Compliance Officer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Har du en solid forståelse for fødevareproduktionsprocesser og de dertilhørende risici? Og har du evnen til at holde overblikket samt tage beslutninger i pressede situationer?

CO-RO A/S befinder sig i en spændende udviklingsfase, hvor kvalitet spiller en afgørende rolle. Vi søger nu en dygtig og engageret medarbejder til at styrke vores femmands QA-team som Compliance Officer. Du får mulighed for at bringe dine friske perspektiver i spil og deltage i forbedringen og optimeringen af vores nyligt implementerede arbejdsproces vedrørende håndtering af kundeklager.

Stillingen

Vi tilbyder en stilling med stor mulighed for udvikling og fordybelse i et uformelt arbejdsmiljø med høj faglighed. I denne rolle vil du blandt andet have ansvaret for vedligeholdelse af vores NCR-system og håndtering af kundeklager.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Sikre at kundeklager bliver undersøgt og lukket rettidigt
  • Udarbejde årsagsanalyse ved hjælp af værktøjerne ’A3’ og ’5xhvorfor’ i samarbejde med relevante afdelinger
  • Koordinere og styre arbejdsgangen omkring NCR-arbejdet via NCR-platformen.
  • Initiere eventuelle krisemøder i forbindelse med reklamationer
  • Arbejde med procedurer og arbejdets instruktioner i CO-ROs QMS-system og på sigt blive ansvarlig for CO-RO Frederikssunds QMS-system
  • Gennemføre interne verifikationer og audits

Din Profil

Når det kommer til dine faglige kvalifikationer, er det afgørende, at du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for fødevareindustrien samt en dyb forståelse af fødevareproduktion. Helt specifikt leder vi efter en profil som har:

  • Erfaring med at håndtere reklamationer og Non-Conformance Reports (NCR)
  • Erfaring med årsagsanalyse for at sikre, at de nødvendige korrektioner og forebyggende handlinger bliver effektivt implementeret
  • Erfaring med at arbejde i en GFSI-certificeret virksomhed og et grundlæggende kendskab til HACCP-principperne
  • Erfaring med at udføre interne revisionsprocesser
  • Evnen til at kommunikere flydende på både dansk og engelsk
  • Stærke færdigheder inden for sporbarhedsarbejde samt evnen til at trives i et arbejdsmiljø, hvor effektiv problemløsning er nødvendigt for at undgå potentielle produktionsafbrydelser for vores kunder

Derudover vil det være en fordel hvis du tidligere har arbejdet i en international virksomhed idet kundeklager i CO-RO kan komme fra forskellige dele af verden.

Selvom erfaring og uddannelse utvivlsomt er vigtige faktorer i valget af den rette kandidat, tror vi på, at sand værdi også findes i de personlige kvalifikationer, som en ansøger bringer til bordet. Vi søger derfor kandidater, der ud over deres professionelle baggrund kan demonstrere en række afgørende personlige kvaliteter.

Den ideelle kandidat har en dedikeret og motiveret tilgang til arbejdet med kvalitet, samt evnen til at holde overblikket og træffe beslutninger i udfordrende situationer. I disse udfordrende situationer skal man kunne forstå detaljer på et niveau der muliggør at tage korrekte beslutninger. Jobbet kræver desuden at man har en struktureret tilgang og er i stand til at navigere i en travl hverdag hvor fleksibilitet og samarbejde er vigtige kompetencer. Gode tværfaglige samarbejdsegenskaber er med til at sikre effektivt samarbejde med vores kundesupport, salgsafdeling og produktionsenhed, hvilket er alfa og omega for at kunne håndtere reklamationer og give den bedst mulige service. Dertil er det vigtigt at man i rollen som Compliance Officer hos CO-RO er i stand til at få sine budskaber igennem med klar og tydelig kommunikation.

Om CO-RO


CO-RO A/S er en global virksomhed, hvor 1.200 ansatte – heraf ca. 300 i Danmark – skaber en årlig omsætning på ca. 2. mia. DKK gennem salg af egne mærkevarer til mere end 80 markeder. Vi producerer og markedsfører drikkekoncentrater, læskedrikke og frys-selv is med internationalt anerkendte varemærker som SUNQUICK, SUNTOP, SUNJOY og SUN LOLLY. Salget sker via et omfattende globalt og lokalt netværk af partnere, distributører og joint ventures.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Frederikssund

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Hørsholm

    Vil du bidrage til finansiel tryghed hos vores kunder og har du interesse for formuerådgivning? Så er denne rolle skabt til dig!Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være ti..
    • Finansmedarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Hørsholm

    Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Med din egen kundeportefølje får du mulighed fo..
    • Finansmedarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Nordsjælland

    Er du klar til en udviklende hverdag, hvor du skal jonglere med forskellige opgaver og samarbejde med en bred vifte af interessenter? Så er du måske vores nye kollega i Banking Risk & AML. Vi l..
    • Finansmedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Frederikssund

    Motiveres du af forretninger, rådgivning og dialog i øjenhøjde? Værdsætter du et tæt kollegialt samarbejde? Tør du være stolt af din arbejdsplads ? Så er det måske lige præcis dig jeg søger!Job..
    • Finansmedarbejder
    • Frederikssund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1