Technical Asset Manager Wind/Solar

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Som vores nye asset manager vil du arbejde sammen med kollegerne i afdelingen og resten af organisationen om at sikre et tilfredsstillende økonomisk afkast og en teknisk god performance på vores investeringer i solcelle- og vindmølleprojekter - både onshore og offshore.

Du vil bidrage til at optimere vores portefølje løbende, så vi bliver endnu mere og konkurrence- og bæredygtige. Eksempelvis kigger vi på levetidsforlængelse af vores ældre vindparker, synergimuligheder (PtX) samt genanvendelsesstrategi af solcelle- og vindmøllekomponenter.

Vores portefølje består i høj grad af nye vindmølleprojekter, men vi er i gang med at udbygge vores portefølje af solcelleprojekter. Som asset manager vil du samarbejde med andre dele af vindforretningens værdikæde, f.eks. bistå i definering af krav til komponenter på tværs af HOFORs land- og havvind samt solparker for at sikre en optimal driftsstrategi for de nye projekter.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Monitere produktionsstatus
  • Koordinere med serviceleverandører
  • Koordinere mellem tredjepart og netoperatør/myndigheder/jordejer
  • Følge op på komponenter
  • Koordinere præventiv vedligeholdelse
  • Foretage koordinering af jordarbejde, veje og områder
  • Foretage Asset-inspektioner
  • Supportere ved budgetopfølgning
  • Lave beskrivelser af tekniske krav til nye assets

Du bliver en del af Vind og Energiafdeling, der består af mere end 40 dygtige og engagerede medarbejdere, som arbejder inden for områderne Landvind & Sol, Havvind, Energihandel, samt Drift & Asset Management.

Du bliver en del af et professionelt og socialt team, der spiser morgenmad sammen hver fredag, afholder teamdage en gang i kvartalet og tager på en årlig områdetur med alle kollegerne. Derudover er der sommerfester, julefrokoster og andre sociale aktiviteter, og samtidig har vi også en række attraktive personalegoder i form af sundhedsforsikring, frugtordning, renseriordning, vaccination, massageordning og meget andet.

Teknisk velfunderet og godt overblik

For at komme i betragtning til stillingen skal du have en uddannelse som ingeniør, maskinmester eller anden tilsvarende tekniskbaggrund. Kandidater med en økonomisk baggrund og en teknisk profil kan også komme i betragtning. Vi ser gerne, at du har 1-3 års erfaring, men du kan også være nyuddannet.

Det vil være en fordel, hvis du har tekniske færdigheder inden for sol- eller/og vindmølleteknik, -drift og -service. Ellers forestiller vi os, at du er teknisk interesseret og en ”quick learner” som vil gerne lære fra vores erfarende Asset Manager og vil gerne tage mere ansvar på sigt.

Det er vigtigt, at du evner at bevare overblikket over de tekniske og økonomiske opgaver og at du er god til at kommunikere til kolleger og samarbejdspartnere. Du går til arbejdsopgaverne med en positiv indstilling og du har interesse i at dele din viden og skabe resultater gennem godt samarbejde.

Da HOFORs koncernsprog er dansk, forventer vi, at du kan kommunikere og gøre dig forståelig på dansk. Flydende dansk er dog ikke er krav. Ligeledes skal du være i stand til at kommunikere på engelsk.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger. Du bliver en del af Danmarks største forsyningsselskab og vil være med til at skabe fremtidens forsyning.

Vi har store mål, og du vil bidrage til opnåelsen af Københavns Kommune mål om at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025. Produktion af vedvarende energi er en væsentlig forudsætning for at realisere denne målsætning, og derfor opfører vi vind- og solparker flere steder i landet.

Læs mere om HOFOR og vores arbejde med at skabe bæredygtige byer på www.HOFOR.dk/baeredygtige-byer/.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder, Jan-Hendrik Ahrenkilde Wunsch, på telefon 2795 4429.

Ansøgningsfristen er den 14. august 2022.

Vi forventer løbende at holde ansættelsessamtaler, og opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Forventet ansættelse pr. 1. oktober 2022.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • København S
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i København

    <p>Are you ready to step into the forefront of the green energy revolution, enabling onshore and offshore wind installations to align with global and national net zero targets? Are you lookin..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i København

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession while developing in an environment where we value collaboration and trust? Do you want to contribute your skills and passion for bid c..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder (studiejob) i København

    Vi leder efter en nysgerrig og analytisk studerende med solide evner inden for rapportering, mennesker og IT. Vi tilbyder et spændende og udviklende studiejob, hvor du vil blive en vigtig del af et..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i København

    Motiveres du af at udvikle værdiskabende it-løsninger og ledelse af specialister? Som Development Lead i Mortgage Calculation arbejder du sammen med engagerede kolleger og du kommer tæt på forretni..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 5
3. juni 2024 4
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 5
26. maj 2024 6
25. maj 2024 6
24. maj 2024 6
23. maj 2024 6
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 7
16. maj 2024 7