Ergoterapeut søges til højt specialiseret neurorehabilitering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Har du lyst til et spændende og udviklende arbejde, hvor du kan gøre en forskel for patienterne!

Afsnit for Rygmarvsskader har landsdelsfunktion og varetager således behandlingen af patienter med rygmarvsskader i Østdanmark. Her får du mulighed for at udvikle dine kompetencer indenfor neurologi og neurorehabilitering, samt være med til at sætte dit præg på fremtidens tilbud.

Patienterne på afsnittet kommer enten direkte fra et intensiv forløb til fast indlæggelse eller til korterevarende ophold efter at have været udskrevet til eget hjem (et ”træningsboost”). Du bliver derfor udfordret på patienter, der kan have multitraume-problematikker ved siden af de neurologiske symptomer. Patienter kan også have degenerative ryglidelser eller gener efter cancerforløb.

Vil du øge dine kompetencer indenfor den neurologiske undersøgelse, planlægning og behandling? Vil du have dygtige, engagerede kollegaer med god social kapital og en fantastisk interesse for neurologi?

Vi søger en ergoterapeut, gerne med erfaring indenfor neurologi, interesse for det tværfaglige samarbejde og med næse for udvikling og struktur.

Hos os vil dit arbejde være daglig træning med patienter, patientrettede møder samt tværfaglige seancer. De tværfaglige samarbejdspartnere er dygtige og dedikerede specialister på hvert deres område med rum til egen og tværprofessionel udvikling. Her er mulighed for fordybelse i patienternes forløb.

Nogle af patienterne gennemgår håndkirurgiske operationer mhp. at få eller forbedre funktion. Her vil du som ergoterapeut også være med til at spille en aktiv rolle.

Vi samarbejder tæt med vores terapeutkollegaer indenfor hjerneskaderehabilitering samt adskillige andre aktører.

Du skal forvente at varetage en aftenvagt med ca. otte dages mellemrum samt en weekendvagt hver anden måned. Terapeuterne møder også tidligt nogle dage om ugen for at deltage i morgentrænings-seancer med patienterne samt vejlede det tværfaglige personale i håndtering.

Om afdelingen:

Bodil Eskesen Centeret er en del af Rigshospitalets Neurocenter, placeret på Glostrup Hospital. Vi varetager intensiv tværfaglig neurorehabilitering efter rygmarvsskader.

Der er 43 sengepladser, hvoraf ca. en tredjedel er til patienter der ellers bor i eget hjem, men kommer ind til et ”træningsboost”. De fleste patienter overflyttes fra Afdeling for Hjerne- og Nervekirurgi/Neurointensiv afdeling på Rigshospitalet, når respiratorbehandling ikke længere er nødvendig og de er medicinsk stabile. Forløbene er typisk længerevarende.

I afsnittets ambulatorium varetages vurdering af patienter med henblik på vurdering af genoptræningsmuligheder, udfærdigelse af genoptræningsplaner samt justering hjælpemidler i samarbejde med kommuner. Herudover foretages opfølgning af patienter, der tidligere har været indlagt i afsnittet.

Der er i ansættelsen særdeles god mulighed for at blive involveret i undervisning, udviklingsprojekter samt forskningsprojekter. Forskning og innovation er et af afdelingens højt prioriterede områder, hvor vi over årene der kommer, forventer en væsentlig vækst, der vil kræve aktivt medspil fra alle i afdelingen. Lige nu rummer afdelingen et professorat, fire postdocs og en række Ph.d.-studerende og der er gode muligheder for at blive tilknyttet forskning under en ansættelse hos os.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til overterapeut og seniorforsker Christian Riberholt på telefon 38631864.

Tiltrædelse starten af først mulige måned.

Ansøgningsfrist mandag 18. marts kl. 12.00 – Ansættelsessamtaler foregår den 21. eller 22 marts.

Stillingen besættes på vilkår i aftale mellem Ergoterapeutforeningen og Danske Regioner.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Glostrup
  • Mandag den 18. marts 2024

Lignende jobs

  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Studerende med interesse i arbejdet med mennesker. Bring allerede nu dine kompetencer i spil. Vi søger 1 studerende til at indgå i et team (Østerbro) hos en livsglad og aktiv borger. Vi leder efter dig, der starter på 1. eller 2. semester til september og som allerede gerne vil have erfaring og udvikle sig fagligt.
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Vil du gøre en forskel for en anden? Som Ergoterapeut studerende har du mulighed for allerede nu at få super god erfaring inden for ergoterapien. Vil du indgå i et team (Østerbro) med fysio-, ergo- og andre studerende?
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut (vikar) i Taastrup

    Ergoterapeut søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Ergoterapeut
    • Taastrup
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Rødovre

    Er du en dedikeret ergoterapeut med erfaring i at arbejde med borgere med kroniks sygdom? Så søger vi netop dig til en fuldtidsstilling, ledig fra den 1. august 2024.Om jobbetI Genoptræning o..
    • Ergoterapeut
    • Rødovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1