Kriminalforsorgen Vestdanmark søger AC´ere til efterretningsanalyse i område sikkerhed - lokalkontor i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

AC'ere til efterretningsanalyse i område sikkerhed i kriminalforsorgen – Vestdanmark - med tjenestested på områdets lokalkontor i Aarhus.

Kriminalforsorgen er en del af den samlede straffesagskæde i Danmark. På baggrund af politiets og anklagemyndighedens arbejde udmåler Domstolene de straffe som Kriminalforsorgen skal fuldbyrde. Kriminalforsorgen er derfor en vigtig del af retsstaten og bidrager igennem straffuldbyrdelsen og en kriminalitetsforebyggende indsats til samfundets og borgernes tryghed og sikkerhed.

Stillingerne i Område Sikkerhed
Sikkerhedsenheden i Vestdanmark søger nu et antal analytikere, der skal bidrage til, at skabe tryghed for borgerne i Danmark, ansatte i kriminalforsorgen samt indsatte i fængsler og arrester. Opgaverne er koncentreret omkring efterretning og analyse, herunder radikalisering og voldelig ekstremisme samt organiseret kriminalitet. Din indsats i sikkerhedsenheden som sikkerhedskonsulent bidrager til et vedvarende højt niveau for videns- og efterretningsbaserede indsatser, at beslutninger træffes på et solidt og gennemarbejdet højt fagligt niveau samt, at implementering af tiltag og indsatser gennemføres og følges op.

Den samlede sikkerhedsindsats i Kriminalforsorgen styrkes via ansættelse af sikkerhedskoordinatorer på en række store Institutioner samt via styrkelse af stabsarbejdet i Sikkerhedsenheden.

Kriminalforsorgen er i gang med etablering af ny områdestruktur. I Vestdanmark er der i øjeblikket områdekontorer i Hobro og Kolding, samt et lokalkontor i Aarhus. Områdekontoret for Kriminalforsorgen i Vestdanmark samles på en permanent lokation i Aarhus-området i 2024.

Kriminalforsorgen i Vestdanmark dækker alle kriminalforsorgens Institutioner i Jylland og på Fyn. Vi har ca. 2100 ansatte fordelt på 11 Institutioner.

Sikkerhedsenhedens generelle opgaver består bl.a. af:

  • Strategisk, operationelt og taktisk efterretningsarbejde, herunder indhentning, bearbejdning, analyse og formidling af materiale
  • Monitorering af konkrete indsatte og grupper af indsatte, der giver anledning til særlig sikkerhedsfokus
  • Rådgivning og sparring til områdets institutioner samt deltagelse i tværgående arbejdsgrupper
  • Udarbejdelse af analyser, notater og handleplaner til centrale og decentrale beslutningstagere
  • Undersøgelse af sikkerhedshændelser
  • Sikringstekniske projekter og generel sikkerhedsbevidsthed

Søger du stilling inden for indsatsen mod Radikalisering og voldelig ekstremisme vil en af dine primære opgaver være, at understøtte systematisk risiko- og behovsvurderinger af terrordømte og de indsatte, hvor bekymringen for radikalisering og voldelig ekstremisme er mest alvorlig. Du samarbejder ubesværet tværfagligt og er motiveret for efter- og videreuddannelse inden for risiko- og vurderingsværktøjer, der anvendes af kriminalforsorgen.

Søger du stilling inden for indsatsen mod Organiseret Kriminalitet vil en af dine primære opgaver være, at understøtte Institutionernes håndtering af indsatte, der har rocker- og bandetilknytning herunder med løbende monitorering, indhentning- og vidensdeling inden for fagområdet, kategorisering af tilknytningsforhold mv.

Fælles for stillingerne er, at du vil skulle samarbejde med sikkerhedsenhedens øvrige medarbejdere, der alle har forskellig uddannelsesmæssige baggrunde, med øvrige myndigheder inden- og uden for straffesagskæden samt på tværs af Kriminalforsorgens sikkerhedsorganisation.

Vi har en forhåbning om, at du kan honorere nedenstående kriterier:

  • har en akademisk baggrund eller har opbygget rette kvalifikationer og erfaringer på anden vis
  • er analytisk skarp og evner at se sammenhænge, som få andre ser
  • har en solid skriftlighed og evner at kommunikere på alle niveauer
  • er mål- og resultatsøgende, samt er i stand til samarbejde med mange forskellige faggrupper
  • har erfaring med analyser og efterretningsarbejde fra en offentlig myndighed, eller har anden relevant erfaring med at arbejde i en sikkerhedsorganisation
  • kan se dig selv som en del af en professionel myndighed, der bidrager til sikkerheden i samfundet
  • har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
  • er robust og driftssikker
  • har kørekort til kategori B

Din arbejdsplads
Vi tilbyder et antal stillinger i en professionel myndighed inden for straffesagskæden og som fortsat udvikler sig i takt med det omgivendes samfunds behov. Du ansættes i Område Sikkerhed, som er en stabsenhed i Vestdanmark som indgår i kriminalforsorgens samlede og styrkede sikkerhedsorganisation. Du kommer til at indgå i et team med dedikerede specialister, der på tværs af fagspecialer sætter en ære i, at levere rettidige produkter af høj kvalitet der kan omsættes til gavn for Kriminalforsorgens kerneopgaver. Det sammenlagte områdekontors endelige placering er endnu ikke fastlagt udover, at det bliver i Aarhusområdet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker som sikkerhedskonsulent og som udgangspunkt i henhold til gældende overenskomst for akademikere i Staten, eller anden relevant overenskomst afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Der vil eventuelt kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer. For allerede ansatte tjenestemænd sker ansættelsen i henhold aftale mellem kriminalforsorgen og den faglige organisation. Stillingen er på 37 timer om ugen med fleksibel arbejdstid.

Stillingerne er fuldtidsstillinger og ønskes besat snarest muligt.

Ansættelsesområdet er for overenskomstansatte kriminalforsorgen. For tjenestemandsansatte vil ansættelsesområdet være justitsministeriet med tilhørende institutioner.

Tjenestestedet er lokalkontoret i Aarhus, Voldbjergvej 24, 8240 Risskov.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Ansøgning
Stillingerne søges elektronisk via linket ”Søg stillingen” og gerne med angivelse af det ønskede fagspeciale, f.eks. Radikalisering og voldelig ekstremisme eller indsatsen mod Organiseret Kriminalitet.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 5. oktober 2023. Tjenestemænd, der i forvejen er ansat i kriminalforsorgen, skal tillige medsende en bedømmelse/udtalelse fra deres enhedschef. Såfremt det ikke er muligt at fremskaffe bedømmelsen inden stillingsopslagets udløb, skal den eftersendes inden for 4 dage pr. mail.

Der afholdes samtaler den 11. og 12. oktober 2023 på et kontor i Århusområdet.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation i form af kørekort.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos sikkerhedschef Allan Overgaard. tlf. 7255 3166

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.
Du kan i øvrigt læse om os på www.kriminalforsorgen.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Kolding
  • Torsdag den 05. oktober 2023

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Kolding

    Finansmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Finansmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Esbjerg

    Job ID: 23729Vil du gerne være rådgiver i et team med spændende kunder og dygtige kolleger med høje ambitioner og godt humør? Så er du måske vores nye kollega. Du tager ansvar for egen læring..
    • Finansmedarbejder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Kolding

    Vil du være med til at give vores mellemstore erhvervskunder de bedste bankoplevelser? Er du en udadvendt teamplayer, som skaber gode løsni..
    • Finansmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Esbjerg

    Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere kunder muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Så har du nu muligheden i [xxxxx] i Esbjerg, hvor du får ansvaret for din egen kundepor..
    • Finansmedarbejder
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 1
13. maj 2024 2
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 1
2. maj 2024 2
1. maj 2024 3
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3