Ergoterapeut

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Er du ergoterapeut og trives du i en foranderlig hverdag med spændende og komplekse opgaver i specialerne for geriatri. Så er det dig vi leder efter.

Vi er et team af 3 fysio- og 2 ergoterapeuter, med høj trivsel, godt humør og stor indflydelse på egen hverdag og udviklingen i afdelingen.

Vi søger en kollega som kan trives i en travl hverdag, hvor der indimellem skal improviseres og jævnligt justeres i planerne. Vores mål er en stabil drift med et højt fagligt niveau i udførsel af opgaverne. Derudover må det gerne være sjovt at gå på arbejde, så nærvær og trivsel har også en høj prioritet.

Det er en vigtig værdi i teamet både at kunne arbejde selvstændigt og samtidig være holdspiller. Vi lægger vægt på at have øje for hinanden og kunne tilbyde hjælp og sparring, når det er nødvendigt.

Du skal kunne tage ansvar for dine egne opgaver i forhold til planlægning og udførsel, og samtidig forventer vi, at du indgår aktivt i samarbejdet internt i teamet. Du skal også kunne se værdien i et konstruktivt tværfagligt fællesskab med fokus på at løse vores kerneopgave. Du skal have erfaring med bevilling og bestilling af hjælpemidler.

Det er en nødvendighed, at du har kompetencer inden for dysfagi-området herunder FOTT/MISA.

Om jobbet

Opgaverne vil være:

  • Hjemmebesøg og hjemmetræning
  • Dysfagi
  • Vedligeholdende træning for beboerne på plejecentrene
  • Bestilling, justering og vurdering af hjælpemidler
  • Samarbejde med borger, pårørende og tværfaglige samarbejdspartnere
  • Vurdering af videre træningsbehov og evt. overdragelse af genoptræningsforløbet til kolleger
  • Vedligeholdende træning af borgerne i Aktivitetscenteret, Birkely og Lærken.
  • Medansvarlig for håndtering af uniformsbeklædningen

Om os

Vi er et dygtigt og engageret team, der lægger vægt på at kunne tilbyde vores borgere et kompetent og meningsfuldt genoptræningsforløb. Vi har en arbejdsplads, hvor der er stor indflydelse på egen hverdag og den organisation, du arbejder i. Det betyder, at vi selv er ansvarlige for at planlægge og gennemføre den enkelte borgers forløb og har dermed også et ansvar for, at ressourcer og kompetencer udnyttes og fordeles fornuftigt og til gavn for borgerne. Der er derfor også gode muligheder for at deltage i udviklingen af opgaverne.

Vi har et stort fokus på social kapital og et godt psykisk arbejdsmiljø. Vi prioriterer tid og rum til dialog og sparring, både om faglige opgaver, men også om trivsel, prioritering, fordeling og planlægning af opgaver.

Lidt mere om afdelingen

Teamet på Lille Birkholm er forankret i Aktivitetscentret. Aktivitetscentret består af aktivitetstilbud til borgerne i kommunen, herunder træningsindsatstilbuddet som både udføres på matriklen, i borgerens eget hjem samt på kommunens 3 plejecentrene. Vi varetager sundhedsfremme og genoptræning efter Sundhedslovens §119 og §140 og Servicelovens §86.1 og §86.2

Det praktiske

Stillingen er til besættelse 1. april 2024 eller snarest derefter. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge, men der er mulighed for at aftale færre timer, hvis du ønsker det.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Ansøgning og samtaler

Ansøgningsfristen er den 15. marts 2024. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 12, 2024. Indkaldes du til samtale sker det via mail.

Få mere at vide

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til teamleder Heidi Maja Henriksen på telefon 20415740 eller på [email protected].

Søg stillingen

Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.

Om Herlev
Herlev er placeret i hjertet af hovedstadsområdet med en velfungerende infrastruktur. Transportmulighederne til og fra Herlev er gode og bliver forstærket med den kommende letbane og de fire letbanestationer i byen. Samtidig byder Herlev på let adgang til grønne områder. Vi er i fuld gang med at udvikle byen, så den også i fremtiden har et levende handelsliv, en spændende bymidte og er attraktiv at bo og drive virksomhed i.

I Herlev Kommune arbejder vi ambitiøst og målrettet på at sikre, at vores tilbud til borgerne også i fremtiden er på et højt niveau. Det gør vi ved at indrette organisationen med et større fokus på at styrke fagligheden og understøtte dialogen med borgerne, samt forkorte afstanden mellem det lokale politiske niveau og kommunens medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Herlev

Lignende jobs

  • Ergoterapeut (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Vi har brug for en ergoterapeut i et års-vikariat. Så udnyt den sjældne mulighed for at blive en del at Træningsenheden i Greve Kommune, hvor du skal bidrage til at binde borgernes forløb sammen på tværs af organisatoriske enheder.
    • Ergoterapeut
    • Greve
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Studerende med interesse i arbejdet med mennesker. Bring allerede nu dine kompetencer i spil. Vi søger 1 studerende til at indgå i et team (Østerbro) hos en livsglad og aktiv borger. Vi leder efter dig, der starter på 1. eller 2. semester til september og som allerede gerne vil have erfaring og udvikle sig fagligt.
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Vil du gøre en forskel for en anden? Som Ergoterapeut studerende har du mulighed for allerede nu at få super god erfaring inden for ergoterapien. Vil du indgå i et team (Østerbro) med fysio-, ergo- og andre studerende?
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut (vikar) i Taastrup

    Ergoterapeut søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Ergoterapeut
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1