Vikarstilling: Ergoterapeuter til vikariater på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Hvidovre

Hvordan sætter man ergoterapi i spil på et akut hospital

Dette får du her mulighed for at afprøve. Du vil kunne arbejde med / byde ind med hvad er vigtigt og betydningsfuldt for patienterne i forhold til ADL, til udskrivning og overgang til kommunal genoptræning

Vi søger to dygtige og fleksible ergoterapeuter til vikariater på 30-37 timer. Arbejdsopgaverne vil koncentrere sig om voksne indlagte patienter på de forskellige medicinske, gastrologiske og ortopædkirurgiske sengeafsnit.

”Kunne du tænke dig at blive en vigtig spiller på vores ergoterapeutiske team
på et af Danmarks største akut hospitaler?” SÅ søg en af disse stillinger.


Du vil blive del af et team bestående af både ergoterapeuter og fysioterapeuter.

Ergoterapeuterne varetager ud over ADL-vurdering, instruktion, genoptræning, hjælpemiddelvurdering, samt dokumentation i patientens journal. Du vil have din gang på sengeafsnittene og arbejde selvstændigt i mono- og i tværfaglige relationer med fokus på patientens selvstændighed og kompetencer i forhold til deres eget liv. Indlæggelserne er ofte akutte og kortvarige, hvor vi er med til den akutte del af genoptræning. Mange patienter fortsætter deres genoptræning i kommunal genoptræning.

Fysio- og Ergoterapeutisk Afdeling er en selvstændig afdeling, med én fælles afdelingsledelse. Vi modtager desuden ergoterapi-studerende fra KP på 4 og 6. semester.

De ergoterapeutiske opgaver løses på tværs af specialer. Vi har netop nu gang i et udviklingsprojekt omkring ergoterapi på akuthospital i et tæt samarbejde med en ekstern lektor fra ergoterapiuddannelse Absalon. Formålet med projektet er at afdække ergoterapeuternes kerneopgave, samt beskrive og implementer en ensartet ergoterapeutisk tilgang til patienterne, under deres indlæggelse. Du vil komme til at indgå og blive en aktiv medspiller i dette projekt.

”Her er et godt arbejdsmiljø og du får gode kolleger. Der er et tværfagligt samarbejde, hvor man bliver både hørt og udfordret.” Maj (ergoterapeut)

Vi søger en kollega:

  • Der har fokus på patientens hverdagsliv og tænker hverdagsaktivitet naturligt ind som en del af genoptræningen og behandlingen
  • Der kan bidrage til gode mono - og tværfaglige samarbejdsrelationer
  • Der trives i en kompleks og uforudsigelig hverdag, med den hurtige puls, som der er på et akuthospital
  • Der ønsker at bidrage til at løse hospitalets kerneopgave: Det handler om liv - om at redde liv og bringe liv til verden. Om livskvalitet for patienten og det gode arbejdsliv for medarbejderne
  • Der har lyst og evne til at bidrage til afdelingens udviklingsstrategi og deltage i opgaver der også kan være projektrelaterede
  • Der bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø
  • Der har evne til at vurdere genoptræningspotentiale hos indlagte patienter

Du vil naturligvis modtage introduktion og oplæring, som giver dig kompetencerne til at varetage dit nye job- det er som led i hospitalets on-boarding projekt.

”Man bliver taget godt imod. Det er en åben arbejdsplads med varierede arbejdsopgaver, hvor man som ergoterapeut skal tænke kreativt for at muliggøre træning af betydningsfulde aktiviteter for vores patienter”
Sidsel (Ergoterapeutstuderende)

Dine Kompetencer:

Du er god til at arbejde selvstændigt, men trives også godt i teams. Du laver klinisk refleksion over den ergoterapeutiske problemstilling og kommer frem til en god løsning og plan i samarbejde med patienten. Som person har du evnen til at samarbejde og skabe relationer med mange forskellige mennesker, såvel patienter og pårørende, som professionelt på tværs af hele organisationen. Samtidig er du initiativrig og trives i en kompleks og ofte uforudsigelig hverdag. Dit arbejde er præget af en samvittighedsfuld og ansvarlig tilgang. Det er en fordel hvis du har arbejdet på et akut hospital før og har kendskab til Sundhedsplatformen, men ikke et krav.

”Her er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Vær klar på dage med fart på. Der sker noget hér!”
Kimmie (Ergoterapeut)

Vikariat 1) 30-37 timer ugentligt til besættelse i perioden 1. juni til 31. december 2023, gerne før hvis muligt!

Vikariat 2) 30-37 timer ugentligt til besættelse i perioden 1. juni til 31. januar 2024, gerne før hvis muligt!

Løn og ansættelse følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Ergoterapeutforeningen og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsfrist er d. 10. maj 2023. Samtaler afholdes i uge 20.

Er du nysgerrig på at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte overterapeut Robert-Jan Nienhuis, mail: [email protected] eller tlf: 3862 2257

Du kan læse mere om Amager-Hvidovre Hospitalets strategi på følgende link; Det handler om liv og om afdelingen her: Fysio-og Ergoterapien, HVH eller mød os på Instagram under fysergo_hvh.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Hvidovre
  • Onsdag den 10. maj 2023

Lignende jobs

  • Ergoterapeut (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Vi har brug for en ergoterapeut i et års-vikariat. Så udnyt den sjældne mulighed for at blive en del at Træningsenheden i Greve Kommune, hvor du skal bidrage til at binde borgernes forløb sammen på tværs af organisatoriske enheder.
    • Ergoterapeut
    • Greve
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Studerende med interesse i arbejdet med mennesker. Bring allerede nu dine kompetencer i spil. Vi søger 1 studerende til at indgå i et team (Østerbro) hos en livsglad og aktiv borger. Vi leder efter dig, der starter på 1. eller 2. semester til september og som allerede gerne vil have erfaring og udvikle sig fagligt.
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Vil du gøre en forskel for en anden? Som Ergoterapeut studerende har du mulighed for allerede nu at få super god erfaring inden for ergoterapien. Vil du indgå i et team (Østerbro) med fysio-, ergo- og andre studerende?
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut (vikar) i Taastrup

    Ergoterapeut søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Ergoterapeut
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0