Handlekraftig og selvstændig sagsbehandlende ergoterapeut til en spændende stilling med stor variation og bredde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søndersø

Er du myndighedsperson eller ønsker at blive det og tænker du rehabiliterende?
Har du et godt overblik, god dømmekraft og gode samarbejds- og beslutningsevner?
Kan du lide at have stor variation i din arbejdsdag, med mange forskelligartede opgaver?
Er du en dygtig relationsdanner og formår at kommunikere med forskellige målgrupper?

Er svaret ja? – Så er det dig vi leder efter!

Stillingen er på 37 timer og med tiltrædelse snarest muligt og senest 1. maj 2022.

Her hos os..
.. bliver du en del af et team på 3 sagsbehandlende ergoterapeuter, der arbejder med visitering af hjælpemidler efter servicelovens §§ 112, 113 og 116, til borgere over 18 år. Du vil få stor variation og bredde i dine arbejdsopgaver, som omfatter både; tlf. tid, borgerbesøg, tværfagligt samarbejde, samarbejde med hjælpemiddeldepotet herunder betjening af straksservice samt sagsbehandling og administration af diverse hjælpemiddelsager.

Vi arbejder målrettet med sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering samt implementering af velfærdteknologi, og vores vigtigste opgave er at understøtte, at borgerne kan leve så selvstændigt og værdigt et liv som muligt.

I arbejdet vil du have en stor kontaktflade til borgere, leverandører, andre myndigheder, forvaltninger og øvrige samarbejdspartnere, så det er vigtigt, at du trives med at have kontakt til andre mennesker og formår at tilpasse din kommunikation til modtageren.

"Vi har et rigtigt godt samarbejde i vores team og er gode til at bruge hinanden både til sparring og supervision. Nogle gange er 2 sæt øjne og ører bedre end 1, så vi kan, i komplekse sager, tage 2 ud på borgerbesøg, for at sikre så rigtig og begrundet en sagsbehandling som muligt" – Iben Donner, sagsbehandlende ergoterapeut ved Nordfyns Kommune.

Vores team er et selvstyrende team, der selv tilrettelægger vores arbejde, så der er rig mulighed for at præge din egen arbejdsdag. Vi nyder stor tillid fra vores nærmeste leder og har høje beslutningskompetencer. Derfor er det vigtigt, at du trives med at skulle træffe selvstændige beslutninger.

Vi har derfor brug for en myndighedsperson, der kan sætte sig ind i gældende lovgivning og omsætte det i det daglige arbejde, og som hviler i sine beslutninger. Der er selvfølgelig altid god og kompetent sparring at hente i teamet, og vi bruger hinanden meget hertil og har stor tillid og respekt for hinanden.

Du får..
Vi kunne skrive mange sider om, hvad vi synes du får ud af at blive en del af vores team, men vi har begrænset os til nedenstående punkter, og så må du høre om resten senere.

"Det fedeste ved vores arbejde er variationen i det. Vi har mange forskelligartede opgaver, som giver en god afveksling mellem de administrative og praktiske opgaver i hverdagen. Du skal kunne lide kontakt til andre mennesker, for det har vi meget af.. og så synes vi, at vi har ret god humor og griner meget sammen" – Bettina Eriksen, sagsbehandlende ergoterapeut ved Nordfyns Kommune.
  • Du får stor variation og bredde i arbejdet samt en stor kontaktflade med interne og eksterne samarbejdspartnere samt borgere og pårørende
  • Du bliver en del af et meget velfungerende team, som har et rigtigt godt samarbejde og stor tillid til hinanden. Vi støtter hinanden i vores arbejde, og der er plads til at have det sjovt på arbejdspladsen
  • Stor mulighed for at præge egen stilling og arbejdsgange
  • Mulighed for faglig udvikling og efteruddannelse
  • Gode og kompetente kolleger og et tværfagligt samarbejdsmiljø
  • Sundhedsordning og andre medarbejdergoder.

Vi forestiller os at du..
For os er det vigtige ikke, at du nødvendigvis har årelang erfaring som sagsbehandlende ergoterapeut. Det vigtige er, at du har den rette personlighed til at varetage myndighedsfunktionen og kan navigere i en meget alsidig arbejdsdag sammen med os andre.
  • Er uddannet ergoterapeut
  • Selvstændigt kan tilrettelægge og udføre dine opgaver
  • Er en dygtig kommunikator på skrift såvel som mundtligt og kan målrette din kommunikation til både borgere, pårørende og professionelle samarbejdspartnere
  • Har overblik og kan arbejde selvstændigt
  • Er positiv, er tværfagligt minded og kan samarbejde bredt med organisationens afdelinger og områder – dvs. ældreområde, sygeplejen, visitationen m.fl.
  • Kan planlægge og prioritere arbejdsopgaver i en travl hverdag
  • Er moden og velovervejet i din tilgang til arbejdet
  • Har god IT og systemforståelse (vi arbejder i Nexus)
  • Har kørekort

Alt det praktiske
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at ringe og få en snak om mulighederne med chef for Sundhed og Rehabilitering Judith Poulsen tlf. 29 17 35 68 eller med ergoterapeut Bettina Eriksen på tlf. 29 17 35 32.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevant dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse senest den 25. februar 2022.

Vi forventer at afholde samtaler den 9. marts 2022.
Tiltrædelse er hurtigst muligt og senest den 1. maj 2022.

Vi glæder os til at møde dig.

De bedste hilsner
De sagsbehandlende ergoterapeuter ved Nordfyns Kommune
Bettina og Iben
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ba93ab87)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Søndersø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Søndersø
  • Fredag den 25. februar 2022

Lignende jobs

  • Ergoterapeut i Nyborg

    Kan du bringe din ergoterapifaglighed i spil i en tværfaglig ramme?Vil du arbejde på et botilbud, hvor der er brug for dig i dag, aften og i weekend og hvor opgaverne er støtte, pleje og omsorg?.
    • Ergoterapeut
    • Nyborg
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Nyborg

    Kan du bringe din fysioterapifaglighed i spil i en tværfaglig ramme?Vil du arbejde på et botilbud, hvor der er brug for dig i dag, aften og i weekend og hvor opgaverne er støtte, pleje og omsorg?.
    • Ergoterapeut
    • Nyborg
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Odense C

    Du er uddannet inden for en af følgende faggrupper: sygeplejerske, ergoterapeut, fysioterapeut eller socialrådgiver.Vi søger en ny kollega til vores team, da vores gode kollega flytter til Sjælla..
    • Ergoterapeut
    • Odense C
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Odense C

    Har du mod på gøre en forskel for den indlagte kræftpatient og behandle med respirationsfysioterapi og mobilisering. Har du også mod på at vejlede og træne med brystkræftpatienten omkring operation..
    • Ergoterapeut
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Søndersø

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Søndersø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0