Kunderådgiver med teknisk forståelse til websupporten for Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kan du hjælpe og vejlede borgere og virksomheder?
I Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) sikrer vi, at borgerne i Danmark kan regne med en uafhængig og kvalificeret afgørelse, hvis de kommer til skade i forbindelse med deres job.

Vi tager os af mere end 50.000 sager om året og bidrager på den måde til et moderne og trygt arbejdsmarked, hvor du er sikret professionel hjælp, hvis du får brug for det.

Hvis tilskadekomne borgere eller virksomhederne oplever tekniske problemer med AES’ systemer, kan de tage fat i websupport. Og her kommer du ind i billedet.

Vi søger en teknisk kunderådgiver, der kan:

  • hjælpe og rådgive borgeren og/eller virksomheder på mail eller telefon, fx i sager om fejlede fuldmagter, hjælp til rettigheder, genåbning af ældre sager og håndtering af vedhæftede dokumenter
  • modtage fejlmeldinger på systemerne, samt håndtere og opdatere fejlmeldinger – og skaffe information hvis påkrævet
  • varetage faste driftsopgaver som overflytning af fejlede filer og håndtering af mails sendt fra vores system ANS, hvor modtagerne ikke eksisterer
  • dokumentere nye opgaver og erfaringer.

Har du god teknisk forståelse og gode formidlingsevner?
Som vores nye kollega har du først og fremmest gode kommunikative evner og teknisk forståelse. Du kan nemt sætte dig ind i og forstå nye systemer, så du kan rådgive borgere og virksomheder, når de har brug for hjælp til at komme videre.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med kunderådgivning, og så er det vigtigt, at du er flydende i dansk både mundtligt og skriftligt.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Du vil sidde med websupport og indgå i et team, hvor vi er fem personer, der håndterer alle tekniske supportsager for AES. Vi hører til System teamet, der også håndterer testmanagement, release management, løsningsarkitektur og andre driftsrelaterede opgaver.

Du bliver en del af et erfarent team, som hjælper hinanden og har en fælles målsætning om at yde den bedst mulige service.

AES er en del af ATP, som er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. I ATP er barren sat højt, både når det gælder faglighed, godt kollegaskab, trivsel og sundhed. Og vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på kundernes behov, opgaveløsning og trivsel.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest mandag den 12. februar.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart i april. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.ATP.dk/rekrutteringsforloeb-i-ATP

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Klaus Bang Berthelsen på tlf. 21 41 60 87 eller mail [email protected].

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.
#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Hillerød
  • Mandag den 12. februar 2024

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Helsingør

    Job ID: 17631 Vil du gerne være med til at vinde Helsingør og omegn? Nu er der en unik mulighed for at blive en del af et fantastisk team bestående af 25 medarbejdere. Om jobbetVelkommen .
    • Finansmedarbejder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Kongens Lyngby

    Job ID: 24076 Vi søger en Private Banker til vores afdeling i Lyngby, som brænder for at møde nye kunder, skabe ekstraordinære kundeoplevelser, og være en del af et kompetent og levende team me..
    • Finansmedarbejder
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Kvistgård

    Finance Analyst – Group Financial Planning & Reporting LOCATION: Hellerup Do you want to develop or kick-start your Finance career in a global, growing, pharma company? Look no further! At [xxxxx]
    • Finansmedarbejder
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Farum

    Vi søger en erfaren debitormedarbejder, der er interesseret i et spændende job, der omfatter alle opgaver indenfor debitorhåndtering, hvor man desuden vil få ansvar for bogføring og afstemning af v..
    • Finansmedarbejder
    • Farum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
2. maj 2024 1