[xxxxx] Frederikshavn søger Privatrådgiver til hele byens bank

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Har du lyst til at arbejde i Danmarks femtestørste bank, der bygger på en unik forretningsmodel, med afsæt i en stærk, lokal tilstedeværelse og handlekraft? Så læs videre her. Spar Nord er nemlig hele byens bank. Vi engagerer os i det lokalsamfund, vi er en del af. Og når det går godt i byen, giver vi igen til forenings- og kulturlivet via lokale sponsorater og donationer fra Spar Nord Fonden. Det, synes vi, giver god mening.

I Spar Nord Frederikshavn er en af vores dygtige rådgivere på vej på pension efter en lang og flot karriere i banken. Det betyder, at der er en plads på holdet til en dygtig og erfaren rådgiver, hvor der er en hel portefølje klar til den rigtige. Hvis du har styr på din bankfaglighed, vægter et godt kollegialt fællesskab og arbejdsmiljø højt, og samtidig vil medvirke til fortsat positiv kundetilvækst i afdelingen, så er jobbet som privatkunderådgiver i Spar Nord Frederikshavn nu ledigt til dig.

Spar Nord Frederikshavn en af bankens største privatkundeafdelinger. Vi er 23 kolleger, der i fællesskab sørger for glade kunder og et godt arbejdsmiljø.

Hverdagens omdrejningspunkt er kundetilfredshed og vi lever af at sikre gode finansieringsmuligheder til kundernes drømme. Som vores nye kollega er du med til fortsat at sikre de gode kundeoplevelser og du bidrager til et ambitiøst og fagligt højt niveau i afdelingen med plads til sociale aktiviteter og kollegialt fællesskab. Vi deler viden og hjælper hinanden i en hverdag hvor godt humør og god sparring er kendetegnet sammen med et fokus på de gode forretninger. Vi søger en ny kollega, som har lyst til at påvirke og udvikle afdelingen med både faglige input og sociale aktiviteter og kollegialt fællesskab.

Vi har til dig:

  • En eksisterende kundeportefølje, som er spændende, alsidig og med mange muligheder bl.a. indenfor bolig, pension og investering
  • Et job med gode fremtidsmuligheder
  • En hverdag, hvor du indgår i et stærkt rådgiverteam
  • Et hold af dygtige kundemedarbejdere, der giver støtte i dagligdagen

Vi tilbyder gode muligheder for sparring og for faglig og personlig udvikling i jobbet, som for os er afgørende i en travl hverdag med dygtige og engagerede kolleger.

Til gengæld ønsker vi af dig, som vores nye kollega, at du:

  • Har et lokalt tilhørsforhold til Frederikshavn
  • Er imødekommende overfor både kunder og kolleger
  • Har en proaktiv tilgang til rådgivning og salg – også i forhold til nye kunder
  • Er holdspiller og konkurrencemenneske på afdelingens vegne
  • Arbejder selvstændigt og er i stand til at bevare overblikket, også i pressede situationer
  • Har et glimt i øjet og smittende humør

Vi ønsker os en ny kollega med styr på certificeringer og bankfaglighed. Vigtigst er det, at du kan se dig selv som en del af holdet fordi vi vægter samarbejdet højt.

Ansøgningsfristen er den 11. april 2023 og tiltrædelsesdato snarest muligt. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om jobbet. Tag fat i Privatkundechef: Dorte Ledet, Tlf. 96200740/25270635. Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Tirsdag den 11. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1