Bech-Bruun søger Risk & Compliance Officer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Tine Barlebo Rasmussen HR-konsulent 72273460

Brænder du for at arbejde med compliance, og har du lyst til at bistå Bech-Bruun med at sikre, at vi overholder gældende hvidvasklovgivning? Så er det måske dig, vi søger som Risk & Compliance Officer til vores kontor i København.

Om jobbet
I jobbet som vores nye Risk & Compliance Officer får du en helt central rolle, hvor du i tæt samspil med compliancefunktionen og juristerne skal sikre, at Bech-Bruun til enhver tid overholder gældende hvidvasklovgivning.

Stillingen er placeret i vores Risk & Compliance-team, hvis faglige ansvarsområde bl.a. omfatter Customer Due Diligence (CDD), den praktiske udførelse af kundekendskabsprocedurer samt sikring af efterlevelse af hvidvasklovens regler. Til jobbet hører også konflikttjek samt clearing af eventuelle interessekonflikter.

Risk & Compliance-teamet er en del af afdelingen M&A Corporate, der rådgiver både danske og udenlandske virksomheder, men også samarbejder med husets andre afdelinger.

Ansvarsområder
Den hastige udvikling på complianceområdet gør, at vi hele tiden skal være opdaterede på og efterleve de nyeste regler og tiltag på området. Dette indebærer også udtænkning og udvikling af nye processer og systemer til at håndtere og overholde disse regler og tiltag. Du skal derfor være forberedt på en stejl læringskurve fra første dag.

Dine ansvarsområder vil blandt andet bestå i at:

  • Verificere klienters identitet samt vurdere deres baggrund og risikoniveau (Customer Due Diligence)
  • Foretage onboarding samt oprette klienter/sager i samarbejde med juristerne
  • Gennemføre kundekendskabsprocedurer i henhold til hvidvaskloven
  • Foretage konflikttjek samt clearing af eventuelle interessekonflikter
  • Agere sparringspartner over for compliancefunktionen og husets jurister
  • Bistå med andre compliancerelaterede opgaver.

Vores nye kollega
Vi forestiller os, at du har erfaring med complianceopgaver i enten en advokatvirksomhed eller større virksomhed/den finansielle sektor. Du er selvstændig, struktureret, grundig, detaljeorienteret og sætter en ære i at yde god service. Du vil få mange forskellige opgaver og skal derfor have overblik og være god til at fokusere og prioritere din tid, også når tingene spidser til. Du kan håndtere fortrolige oplysninger og har forståelse for administrative processer. Kendskab til advokatbranchen er en fordel. Som person er du engageret, har godt humør og stort gåpåmod. Du har gode samarbejdsevner, og du begår dig ubesværet på alle niveauer i en organisation.

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig en spændende arbejdsplads, hvor der er et højt engagement og dygtige og inspirerende kolleger. Hverdagen hos os er præget af en uhøjtidelig omgangstone, og der er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Du får også en række attraktive personalegoder, som fx pensionsordning, sundhedsforsikring, massageordning, frokostordning og Bech-Bruuns foreninger og medarbejdertilbud. Vi lægger vægt på det sociale og har ofte fredagsbar og andre arrangementer.

Søg jobbet
Kan du se dig selv i rollen som vores nye Risk & Compliance Officer, vil vi meget gerne høre fra dig.

På vores hjemmeside kan du uploade din ansøgning, cv og eventuelle referencer. Da vi løbende afholder samtaler, opfordrer vi til, at du snarest muligt uploader din ansøgning, dog senest den 15. november 2021. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Risk & Compliance Chef Mette Blomsterberg på telefon 72 27 38 61.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • København Ø
  • Mandag den 15. november 2021

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i København

    <p>Are you ready to step into the forefront of the green energy revolution, enabling onshore and offshore wind installations to align with global and national net zero targets? Are you lookin..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i København

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession while developing in an environment where we value collaboration and trust? Do you want to contribute your skills and passion for bid c..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder (studiejob) i København

    Vi leder efter en nysgerrig og analytisk studerende med solide evner inden for rapportering, mennesker og IT. Vi tilbyder et spændende og udviklende studiejob, hvor du vil blive en vigtig del af et..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i København

    Motiveres du af at udvikle værdiskabende it-løsninger og ledelse af specialister? Som Development Lead i Mortgage Calculation arbejder du sammen med engagerede kolleger og du kommer tæt på forretni..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 3
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 3
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1