Miljøterapeutisk personale til Grønlands eneste psykiatrisk sengeafdeling, Psykiatrisk Område ved Dronning Ingrids Ho...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Vi søger som udgangspunkt dig som har lyst til at arbejde med mennesker med psykiatrisk lidelse i behandlingspsykiatrien. Er du ergoterapeut ? så er det dig vi har brug for.

Stillingen er en fuldtidsstilling 40 timer om ugen i blandede vagter (primært dag og nat). Stillingen er ledig til besættelse fra 1. marts 2024 eller efter nærmere aftale.

Om psykiatrien:

Afdeling A1 er en del af psykiatrisk område i Nuuk. Overordnet set består psykiatrisk område der ud over af, et ambulatorie hvor børn og voksne udredes ambulant, eller er i psykoterapeutiske forløb med psykiater og psykologer. Rundt i de Grønlandske sundhedsregioner er der en tilhørende distriktspsykiatri, såvel som i Nuuk. Afdeling A1 modtager både akutte og elektive patienter fra alle regioner i Grønland og behandler alle former for sindslidelser og modtager patienter i alle aldre. .

På afdelingen er der plads til 12 patienter med alvorlig psykiske lidelser, heraf 3 patienter i et skærmet afsnit. Psykiatrisk afdeling ledes dagligt af en afdelingssygeplejerske. Vi er et team bestående af sygeplejersker, psykiatri- og sundhedsassistenter samt pædagoger. Vi anser det tværfaglige samarbejde væsentligt og nødvendigt. Vi afholder hverdag sygepleje konference, vi følger op på patienterne ved talemåder, Vi arbejder med dokumentation i det elektroniske patientjournalsystem Cosmic.

Dine arbejdsopgaver:

Der arbejdes på afdelingen ud fra en miljøterapeutisk tilgang til patientbehandlingen hvor kontaktpersonordning og jeg-støttende struktur, psyko-edukation, målrettede og meningsfulde aktiviteter, det relationelle og netværk er grundlaget for god psykiatrisk miljøterapi og pleje. Du vil som ergoterapeut have en særlig baggrund for og opgaver med at vurdere patientens funktionsniveau, udarbejde oplæg til behandlings konference, udarbejde målrettede handle- og mestringsplaner, samt medvirke i genoptræning af patientens daglige funktionsniveau. Ligesom du får en vigtig rolle i forhold til at udvikle og understøtte afdelings miljøterapi.

Ønskede faglige kvalifikationer:

  • Uddannet ergoterapeut med erfaring fra psykiatri og miljøterapeutisk arbejde el..
  • AMPS certificeret eller vil påtage sig at blive dette
  • Er kvalitetsbevidst og engageret
  • Har gode samarbejdsevner og lyst til at lære fra sig
  • Er god til at skabe relation og bevidst om sin kommunikation
  • Er medspiller i forhold til gode arbejdsmiljø


Vi tilbyder:

  • God introduktion med mentorordning, gode kolleger og et godt arbejdsmiljø i konstant udvikling
  • Et innovativt og aktivt fagligt miljø med bl.a. undervisning supervision og refleksion
  • Et særligt tilrettelagt udviklingsforløb for dig hvis du er ny i psykiatrien
  • Medlemskab af en aktiv personaleforening
  • Kurser samt muligheder for efter - og videreuddannelser for fastansatte


Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.
Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Bolig

Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning

se stillingsopslaget her og søg online:

https://gjob.dk/sog-job/?page=details&VID=23-689

Startdato: 1. marts 2024
Ansøgningsfrist: 29. januar 2024
Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved henvendelse til rekrutterings og ledelseskonsulent Ann Birkekær Kjeldsen på tlf.: +299 547516 efter kl. 12 dansk tid, eller på [email protected]
Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: [email protected]
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Udlandet
  • Mandag den 29. januar 2024

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1