Seniorerhvervsrådgiver til Center Lyngby - Lyngby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Nykredit gør drømme til virkelighed, og vores ambition er at være de bedste på vores felt. Har du det på samme måde? Vi søger en rådgiver med lysten og evnen til at give vores erhvervskunder den økonomi, de skal bruge for at nå længere i deres forretningseventyr. Som rådgiver vil du få din egen portefølje af virksomheder, som du vil følge og hjælpe videre og bredere.

Sammen skaber vi resultater
Hos Nykredit er det kunden der er i centrum. Det vil være din fornemste opgave at give kunden den absolut bedste rådgivning. Sammen har vi et fælles mål – at skabe optimal lønsomhed i din portefølje og vækst i kundernes virksomhed.

Du vil blive en del af et fællesskab af kolleger, hvis specialiserede kompetencer vil give dig den bedste præmis for dine kundemøder. Det er ved hjælp af det samarbejde, at vi skaber resultater - både for kunden, for dig og for Nykredit.

Din hverdag hos Nykredit
Dine ansvarsområder indebærer at:

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder
  • sammensætte dit eget hold af specialister og i fællesskab møde kunden
  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem
  • udvikle og forstærke eksisterende kundeforhold
  • møde og opbygge nye kundeforhold via netværk og canvas
  • være to skridt foran og følge op på dine kunders behov, ønsker og drømme.

Er det dig vi leder efter?
Du er finansielt uddannet og har erfaret, at man kommer længst med forståelse for forretning, god energi og ved at kende menneskelige relationer. Du er handlekraftig og kan arbejde selvstændigt, da du forstår at prioritere og se løsninger, hvor andre ser forhindringer. Men du sætter også pris på samarbejde, og du ved at et godt netværk er alfa omega – du trives i sociale sammenhænge, hvor relationer skabes og døre åbnes. Kort sagt, ved du, hvad der skal til. Du har viljen, og du har lysten.

Velkommen til Center Lyngby
Vores afdeling er kendetegnet ved højt humør og en uformel omgangstone blandet med professionalisme og tempo. Vi tror på, at positivitet er vejen frem, og at dagen er bedre i godt selskab.

I Lyngby betjener vi både erhvervskunder, privatkunder og Private Banking-kunder. Vi er i alt 40 kolleger, som hver især besidder et højt fagligt niveau. Vi har specialister inden for bl.a. cash management, risk management, leasing, formuerådgivning, investeringsrådgivning, forsikring og mere til. Det er et miljø med mulighed for udvikling, sparring og med højt til loftet.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte erhvervskundechef Jesper Berg Christensen på 44 55 75 24 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på 44 55 57 89.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Kongens Lyngby
  • Mandag den 16. maj 2022

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Hørsholm

    Vil du bidrage til finansiel tryghed hos vores kunder og har du interesse for formuerådgivning? Så er denne rolle skabt til dig!Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være ti..
    • Finansmedarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Hørsholm

    Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Med din egen kundeportefølje får du mulighed fo..
    • Finansmedarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Nordsjælland

    Er du klar til en udviklende hverdag, hvor du skal jonglere med forskellige opgaver og samarbejde med en bred vifte af interessenter? Så er du måske vores nye kollega i Banking Risk & AML. Vi l..
    • Finansmedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Frederikssund

    Motiveres du af forretninger, rådgivning og dialog i øjenhøjde? Værdsætter du et tæt kollegialt samarbejde? Tør du være stolt af din arbejdsplads ? Så er det måske lige præcis dig jeg søger!Job..
    • Finansmedarbejder
    • Frederikssund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
19. april 2024 2