Kunderådgiver til [xxxxx] Livslang Pension

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kan du bidrage til den gode kundeoplevelse?
ATP’s livslange pension udgør sammen med folkepensionen den bærende søjle i det danske pensionssystem.

I ATP Udbetaling håndterer vi dagligt henvendelser fra borgere, som har spørgsmål til deres indbetalinger til ATP, til størrelsen på deres opsparede pension samt hvilke midler, der kan gå til deres efterladte, når de går bort.

I øjeblikket søger vi en kunderådgiver, der sammen med resten af teamet kan møde borgerne i øjenhøjde og sikre den gode kundeoplevelse. Konkret bliver det dig, der:

  • yder professionel kundeservice både mundtligt og skriftligt
  • varetager telefonisk kontakt med vores kunder på både dansk og engelsk
  • arbejder med tal og opgørelser
  • udfører sagsbehandling og er med til at udbetale vores medlemmers pension.

Er du klar til at gøre en forskel?
Du er kontoruddannet og har solid erfaring fra en lignende stilling. Det er en fordel, hvis du tidligere har beskæftiget dig med pension, offentlig administration eller anden borgervendt dialog.

Vi forventer ikke, at du har styr på alle reglerne inden for vores ordning. Den del skal vi nok sørge for at lære dig. Det vigtigste er, at du:

  • er struktureret og sætter pris på selv at prioritere og planlægge din tid
  • er en holdspiller
  • trives i en dynamisk hverdag
  • har evner inden for kundekontakt og kompleks sagsbehandling.

Vil du løse opgaver til gavn for samfundet?
Som kunderådgiver i ATP Udbetaling bliver du en del af et team bestående af 22 dygtige kolleger i form af andre kunderådgivere og juridiske konsulenter. Alle bidrager til et rummeligt arbejdsmiljø og er med til at skabe en positiv stemning. Vi lægger stor vægt på motivation og evne til videndeling og læring – og så skal det være sjovt at gå på arbejde.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os dit CV
Send os dit CV og en ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler henvendelser løbende, afholder samtaler i maj-juni og planlægger opstart efter sommerferien i august.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Tine Sonne på tlf. 2382 0349 eller på mail [email protected].

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Hillerød

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Hørsholm

    Vil du bidrage til finansiel tryghed hos vores kunder og har du interesse for formuerådgivning? Så er denne rolle skabt til dig!Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være ti..
    • Finansmedarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Hørsholm

    Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Med din egen kundeportefølje får du mulighed fo..
    • Finansmedarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Nordsjælland

    Er du klar til en udviklende hverdag, hvor du skal jonglere med forskellige opgaver og samarbejde med en bred vifte af interessenter? Så er du måske vores nye kollega i Banking Risk & AML. Vi l..
    • Finansmedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Frederikssund

    Motiveres du af forretninger, rådgivning og dialog i øjenhøjde? Værdsætter du et tæt kollegialt samarbejde? Tør du være stolt af din arbejdsplads ? Så er det måske lige præcis dig jeg søger!Job..
    • Finansmedarbejder
    • Frederikssund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3