ERGOTERAPEUT TIL DEN REHABILITERENDE INDSATS SØGES TIL RØDOVRE KOMMUNE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet
Hvis du er en ergoterapeut, der vil være med til at gøre en forskel i borgeres liv og samtidig være med til at styrke deres evne til at klare sig selv i hverdagen, så er denne stilling måske lige noget for dig!

Vi leder efter en ergoterapeut, der er brænder for rehabilitering og som har lyst til at være en del af vores dynamiske hold i genoptræning og rehabilitering. De primære arbejdsopgaver vil ligge i Rehabilitering og Udredningsteamet der primært arbejder efter § 83a. Teamet er midt i en spændende udviklingsproces, hvor vi fokuserer på at forbedre rehabiliteringsindsatsen i kommunen. Som ergoterapeut på vores hold får du en vigtig rolle i denne udvikling.

I rollen som ergoterapeut får du en afgørende rolle i borgernes rehabiliterings- og genoptræningsforløb. Du bliver en værdifuld del af et tværfagligt team, bestående af sygeplejerske, fysioterapeuter og ergoterapeuter, der alle har titlen som rehabiliteringsvejledere.

Dine typiske arbejdsopgaver vil være at:
  • Afklare borgernes aktivitetsproblemer
  • Udrede årsager til borgers aktivitetsproblemer
  • Identificere rehabiliteringsbehov og udarbejde målrettede handleplaner der kan forbedre borgers funktionsevne i hverdagen.


Du vil indgå i et tæt samarbejde med myndighed, hjemmeplejen og andre sundhedsfolk for at sikre en effektiv og sammenhængende indsats.

Din profil
Vi søger en ergoterapeut der:
Ser hjemmet som den ideelle ramme for Rehabilitering: Vi ønsker en ergoterapeut, der forstår vigtigheden af at skabe varige forbedringer i borgerens hverdag ved at anvende hjemmet som en naturlig og meningsfuld arena for rehabilitering.

Besidder stort engagement: Vi søger en ergoterapeut, der er dedikeret og engageret i sit arbejde. Din passion for at gøre en forskel og din åbenhed vil bidrage til et positivt arbejdsmiljø, hvor vi stræber efter at levere den bedste indsats.

Er åben og nysgerrig i tilgang og samarbejde: Vi værdsætter en kollega, der er åben for nye ideer, har nysgerrighed som en drivkraft og ser muligheder i udfordringer. Din positive tilgang skaber et dynamisk samarbejdsmiljø.

Har erfaring og viden om at vejlede og inspirere: Vi søger en ergoterapeut med viden inden for rehabilitering, som kan vejlede og inspirere både borgere, plejepersonale og øvrige aktører. Din ekspertise bidrager til at skabe meningsfulde forløb og styrker samarbejdet.



Derfor skal du vælge os

genoptræning og rehabilitering er engageret i at skabe meningsfulde forløb for vores borgere ved hjælp af dedikerede medarbejdere i både specialiserede og tværfaglige miljøer. Vores hovedmål er at sikre en koordineret og meningsfuld rehabiliteringsindsats, hvor sammenhæng og engagement er nøgleelementer.

Vi arbejder målrettet med systematisk forbedring og kontinuerlig udvikling af vores indsatser. Læring og udvikling er integreret i vores daglige praksis, og vi prioriterer, at denne udvikling skal være en positiv og tryg proces for alle involverede.

Når du bliver en del af vores team, vil du opleve tæt samarbejde med erfarne og dedikerede kolleger. Vi deler en fælles passion for genoptræning og rehabilitering af vores borgere og er fast besluttede på at gøre en positiv forskel i deres liv.
Vi bygger på nøgleprincipper:
  • Engagement: Vi engagerer os fuldt ud i vores arbejde og stræber efter at levere den bedste indsats for vores borgere.
  • Sammenhæng: Vi arbejder for sammenhængende forløb, hvor borgerens behov er i centrum, og hvor tværfaglighed spiller en afgørende rolle.
  • Læring og Udvikling: Vi anerkender vigtigheden af kontinuerlig læring og udvikling for at forbedre vores praksis og opnå bedre resultater.
  • Tryghed: Vi skaber et trygt miljø, hvor både borgere og medarbejdere føler sig støttet og opmuntret i deres rehabiliteringsrejse.


Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen med start 1. maj 2024

Hvis du vil vide mere
Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte teamleder Ann Grøn tlf. 30 76 50 54 eller leder af genoptræning og rehabilitering Sara Roikjær tlf. 30 76 81 61

Ansøgning
Vi skal have din ansøgning med relevante bilag og referencer senest den 17 marts. Der vil blive afholdt samtaler i uge 12.

Klik på knappen ”søg job” for at sende din ansøgning.

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Rødovre
  • Søndag den 17. marts 2024

Lignende jobs

  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Studerende med interesse i arbejdet med mennesker. Bring allerede nu dine kompetencer i spil. Vi søger 1 studerende til at indgå i et team (Østerbro) hos en livsglad og aktiv borger. Vi leder efter dig, der starter på 1. eller 2. semester til september og som allerede gerne vil have erfaring og udvikle sig fagligt.
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Vil du gøre en forskel for en anden? Som Ergoterapeut studerende har du mulighed for allerede nu at få super god erfaring inden for ergoterapien. Vil du indgå i et team (Østerbro) med fysio-, ergo- og andre studerende?
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Ballerup

    Vil du bidrage til, at flere børn og unge kommer i trivsel? Brænder du for at vejlede i barnets hverdagsmiljø? Og kan du lide at skabe forandring for børn ved at indgå i tæt tværfagligt samarbejde .
    • Ergoterapeut
    • Ballerup
    Få mere info
  • Ergoterapeut i København

    Børne-ergoterapeut med interesse for vurdering, vejledning og træning på 0-18 års området søges til Center for Børn og Forebyggelse, [xxxxx] Center for Børn og Forebyggelse – CBF - s..
    • Ergoterapeut
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
31. maj 2024 1
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2