Investeringskonsulent – tiltrækning af virksomheder og investorer til Næstved

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Vil du være med at forme og sikre Næstveds fremtid som en del af vores team, der arbejder med at tiltrække virksomheder og facilitere investeringer i Næstved?

Hos os får du et sjovt, spændende og alsidigt arbejde, hvor du i tæt samarbejde med vores investeringschef:

  • er med til at trække virksomheder, koncepter og investeringer til Næstved – og dermed sikrer lokalsamfundets fremtid.
  • bliver en del af en virksomhed med masser af tillid, faglig udvikling og gode arbejdsforhold.
  • får skønne kolleger, der altid står klar med hjælp og sparring.
  • Mulighed for løbende relevant efteruddannelse

Næstved Erhverv – vi fremmer det lokale erhvervsliv

Hos Næstved Erhverv arbejder vi for at skabe vækst, arbejdspladser og flere investeringer i Næstved Kommune. Vi er 8 ansatte, der alle brænder for at gøre en forskel for vores lokalområde.

Du får inspirerende og dygtige kolleger, der både stiller krav til hinanden og sætter en ære i at give en hjælpende hånd, når der er behov for det. Både den personlige og faglige udvikling er i fokus, fællesskabsfølelsen er stærk, og vi er gode til at grine og sparre sammen.

”Vi har stor tillid til hinanden, og med tillid følger også frihed – så hvis det passer dig bedst med en hjemmearbejdsdag, så du bedre kan fordybe dig, så er det helt i orden,” siger Rasmus Holst-Sørensen, direktør.

Tiltrækning af virksomheder og servicering af investorer udvikler og fremtidssikrer Næstved

Næstved kommune og Næstved by er i rivende udvikling. Vi har store byudviklingsprojekter i gang - og flere på vej, og vi oplever stor interesse for at investere og etablere virksomhed i Næstved.

”Invest In Næstved” hos Næstved Erhverv A/S er den naturlige indgang for virksomheder og investorer, der ønsker hjælp til virksomhedsetablering, investering, afklaring af beslutningsgrundlag eller belysning af en business case i Næstved.

Vi oplever, at vores evne til at facilitere processer og skabe løsninger i krydsfeltet mellem kommune, investorer og virksomheder skaber store resultater. Derfor opgraderer vi nu indsatsen med en investeringskonsulent, som med reference til vores erfarne Investeringschef skal sælge Næstved, drive virksomhedsetableringer og servicere og vedligeholde vores netværk af lokale og nationale investorer.

Som vores nye investeringskonsulent kommer du til at:

  • En struktureret og opsøgende salgsindsats rettet mod virksomheder og koncepter med potentiale for at etablere sig i Næstved, indenfor eks. detail, turisme, liberale erhverv mv.
  • Understøtte lokale virksomheders behov for nye faciliteter eller lokaler til at udvikle deres virksomhed, som løsningsskabende sparringspartner for virksomhederne, deres rådgivere og øvrige samarbejdspartnere.
  • Håndholdt styring af virksomhedsetableringer fra lokalitetsscreening til myndighedsafklaring og match med investorer og entreprenører i forbindelse med nybyggeri - i tæt samarbejde med lokale erhvervsmæglere, Næstved Kommune og ejendomsejere i øvrigt.
  • Lead på tiltrækning af butikker og koncepter med potentiale for at lokalisere sig i Næstved bymidte.
  • Føre dialog med erhvervsdrivende, ejendomsejere og Næstved Kommune mhp input til bymidtens planlægning og udvikling
  • Videreudvikle vores netværk blandt ejendomsejere, investorer samt øvrige virksomheder.

”At være med til at skabe løsninger i udviklingsrummet imellem virksomheder, ejendomsinvestorer og myndigheder er det, vi er gode til. Vi medvirker til at skabe morgendagens tilbud, succeser, arbejdspladser og oplevelser til borgere og erhvervsliv i Næstved – Næstved har et enormt potentiale” fortæller investeringschef Michael Kristiansen.

En solid forretningsforståelse – og indsigt i ejendomsmarkedet

Med en god kommerciel forståelse formår du at tale ind i virksomhedernes forretningsmæssige og strategiske linjer på alle niveauer. Du skal servicere virksomheder og investorers beslutningsproces og bidrage til, at de rigtige projekter matches med de rigtige investorer. Du er opsøgende og har et talent for at opbygge og vedligeholde netværk. Samtidig evner du både at være initierende, eksekverende og opfølgende.

Måske er du en ung profil, der ønsker at arbejde tættere med ejendomsområdet, virksomheder og investorer – eller måske har du lidt flere års erfaring, som du ønsker at sætte i spil i lokalområdet. Vi er klar med rette oplæring baseret på dit erfaringsniveau og profil.

Uanset din erfaring forestiller vi os, at du:

  • Er opsøgende af natur – og har en stærk fremdrift for at nå opstillede mål
  • Har god forretningsforståelse, og gerne selv prøvet kræfter med forretningsdrift, eller rådgivning til det private erhvervsliv
  • Gerne har en økonomisk-, finansiel- eller handelsbaggrund
  • Gerne bosiddende lokalt – og måske med netværk i og omkring Næstved
  • Er god til mennesker og til at skabe relationer
  • Er nysgerrig på ”krydsfeltet” mellem kommune og erhvervsliv, og evner at se på opgaverne fra erhvervslivets vinkel
  • Brænder for at arbejde med Næstveds udvikling

Er vi dine nye kolleger?

Hvis vi har fanget din interesse, og du godt vil høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte investeringschef Michael Kristiansen på telefon 55885255 eller direktør Rasmus Holst-Sørensen på tlf. 5588 5251.

Send gerne din ansøgning med CV og andre relevante bilag til os allerede i dag og allersenest d. 17. november 2023. Vi afholder samtaler med relevante kandidater løbende.

Vi håber på at kunne ansætte dig d. 1. Januar 2023, men vi venter også gerne på den rette.

Om Næstved Erhverv A/S

Næstved Erhverv A/S er det lokale erhvervsfremmeselskab i Næstved Kommune. Vores formål er at skabe vækst og arbejdspladser i lokalområdet.

Næstved Erhverv A/S er stiftet i 2013 og er ejet af Næstved Kommune og det lokale erhvervsliv i fællesskab. Selskabet ledes af en bestyrelse bestående af tre byrådspolitikere og fem erhvervsfolk. Borgmesteren er formand for bestyrelsen. Næstved Erhvervs aktiviteter er forankret i Næstved Kommunes Erhvervsstrategi og nærmere defineret i vores årlige forretningsplan, som du kan se på vores hjemmeside.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Næstved
  • Fredag den 17. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1