Privatrådgiver til Holstebro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Vestjysk Bank ønsker at fortsætte de gode takter i vores filial i Holstebro og søger derfor en privatrådgiver. Filialen er inde i en god og positiv udvikling på både kunder og forretningsomfang. Vores gode resultater skyldes hovedsagelig vores kompetente og engagerende medarbejdere, der leverer en enestående rådgivning med kunden i centrum.

Du bliver en del af en afdeling med 27 kollegaer, der med godt humør og en positiv indstilling arbejder sammen om, at give vores kunder den bedste rådgivning. Du vil opleve en stor grad af fleksibilitet grundet filialens store størrelse.

Er du ambitiøs, sætter du en ære i at skabe forretninger gennem gode kundeoplevelser og har du gåpåmodet til at opsøge nye muligheder? Så er det måske dig vi leder efter.

Jobbet
Vi søger en dygtig privatrådgiver, der selvstændigt kan udvikle en eksisterende kundeportefølje og som brænder for at arbejde med nye privatkunder. Du bliver samtidig en del af det opsøgende salg og de udadvendte aktiviteter i filialen. Du skal selvstændigt kunne arbejde og rådgive med alt indenfor privatområdet.

Du vil indgå i et succesfuldt stort team med kompetente sparringsmuligheder og en god og uhøjtidelig atmosfære, hvor trivsel er i højsædet.

Om dig:

  • Du sætter pris på seriøs rådgivning med fokus på den enkelte kundes behov
  • Du har et godt humør, positiv indstilling og ser muligheder indenfor egne rammer
  • Du er udadvendt, kontaktskabende og trives med proaktiv kontakt og rådgivning af kunder
  • Du sætter en ære i gode resultater for alle parter
  • Du har ambitiøse og realistiske mål samt viljen og energien til at nå dem
  • Du trives i et travlt miljø med en uformel omgangstone
  • Du arbejder struktureret og effektivt, og har en fleksibel indstilling samt en god menneskelig forståelse

Vi tilbyder:
Du tilbydes en spændende stilling, og du bliver en del af en dynamisk og teamorienteret afdeling.

Vi er ”tæt” på vore kunder, og vi arbejder i et uformelt miljø med frihed under ansvar, hvor du selv har mulighed for at præge din hverdag.

Nærvær, Enkelhed og Handling er nøgleord i Vestjysk Bank. Med baggrund heri tilbyder vi ansættelse i en bank, der ønsker at sikre optimale rammer for trivsel og udvikling for alle medarbejdere. Samarbejde og godt kollegialt sammenhold er karakteristisk for afdelingen. Den lokale beslutningskompetence giver dig en høj grad af medbestemmelse - både i forhold til egne kunder og det opsøgende arbejde.

Kulturen i filialen er præget af et stort engagement og en høj grad af ansvarlighed blandt filialens medarbejdere. Vi går gerne den ekstra mil for vores kunder og for nærmiljøet i og omkring Holstebro. Vi har nemlig en ambition om at være ”Danmarks stærkeste lokalbank” og det opnår vi gennem kontinuerligt fokus på bankens 4 grundsøjler; kunder, medarbejdere, lokalsamfund og aktionærer. Med disse 4 hjørnesten in mente i alt hvad vi gør, sikrer vi altid et givtigt resultat for alle bankens interessenter.

Vil du være en del af holdet og har du, hvad der skal til for at være med til at skabe succesen? Så hører vi gerne fra dig.

Vil du vide mere?
Så kontakt privatkundechef Jan Agerbo på mobil: 23 22 60 81, mail [email protected] eller regionsdirektør Palle Hoffmann på mobil: 23 22 60 76, mail [email protected]

Er du interesseret i udfordringen?
Så lad os høre fra dig. Vi holder samtaler løbende så send en ansøgning hurtigst muligt.

Brug knappen "Søg jobbet" herunder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Holstebro

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2