Privatkunderådgiver til [xxxxx] Horsens – Hele Byens Bank

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Har du lyst til at arbejde i Danmarks femtestørste bank, der bygger på en unik forretningsmodel, der tager afsæt i en stærk, lokal tilstedeværelse og handlekraft? Så læs videre her. Spar Nord er nemlig hele byens bank. Det betyder, at vi engagerer os i det lokalsamfund, vi er en del af.

Vi har en ledig plads på holdet til en faglig stærk privatrådgiver til byens bedste finansielle arbejdsplads. Har du højt engagement, en god forretningsforståelse og brænder for relationer? Så er dette job en fantastisk mulighed for dig.

Du vil, som vores nye kollega få mulighed for at overtage en eksisterende portefølje med en bredt sammensat kundegruppe, inden for både bolig, pension og investering, ligesom der selvfølgelig er plads til nye kunder. Vi tilbyder en stilling med gode udviklingsmuligheder – såvel i porteføljen som for dig som rådgiver.

Kompetent og ambitiøs, nærværende og ordentlig

Som vores nye kollega forventer vi, at du har erfaring som privatkunderådgiver. Du har en veludviklet sans for forretning kombineret med god kundeservice, lokalkendskab og ambitiøs rådgivning. Det vigtigste for os er dig som menneske. Hos os er vi drevet af at lave gode forretninger med vores kunder, så vindermentalitet og den rigtige indstilling er vigtigere, end dit CV og erfaringsgrundlag – dog har du selvfølgelig en bankfaglig uddannelse, og styr på dine certificeringer.

Vi forventer af dig, at du

  • Kan lide at komme på arbejde et sted hvor trivsel og forretning står øverst
  • Har lyst til og motiveres af at lave forrentninger med eksisterende og nye kunder.

  • Er dygtig til at prioritere i en hektisk hverdag, fordi du spotter de gode forretninger uden at gå på kompromis med den gode kundeoplevelse.

  • Har godt styr på din bankfaglighed og motiveres af at udvikle dig fagligt og personligt.

Hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde dig?
Spar Nord Horsens åbnede i 2004, og vi er i dag et bankområde i høj vækst med 18 medarbejdere fordelt på privat og erhverv.
Markedsområdet omfatter Horsens fra Skanderborg i nord til Hedensted i syd. Vi lægger stor vægt på at yde personlig rådgivning i øjenhøjde til vores kunder. Tonen er uformel, og vi ser humor som en vigtig del af hverdagen. Privatafdelingen i Horsens bærer præg af godt kollegialt sammenhold, høj trivsel og stor faglighed.

Vi tilbyder et job i skønne omgivelser, med attraktive personalevilkår og byens bedste kolleger. Vi holder daglige morgensamlinger, har massageordning, fitnessaftale, spiser morgenmad sammen og prioriterer et godt socialt sammenhold og en god humor i hverdagen.

Ansøgning

Vi håber, at du er blevet inspireret, og at du vil med på holdet som vores nye privatkunderådgiver i Spar Nord Horsens. Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Jan Rasmussen på telefon 2527 0918 eller afdelingsdirektør Sofie Ross Laursen på telefon 2686 5065.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Horsens

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder (studiejob) i Århus

    Leder du efter et studiejob med rig mulighed for at udvikle dig selv, dine færdigheder og kickstarte din karriere? Og interesserer du dig for erhvervslivet i Danmark? Så er det måske dig, vi søger..
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Østjylland

    BeskrivelseBrænder du for tal og udvikling? Er du ansvarsfuld og har du lyst til at blive en del af en international virksomhed, hvor du vil få det overordnet ansvar for virksomhedens økonomiaf..
    • Finansmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Finansmedarbejder (studiejob) i Århus

    Vil du være med til at sikre, at kunder og kolleger i en af landets største rådgivnings- og revisionshuse får de bedst mulige digitale oplevelser, så har vi det helt rigtige studiejob til dig. .
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Finansmedarbejder (studiejob) i Viby J

    Du bliver skarp til at kommunikere med alle typer mennesker gennem god oplæring og løbende kompetenceudvikling. Du får hurtigt et socialt fællesskab med dine kolleger – og foden indenfor i en sp..
    • Finansmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1