Nyoprettet stilling som udviklings-ergoterapeut på Hvidovre Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Hvordan sætter man ergoterapi i spil på et akut hospital?

Det kan du, som vores kommende udviklingsergoterapeut, være med til at definere. Vi leder efter en udviklingsergoterapeut, der har kompetencerne og lysten til at sikre, at patienterne altid møder en ergoterapeut, som i sit virke tager udgangspunkt i evidensbaseret viden med et særligt fokus på en patientcentreret tilgang. Du vil være med til at facilitere et højt fagligt niveau blandt alle ergoterapeuter ansat i Fysio- og Ergoterapeutisk afdeling. Hvis du brænder for udvikling, kvalitet og ergoterapi- så læs videre.

’’Du bliver således en vigtig medspiller til vores ergoterapeutiske team på et at Danmarks største akuthospitaler”.

Organisering
I Fysio- og Ergoterapeutisk afdeling er der ansat 10 ergoterapeuter og 50 fysioterapeuter der som tværgående afdeling arbejder med alle hospitalets specialer. (https://www.hvidovrehospital.dk/afdelinger-og-klinikker/fysio-og-ergoterapeutisk-afdeling/Sider/fysio-og-ergoterapeutisk-afdeling.aspx). Som udviklingsergoterapeut vil du have tilhørsforhold i en af de tre specialegrupper, du referer til overterapeut Helle Worch Sørensen omkring udviklingen af ergoterapi, og du koordinerer med de øvrige over- og udviklingsfysioterapeuter.

Hvad arbejdes der med i denne stilling?
Stillingen indeholder både kliniske timer og udviklingsarbejde. Den kliniske del af stillingen, vil være ergoterapi til patienter indlagt på ortopædkirurgiske og medicinske sengeafsnit, men som udgangspunkt er vi åbne for, hvilke kvalifikationer og kompetencer netop du bringer med ind i stillingen.

Udviklingsdelen
Vi vægter højt, at du faciliterer det ergoterapeutiske udviklingspotentiale. Hele hospitalet arbejder ud fra en fælles kompetencemodel, hvor medarbejdernes kompetencer afdækkes ved MUS. Dit udviklingsarbejde kommer til at bestå af både individuel kompetenceudvikling, for at sikre og understøtte et højt fagligt niveau blandt ergoterapeuterne, gruppeudvikling og organisatorisk udvikling i hele huset med udgangspunkt i afdelingens ergoterapeutiske kerneopgave:

"Ergoterapi faciliterer til patientens nødvendige og meningsfulde hverdagsaktiviteter."

Da vi er en dynamisk afdeling, er der altid fokus på udvikling inden for mange forskellige områder. Aktuelt arbejder vi med projektet: ”Ergoterapi på akuthospital”. Her er det, den ergoterapeutiske indsats til indlagte voksne der er i fokus. En af dine første opgaver som ny udviklingsergoterapeut er at videreudvikle og sikre implementering af projektet i tæt samarbejde med ergoterapeutkollegaerne.

’’ Det er fedt at få muligheden for at arbejde med sin faglighed. Jeg ser mine interventioner fra et andet perspektiv og det fremmer udvikling både fagligt og personligt. De korte indlæggelser og komplekse patientforløb stiller krav til nytænkning i forhold til den ergoterapeutiske indsats”. - Pernille, Ergoterapeut/ projektdeltager

Derudover vil der være tværgående regionale udviklingsopgaver, hvor du sammen med andre forsknings-udviklingsterapeuter planlægger symposium, afholder fælles kurser og temadage. Dit arbejde med udvikling vil således favne bredt., Metoderne vil være forskellige, alt efter om opgaven er af faglig eller organisatorisk karakter.

Faglige og personlige kompetencer:

  • Du er uddannet ergoterapeut med en efterfølgende akademisk overbygning på kandidat- eller masterniveau
  • Du er bredt ergoterapeutfagligt funderet med kendskab til forskellige områder af ergoterapi, der har relation til hospitalsverdenen
  • Du har kendskab til udøvelse af ergoterapi med Det Canadiske Materiale som overordnet tankegang med udgangspunkt i MOHO og Ann Fishers model
  • Du trives i en kompleks og uforudsigelig hverdag, med det hurtige tempo, der er på et akuthospital.
  • Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner såvel skriftligt som mundtligt
  • Du besidder beslutnings- og fremdriftskraft samtidig med at du handler inddragende og reflekteret i den aktuelle situation
  • Du har kendskab til og gerne erfaring med projektledelse og gennemførelse af indsatser med mange aktører

Vores arbejdsmiljø er åbent og inkluderende - livslang læring og kompetenceudvikling er vigtig, samtidig med at medmenneskelighed vægtes højt. Når du starter her, bliver du modtaget med åbne arme af engagerede terapeuter, ledere og udviklingskollegaer.

Vi er et universitetshospital med et veletableret forsknings-/udviklingsmiljø, der giver plads til nye ideer og fremadskuende udvikling. (https://www.hvidovrehospital.dk/pmrc/Pages/default.aspx). Du bliver en vigtig del af en større forsknings- udviklingsgruppe, både i afdelingen og på tværs af forskningsafdelinger på hospitalet og i RegionH. Sidst men ikke mindst, vil du dele kontor med to erfarne udviklingsfysioterapeuter, de vil understøtte en grundig introduktion til udviklingsarbejdet og er altid parat til faglig og personlig sparring samt et godt grin.

Ansættelsesvilkår
Du ansættes i Region Hovedstaden, på Hvidovre Hospital, Fysio- og Ergoterapeutisk Afdeling.

Fast stilling i Fysio-Ergoterapien, Hvidovre Hospital 37 timer/ugentligt eller efter aftale. De konkrete arbejdsopgaver med i klinikken, vil du aftale med nærmeste leder. Løn i henhold til gældende overenskomst.

Introduktion og On-boarding vil du tilbydes som led i din jobstart her på hospitalet.

Ansøgningsprocedurer
For yderligere information henviser vi til vores hjemmeside.

Du meget velkommen til at rette henvendelse til Helle Worch Sørensen, [email protected] hvis du vil vide mere om stillingen.

Ansøgningsfrist: d. 29.5.2023.

Ansøgning og CV sendes online via linket i annoncen.

1. samtale er torsdag d. 8.6.2023 og 2. samtale er tirsdag d.13.6.2023.

Jobstart er d. 15.8.2023.

Du kan læse mere om Amager-Hvidovre Hospitalets strategi på følgende link; Det handler om liv og om afdelingen her: Fysio-og Ergoterapien, HVH eller mød os på Instagram under fysergo_hvh.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Hvidovre
  • Mandag den 29. maj 2023

Lignende jobs

  • Ergoterapeut (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Vi har brug for en ergoterapeut i et års-vikariat. Så udnyt den sjældne mulighed for at blive en del at Træningsenheden i Greve Kommune, hvor du skal bidrage til at binde borgernes forløb sammen på tværs af organisatoriske enheder.
    • Ergoterapeut
    • Greve
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Studerende med interesse i arbejdet med mennesker. Bring allerede nu dine kompetencer i spil. Vi søger 1 studerende til at indgå i et team (Østerbro) hos en livsglad og aktiv borger. Vi leder efter dig, der starter på 1. eller 2. semester til september og som allerede gerne vil have erfaring og udvikle sig fagligt.
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Vil du gøre en forskel for en anden? Som Ergoterapeut studerende har du mulighed for allerede nu at få super god erfaring inden for ergoterapien. Vil du indgå i et team (Østerbro) med fysio-, ergo- og andre studerende?
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut (vikar) i Taastrup

    Ergoterapeut søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Ergoterapeut
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0