Ergoterapeut til midlertidige pladser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Er du ergoterapeut og trives du i en foranderlig hverdag med spændende og komplekse opgaver i specialerne for geriatri og neurologi?

Så er det dig vi leder efter.

Vi er et team af 16 ergo- og fysioterapeuter, med høj trivsel, fagligt fokus og stor indflydelse på egen hverdag og udviklingen i afdelingen. Vi søger en kollega til genoptræning og rehabilitering af borgere med geriatriske, medicinske og neurologiske diagnoser på de 16 midlertidige pladser på Lærkegård Center.

Du skal trives i en travl hverdag, hvor der indimellem skal improviseres og hvor der jævnligt justeres i planerne. Vores mål er en stabil drift med et højt fagligt niveau i udførsel af opgaverne. Derudover må det gerne være sjovt at gå på arbejde, så nærvær og trivsel har også en høj prioritet.

Det er en vigtig værdi i teamet både at kunne arbejde selvstændigt og samtidig være holdspiller. Vi lægger vægt på at have øje for hinanden og kunne tilbyde hjælp og sparring, når det er nødvendigt

Du skal kunne tage ansvar for dine egne opgaver i forhold til planlægning og udførsel, og samtidig forventer vi, at du indgår aktivt i samarbejdet internt i teamet. Du skal også kunne se værdien i et konstruktivt tværfagligt fællesskab med fokus på at løse vores kerneopgave.

Vores vision er at gøre borgerne til kaptajn i eget liv og støtte dem til at fastholde og vedligeholde deres funktionsevne igennem daglige aktiviteter i deres nærmiljø. Dette gør vi ved at være bevidste om borgernes individuelle behov i træningsforløbet, samt at støtte til og stille krav om, at borgerne tager ansvar for egen træning.

Vi har i Herlev Kommune et stort fokus på brobygning til det omkringliggende civilsamfund, hvorfor vi ønsker en ergoterapeut med interesse i at forene faglig udvikling og implementering af ny viden med fokus på empowerment og sundhedsfremme hos borgerne.

Om jobbet

Opgaverne vil primært være en kombination af vurdering og træning af borgere indlagt på vores midlertidige pladser, hvilket i praksis betyder at varetage rehabilitering og genoptræning af borgere med geriatriske, medicinske eller ortopædkirurgiske diagnoser, samt neurologiske skader, primært i fase II. Det overordnede mål for borgernes ophold på de midlertidige pladser er, at de hurtigst muligt skal vende tilbage til egen bolig, når pleje og træning kan etableres hensigtsmæssigt herfra.

De terapeutfaglige opgaver forbundet med de midlertidige pladser er:

  • Vurdering og beskrivelse af borgernes aktuelle funktionsnedsættelser, behov for kompenserende strategier og genoptræningspotentiale
  • Genoptræning til et funktionsniveau, hvor borgeren er så selvhjulpen som muligt ud fra en konkret målsætning afhængig af den enkeltes borgers ressourcer
  • Hjemmebesøg og hjemmetræning
  • Bestilling af hjælpemidler
  • Samarbejde med borger, pårørende og tværfaglige samarbejdspartnere
  • Vurdering af videre træningsbehov og evt. overdragelse af genoptræningsforløbet til kolleger

De ambulante opgaver består af en understøtning af det ambulante geriatriske område med ergoterapeutiske kompetencer. Denne opgave fylder en mindre del af arbejdstiden.

Dine kompetencer

  • du er en ambitiøs ergoterapeut med et godt fagligt fundament. Du har måske erfaring ift. genoptræning og rehabilitering af borgere komplekse diagnoser eller ønske om at blive rigtig god til dette
  • du anvender AMPS eller andet valideret undersøgelsesredskab i forhold til ADL og funktionsevne
  • du har kompetencer/interesse inden for genoptræning af dysfagi-området og gerne kendskab til FOTT/MISA
  • du er kreativ og idérig i opgaveløsningen
  • du arbejder selvstændigt, struktureret og med et godt overblik over opgaverne og den fælles opgaveløsning
  • du trives i en foranderlig hverdag med spændende opgaver, der spænder bredt og kan tage udgangspunkt i den enkelte borgers behov og de muligheder, vi har til rådighed.

Om os

Vi er et dygtigt og engageret team, der lægger vægt på at kunne tilbyde vores borgere et kompetent og meningsfuldt genoptræningsforløb. Vi har en arbejdsplads, hvor der er stor indflydelse på egen hverdag og den organisation, du arbejder i. Det betyder, at vi selv er ansvarlige for at planlægge og gennemføre den enkelte borgers forløb og har dermed også et ansvar for, at ressourcer og kompetencer udnyttes og fordeles fornuftigt og til gavn for borgerne. Der er derfor også gode muligheder for at deltage i udviklingen af opgaverne.

Vi har et stort fokus på social kapital og et godt psykisk arbejdsmiljø. Vi prioriterer tid og rum til dialog og sparring, både om faglige opgaver, men også om trivsel, prioritering, fordeling og planlægning af opgaver.

Lidt mere om afdelingen.

Teamet på Lærkegård Center er forankret i Sundhedsfremme & Genoptræning, som er en del af funktionen Sundhed og Rehabilitering. Sundhedsfremme & Genoptræning består af 3 tværfaglige teams placeret på 3 forskellige matrikler, med en fælles teamleder. Vi er i alt 10 ergoterapeuter, 17 fysioterapeuter, en klinisk diætist og en idrætsfaglig konsulent. På Lærkegård Center er fordelingen 7 ergoterapeuter og 9 fysioterapeuter, deriblandt er der en hjerneskadekoordinator, en faglig koordinator og en klinisk underviser i fysioterapi.

Vi varetager sundhedsfremme og genoptræning efter Sundhedslovens §119 og §140 og Servicelovens §86.1. Målgruppen er primært borgere over 18 år med ortopædkirurgiske, neurologiske, reumatologiske, geriatriske og medicinske diagnoser eller livsstilssygdomme. Afdelingen er selvvisiterende, samt myndighed for 6 døgnpladser.

Det praktiske

Stillingen er til besættelse 1. marts 2024 eller snarest derefter og er på 34 timer om ugen.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Du vil blive ansat som selvtilrettelæggende.

Ansøgning og samtaler

Ansøgningsfristen er den 10. januar 2024. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 17. januar 2024. Indkaldes du til samtale sker det via mail.

Få mere at vide

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til teamleder Linda Hergott Andersen på telefon 5144 1895 eller på [email protected].

Om Herlev
Herlev er placeret i hjertet af hovedstadsområdet med en velfungerende infrastruktur. Transportmulighederne til og fra Herlev er gode og bliver forstærket med den kommende letbane og de fire letbanestationer i byen. Samtidig byder Herlev på let adgang til grønne områder. Vi er i fuld gang med at udvikle byen, så den også i fremtiden har et levende handelsliv, en spændende bymidte og er attraktiv at bo og drive virksomhed i.

I Herlev Kommune arbejder vi ambitiøst og målrettet på at sikre, at vores tilbud til borgerne også i fremtiden er på et højt niveau. Det gør vi ved at indrette organisationen med et større fokus på at styrke fagligheden og understøtte dialogen med borgerne, samt forkorte afstanden mellem det lokale politiske niveau og kommunens medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Herlev

Lignende jobs

  • Ergoterapeut (studiejob) i København S

    Vi søger en hjælpetræner til vores 4,5 årige pige med autisme (to - tre gange om ugen i tidsrummet fra 13.00(14.00) - 16.00(17.00)med opstart hurtigst muligt) Vi træner efter Early Start Denver .
    • Ergoterapeut
    • København S
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Studerende med interesse i arbejdet med mennesker. Bring allerede nu dine kompetencer i spil. Vi søger 1 studerende til at indgå i et team (Østerbro) hos en livsglad og aktiv borger. Vi leder efter dig, der starter på 1. eller 2. semester til september og som allerede gerne vil have erfaring og udvikle sig fagligt.
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Vil du gøre en forskel for en anden? Som Ergoterapeut studerende har du mulighed for allerede nu at få super god erfaring inden for ergoterapien. Vil du indgå i et team (Østerbro) med fysio-, ergo- og andre studerende?
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Storkøbenhavn

    Er du ergoterapeut og brænder for ældreområdet og rehabilitering?Ønsker du at være en del af en arbejdsplads med fokus på personlig og faglig udvikling og mulighed for at præge din stilling?Så kom .
    • Ergoterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1