Formidlingsstærk Project Risk Manager - til risikostyring af store projekter til den grønne omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Har du interesse og motivation for risikostyring, og vil du være med til at sikre en effektiv styring af projektrisici i Energinet? Trives du i en rolle, hvor du kan bruge dine færdigheder som en sparringspartner overfor projektleder og -chefer indenfor risikovurdering? Er du en god formidler, som også kan stille de rigtige spørgsmål og udfordre, når det er nødvendigt, og vil du være med til fagligt at påvirke og udvikle området?Du kommer ind i et miljø, hvor der er et stærkt fagmiljø og en høj grad af involvering i de anlægsprojekter, du bliver en del af, hvor du har ansvaret for at sikre den gode risikostyring.”Som en del af Energinets risikostyringsfunktion, vil du blive ansvarlig for risikostyring på nogle meget store anlægsprojekter, både alene og i samarbejde med nogle kolleger”
Afdelingsleder Maja Kirk LaursenDu bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.Du vil blive del af en faglig stærk afdeling med gode kollegerDu bliver en del af afdelingen Projektøkonomi og -risk, som består af 30 kolleger. Afdelingen er kendetegnet ved et godt sammenhold, høj faglighed og ansvarsfuldhed. Du bliver en del af risikostyringsteamet bestående af 5 Risk Managers. Deres primære opgave er at understøtte og udvikle risikostyringen og -kulturen i forskellige projekter. Ydermere bidrager du og gruppen til, at nye processer og risikostyringsmetoder løbende bliver udviklet og implementeret i hele Energinet og bidrager til effektivitet og værdiskabelse.Som Project Risk Manager vil du få ansvaret for risikostyringsprocesserne på projekter og arbejde tæt sammen med en af dine kollegaer fra risikostyringsteamet. Du skal sikre den gode risikostyring i projekterne, hvilket indebærer faste processer for opfølgning, vurdering og rapportering, men i lige så høj grad, at du er en aktiv ressource i projektet, sikrer de rette spørgsmål og afklaringer ift. mulige risici og deres mitigering og bidrager til en risikobaseret beslutningsproces.Konkret vil opgaverne blandt andet bestå af at:
  • Afholde månedlige risikoopfølgningsmøder med projekt- og delprojektledere
  • Facilitere og udarbejde risikoworkshops
  • Indhente og behandle data og analyse
  • Rapportere risikobilledet for projektet til projektledelse og styregruppe
  • Identificere, vurdere og registrere risici og mitigerende tiltag
  • Implementere risikostyringsprocessen og fremme risikotænkningen i projektet
  • For at løse opgaverne vil en tæt dialog og samarbejde med relevante interessenter, f.eks. andre Energinet stabsfunktioner, projektledere, ledere, samarbejdspartnere og leverandører være en fast del af dagligdagen. De gode løsninger findes i fællesskab og med høj respekt for hinandens fagområder.Du er tydelig i din kommunikation og har interesse for facilitering af risikostyringDu har erfaring med risikostyring, og gerne relevant erfaring, f.eks. med risikostyring på projekter kvalitetssikring, kontraktstyring, projektøkonomi eller lignende. Derudover er det væsentligt, at du er motiveret af at lære nyt og gøre en forskel og har interesse i at bidrage til udviklingen og forankringen af Energinets risikokultur og dyrke risikostyring som fagområde.Du har et godt overblik over dine opgaver og trives med at dykke ned i detaljerne og levere en høj grad af grundighed og kvalitet i dit arbejde. Du tager ansvar for egne opgaver og kan rådgive og samarbejde på tværs af en stor koncern, hvor løsninger findes i et samspil mellem mange forskelligartede færdigheder.Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”, så vi har den senest 31. juli 2023. Vi forventer at holde samtaler uge 31 (1. samtale online) og uge 32 (2. samtale i Fredericia). Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Maja Kirk-Laursen på tlf. +45 5167 7848Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Koncernøkonomi og Business Support understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med ydelser inden for indkøb, compliance, regnskab samt økonomi og Facility Service. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Finansmedarbejder
    • Fredericia
    • Mandag den 31. juli 2023

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

    Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
    4. maj 2024 1
    3. maj 2024 1
    2. maj 2024 1
    1. maj 2024 1
    30. april 2024 1
    29. april 2024 1
    28. april 2024 1
    27. april 2024 1
    26. april 2024 1
    25. april 2024 1
    24. april 2024 1
    23. april 2024 1
    22. april 2024 1
    21. april 2024 1
    20. april 2024 1
    19. april 2024 1
    18. april 2024 1
    17. april 2024 1
    16. april 2024 1
    15. april 2024 1