[xxxxx] søger en engageret og detaljeorienteret Finance Assistant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Aalborg Portland søger en engageret og detaljeorienteret Finance Assistant til vores Finance Service Team, som er en del af et Finance Shared Service Center med speciale i rejseadministration og erfaring indenfor bankafstemninger og betalinger.

Som en central del af det dedikerede Finans- og Kreditorteam vil du håndtere opgaver for 8 internationale selskaber og samtidig drive optimeringer inden for f.eks. rejseadministration.

Sideløbende med dine daglige arbejdsopgaver skal du i samråd med de øvrige medarbejdere videreudvikle og yderligere automatisere processerne i vores team. Du kommer til at håndtere mange forskelligartede opgaver lige fra at deltage i vores optimeringsprojekter til faste daglige opgaver sammen med dine kolleger.

Du vil blive en del af et team, som er ansvarlige for følgende arbejdsopgaver:

Travel Management

  • Kontrol og bogføring af rejseafregninger i overensstemmelse med gældende momsregler.

  • Afholde introduktionsmøde for nye brugere og ansvarlig for ajourføring af brugermanualer.

  • Udarbejdelse af kilometerrapporter til lønkontoret.

  • Kommunikation med samarbejdspartnere og leverandører inden for rejseafregning.

  • Optimering af rejseadministrationens arbejdsgange for øget effektivitet.


Finansopgaver

  • Afstemning af både indenlandske og udenlandske bankkonti.

  • Oprettelse og koordinering af betalinger i banksystemerne.

  • Kontakt og kommunikation med samarbejdspartnere.


Generelle finansopgaver

  • Ad-hoc opgaver i forbindelse med måneds- og årsafslutning.

  • Optimeringsprojekter


VI forventer at du har en passion for både rejseadministration og en bred vifte af finansopgaver.
Som en initiativrig og ansvarsfuld teamplayer, vil du have evnen til at arbejde struktureret og prioritere i en dynamisk hverdag. Vi forventer, at du kommunikerer professionelt og effektivt med vores samarbejdspartnere, og at du aktivt bidrager til et positivt og engageret arbejdsmiljø med din udviklingsorienteret tilgang samt opmærksomhed på detaljer.

Vi forventer, at du med din positive tilgang til opgaverne og gode kommunikationsevner hurtigt opbygger stærke relationer, som giver basis for at levere de bedste resultater. Det er afgørende at du har en fleksibel tilgang til dit arbejde, da opgaverne hurtigt kan ændre sig på grund af effektiviseringer.
Du er ansvars- og kvalitetsbevidst, og sætter en ære i at levere gode resultater til aftalte deadlines. Derudover lægger vi vægt på, at du er forandringsparat, positiv og professionel i varetagelsen af dine arbejdsopgaver. Du kan arbejde både selvstændigt og i et team, og du har masser af gå-på-mod.

Hvis dine ønsker og kompetencer matcher, får du direkte mulighed for at deltage i eller endda tage ansvar for spændende projekter. Dette skaber en unik chance for personlig og faglig udvikling i din rolle.

Kvalifikationer
Vi søger en kvalificeret kandidat med en solid økonomisk eller administrativ baggrund, samt minimum 3-5 års erfaring inden for Finansopgaver.
Kendskab til SAP, rutine i Excel og Office-pakken værdsættes. Yderligere erfaring indenfor projektledelse samt kreditor anses som en positiv tilføjelse til dine kompetencer.

Vi tilbyder
Aalborg Portland er en ambitiøs og professionel arbejdsplads med fokus på medarbejdernes udvikling. Du bliver en del af et kompetent og engageret team. Vores dagligdag er præget af et højt aktivitetsniveau og masser af udfordringer, som vi løser sammen. Vi tilbyder en uformel arbejdsplads med tæt samarbejde, vidensdeling og en åben dialog. Der er gode interne karrieremuligheder for de rette kandidater.

Sådan ansøger du
Hvis ovenstående lyder interessant, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Såfremt du måtte have spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Manager Finance Service, Marlene Damsgaard Jensen på telefon +45 24 29 12 04.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Om Aalborg Portland
Aalborg Portland har hovedkontor i Aalborg, Danmark, og har været en del af Cementir Group siden 2004 - en international leverandør af cement og beton. Ud over aktiviteterne i Aalborg Portland A/S består Cementir Group af italienske virksomheder. Nordic & Baltic Regionen består af Aalborg Portland A/S og Unicon A/S. Aalborg Portland A/S er en førende cementproducent i Norden, og producerer både grå og hvid cement på fabrikken i Aalborg. Produkterne sælges i Danmark, USA og tilstødende lande. Unicon A/S er leverandør af færdigblandet beton og markedsleder i Norden. Produktionen foregår på 80 fabrikker i Danmark, Norge og Sverige. Stenbrudsarbejde og salg af tilslag (primært granit og grus) foregår fra 15 steder i Danmark og Sverige.

Aalborg Portland, Nordic og Baltic Region beskæftiger i alt 920 medarbejdere - heraf 770 i Danmark.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Aalborg Øst
  • Onsdag den 31. januar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0