CE, UL, TÜV), EMC, PCB-layout, Altium, mekanik m.m.

Du kommer til at arbejde i en meget afslappet atmosfære, hvor du vil få varierende arbejdsopgaver af kortere og længere varighed, naturligvis tilpasset dit kompetenceniveau.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektroingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektroingeniør
  • Birkerød
  • Tirsdag den 07. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som elektroingeniør i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektroingeniør i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektroingeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektroingeniør over tid

Dato Alle jobs som elektroingeniør
6. april 2024 1
5. april 2024 1