Pensionskonsulent, personlig rådgivning - Nærum eller Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Egtved

Vil du være med på et vinderhold? Og mangler du en arbejdsgiver der er i vækst, udvikler forretningen og har store ambitioner? Så skal du måske være vores næste pensionskonsulent.

Vi udvider igen vores team af dygtige pensionskonsulenter, der udfører personlig rådgivning til vores kunder. Kan du lide at gøre en forskel for andre mennesker? Tiltaler det dig at arbejde i en virksomhed, hvor uvildighed og kundetilfredshed er i højsædet? Har du indblik i pensionsmarkedet i Danmark? Så er jobbet som pensionskonsulent i WTW måske det helt rette job for dig!

Som pensionskonsulent får du en afvekslende hverdag med daglig kontakt til mange nye mennesker. Fire dage om ugen rådgiver du medarbejderne om deres pensionsordning, mens fredagen er reserveret til sparring, forberedelse, efterbehandling – samt samvær med dine nærmeste kolleger på det kontor, du bliver tilknyttet. Her møder du ind om fredagen. Du skal regne med, at de fleste møder foregår online, da vores kunder virkelig har taget dette koncept til sig, og det vil variere, hvor mange fysiske møder der bliver. Online møder med kunderne, kan du holde derhjemme, hvis det passer dig bedst – og ellers er man altid velkommen på kontoret.

Det er de færreste mennesker, der har den fulde forståelse for, hvor stor betydning deres pensionsordning har for deres liv – både nu og i fremtiden – og du har derfor rig mulighed for at gøre en væsentlig forskel for de mennesker, du rådgiver. Det bliver din opgave at sætte dig ind i medarbejderens situation og at give råd og vejledning om, hvordan han eller hun kan skræddersy pensionsordningen til sine egne ønsker og behov.

Om dig

Du kommer til at tilbringe meget tid på egen hånd og skal derfor have et godt, personligt drive, og også trives med at arbejde i de udstukne rammer. Jobbet kræver selvstændighed og selvdisciplin, og derfor er det vigtigt for os, at du trives med det ansvar, som følger med den rolle du får. Derudover er det vigtigt, at du er empatisk, velformuleret og ser dig selv som en vigtig bidragsyder til hele virksomhedens performance.

Det er desuden vigtigt, at du:

  • har bred, praktisk erfaring med pensionsrådgivning
  • opfylder de gældende kompetencekrav til pensionskonsulenter
  • har egen bil og kørekort
  • ser det som en naturlig del at deltage i sparring og samvær med kollegaer på kontoret hver fredag

Om os

WTW er uafhængig af alle pensionsselskaber og investeringsforeninger, og vi tilbyder derfor vores kunder og deres medarbejdere en uvildig rådgivning, der alene har fokus på deres egne interesser. Som pensionskonsulent bliver du derfor ikke målt på, hvor mange penge du kan flytte rundt på, men på hvor tilfredse medarbejderne er med din rådgivning.

Vi har udviklet vores egne rådgivningsanbefalinger, som du vil blive lært op i ved ansættelsen. Vores anbefalinger giver dig et godt afsæt for dine samtaler med medarbejderne og er med til at sikre en høj kvalitet og en god kundetilfredshed.

Du bliver en del af et team på 29 pensionskonsulenter med kunder i hele landet. Vi har en uformel omgangstone og der er god mulighed for at komme med idéer og være med til at føre dem ud i livet. Du har gode udviklingsmuligheder, hvis du har evnerne og interessen for på sigt at ville noget andet i WTW.

Equal Opportunity Employer


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Egtved.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Egtved

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder (studiejob) i Århus

    Leder du efter et studiejob med rig mulighed for at udvikle dig selv, dine færdigheder og kickstarte din karriere? Og interesserer du dig for erhvervslivet i Danmark? Så er det måske dig, vi søger..
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Østjylland

    BeskrivelseBrænder du for tal og udvikling? Er du ansvarsfuld og har du lyst til at blive en del af en international virksomhed, hvor du vil få det overordnet ansvar for virksomhedens økonomiaf..
    • Finansmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Finansmedarbejder (studiejob) i Århus

    Vil du være med til at sikre, at kunder og kolleger i en af landets største rådgivnings- og revisionshuse får de bedst mulige digitale oplevelser, så har vi det helt rigtige studiejob til dig. .
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Finansmedarbejder (studiejob) i Viby J

    Du bliver skarp til at kommunikere med alle typer mennesker gennem god oplæring og løbende kompetenceudvikling. Du får hurtigt et socialt fællesskab med dine kolleger – og foden indenfor i en sp..
    • Finansmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Egtved

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Egtved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0