Opsøgende Privatkunderådgiver til [xxxxx] Næstved – Hele byens bank

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Har du lyst til at arbejde i Danmarks femtestørste bank, der bygger på en unik forretningsmodel, der tager afsæt i en stærk, lokal tilstedeværelse og handlekraft? Så læs videre her. Spar Nord er nemlig hele byens bank. Det betyder, at vi engagerer os i det lokalsamfund, vi er en del af. Og når det går godt i byen, giver vi igen til forenings- og kulturlivet via lokale sponsorater og donationer fra Spar Nord Fonden. Det, synes vi, giver god mening.

Til Spar Nord Næstved søger vi en Privatkunderådgiver, der har en opsøgende profil og er proaktiv via egne, kundernes og bankens netværk for at skabe relationer til nye potentielle kunder. Derudover er du lokalkendt i Næstved og har erfaring med markedsområdet.

Hvem er du?

Du skal kunne lide at netværke og bringe dig selv i spil, og det falder dig naturligt at være ambassadør for banken og give excellente kundeoplevelser der rygtes, og som skaber den næste kunde – fordi du er dig.

For os er det derfor afgørende, at du er udadvendt og giver et godt førstehåndsindtryk, da det er det samme kunderne skal opleve. Herudover motiveres du af at skabe langvarige relationer og er nysgerrig på kundernes behov og drømme for fremtiden.

Du får et spændende job, hvor du lykkes, når du:

  • Er ekstraordinær god til at skabe relationer og ønsker at vinde kunder og forretninger til banken
  • Er en teamspiller, der mestrer at bringe dine egne og dine kollegers kompetencer i spil
  • Har kompetence og lyst til screening af kunder, så du bruger din tid på de kunder, hvor der er grundlag for et godt samarbejde
  • Er god til at bevare overblikket, få prioriteret og overholde aftalte deadlines
  • Naturligvis har en bankfaglig baggrund med erfaring inden for rådgivning i pension, bolig og investering

Kort om jobbet

Din primære opgave består i, at udbygge din portefølje med nye spændende kunder samt fastholde eksisterende kunder. Det er derfor afgørende, at du er god til at skabe et godt førstehåndsindtryk og ikke mindst er drevet af at vinde forretninger samt at skabe ambassadører igennem dine bestående kunder.

Bankområdets supportteam står klar til at hjælpe med flere af de administrative opgaver, så du kan have fokus på kunder og forretninger til banken.

Nærmere info om porteføljen og stilling i øvrigt, vil vi folde ud på en evt. jobsamtale.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • Du bliver en del af et kompetent og engageret hold af kolleger, der er kendetegnet ved et stærkt samarbejde og med fokus på forretningen
  • Stor frihed til at tage et personligt ansvar og træffe selvstændige beslutninger i hverdagen
  • Løbende personlig og faglig udvikling i jobbet

Hvem er vi?

I Spar Nord Næstved er vi 20 lokale ildsjæle, som dagligt arbejder for byen, borgerne, erhvervslivet og foreningerne for at gøre vores by til det bedste sted at leve og bo. Hos os træffer vi beslutningerne lokalt uden at skulle spørge om lov på hovedkontoret, og der er derfor ikke langt fra ord til handling.

Hos Spar Nord Næstved oplever vi en positiv vækst i antallet af kunder og forretningsomfang. Vores gode resultater skyldes i høj grad vores kompetente hold af rådgivere og specialister, der giver vores kunder en enestående bankoplevelse. Vi ønsker at være tæt på kunderne og bakke op om det lokalsamfund, som kunderne er en del af. For os er det helt afgørende, at vores medarbejdere trives og har en sund balance mellem privat- og arbejdsliv.

Vil du med på holdet?

Vi håber, du har lyst til at være med og ser frem til at modtage sin ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Privatkundechef, Ken Vanggaard Fischer på telefon 55 75 03 68 eller mobil 28 74 54 00.

Ansøgningsfrist er senest d. 7. juni 2023. Men send os gerne din ansøgning snarest muligt, da vi afholder løbende samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Næstved
  • Onsdag den 07. juni 2023

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Hele Danmark

    Finansmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Finansmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Hele Danmark

    Do you wish to play a crucial role in our Global Finance Operations team? Are you interested in an opportunity to further your career alongside some of the best and most passionate technology exper..
    • Finansmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Vordingborg

    Job ID: 23504 Brænder du for at give gode kundeoplevelser og komme hele vejen rundt om kunden, så er det dig vi står og mangler. Du bliver en del af et team på 13 dygtige medarbejdere, hvo..
    • Finansmedarbejder
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Næstved

    Job ID: 23499 Byens bedste arbejdsplads! Vil du gerne være en del af Næstved-familien, hvor arbejdsglæde – byens bedste arbejdsplads – og kundeoplevelsen – byens bedste bank – går hånd i hå..
    • Finansmedarbejder
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 2
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2