Finance Business Partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Har du overblik, gå på mod, et analytisk sind og evner du at holde styr på tallene? Og vil du være en del af et professionelt team og en virksomhed, der vækstede sin omsætning fra 17 mio. i 2020 til 40 mio. i 2022? Så er du muligvis vores nye kollega.

Vi leder efter dig der er klar til at tage ansvar for alt, hvad der udtrykkes i tal og her især tal i relation til økonomifunktionen.

Lidt om os

Vi er Danmarks førende specialister i multikanal-jobannoncering. Det betyder, at vi markedsfører vores kunders job på Google, Facebook, LinkedIn, Ofir.dk, m.v. Denne tilgang skaber resultater for vores kunder og er baggrunden for vores vækst. Du kan læse meget mere om, hvordan vi arbejder med rekruttering og jobannoncering her: https://www.Ofir.dk/virksomhed/.

Ansvarsområder

Med direkte reference til den administrerende direktør, vil dine primære ansvarsområder som Finance Business Partner omfatte:

  1. Finansiel styring og rapportering herunder årlige budgetter og løbende estimater, periode- og driftsregnskaber, bogføring, controlling, nøgletal, månedsrapportering mv.
  2. Infrastruktur i form af effektivisering og automatisering af tværgående interne processer og forretningsgange, ensretning af kontrakter, vilkår og betingelser for Ofirs kunder samt eventuelle projekter, der styrker Ofirs drift og skalerbarhed.
  3. Business Intelligence på finansområdet herunder blandt andet at styrke datadrevne beslutningsprocesser, indsamle og definere behov for data- og analyseværktøjer, udarbejde og indføre værdiskabende og adfærdsændrende rapportering og udvikling af KPI-rapportering og styring i Ofir.
  4. Strategi og forretningsudvikling som omfatter forskellige analyser, projektstyring, kalkulationer, research og business cases samt bestyrelsesmateriale.

Om dig

Vi ser gerne, at du har minimum 2 års erfaring fra en lignende stilling med analyse, økonomi, finans eller data. Det er vigtigt, at du er arbejdsom og har gå på mod, hvilket vil vægte højere end mange års erfaring.

Din uddannelsesmæssige baggrund er BSc, cand.merc, HD eller lignende, og du har erfaring med at arbejde i Excel, Navision eller andet ERP, PowerPoint og Power BI.

Ord som flittig, struktureret, analytisk, vurderende og kritisk er kendetegnende for dig.

Du har desuden gode samarbejdsevner, og vil medvirke til et konstruktivt samarbejde i både Ofir samt med North Medias øvrige økonomifunktioner, shared service funktioner samt koncernøkonomi.

What’s in it for you?

Du kommer til at være en del af et ambitiøst team, der dagligt arbejder for at Ofir kan opnå og fastholde en stærk position i markedet. Der er stort fokus på værdiskabelse, og der vil være tæt dialog med både ledelse og forretning, så du vil blive en vigtig sparringspartner med henblik på at udvikle og drive Ofir bedst muligt, omkostningseffektivt og med størst mulig økonomisk afkast.

Derudover tilbyder vi:

  • Ansvar for områder, der spiller en central rolle i vores fremtidige vækst
  • Personlig og faglig udvikling, i tråd med vores ambitiøse vækstplaner
  • En fantastisk frokostordning fra Meyers med mulighed for at tage aftensmad med hjem.
  • Veludstyret fitnesslokale til fri afbenyttelse.
  • God beliggenhed tæt ved offentlig transport og egen parkeringsplads.
  • Personalerum med bl.a. bordtennis og bordfodbold.
  • Sociale arrangementer i både koncernen og Ofir.
  • Fordelagtig pensionsordning og sundhedsforsikring.

Interesseret?

Har vi fanget din interesse, skal du blot uploade dit CV (eller linke til din LinkedInprofil) og skrive 3-5 sætninger om, hvorfor du kan blive en succes i rollen.

Ser vi et potentielt match, vil Lucas Castenborg (CEO) eller Amanda Mehdi (Rekrutteringsmanager) kontakte dig med henblik på en kort indledende dialog. Vi holder samtaler løbende og ønsker jobbet besat hurtigst muligt

Har du spørgsmål til jobbet, så skriv til Lucas Castenborg på [email protected] eller ring på 2364 9813.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Medarbejdercitat

"Ofir er en virksomhed, der forstår værdien af at forvandle tal til strategisk handling, og kulturen opmuntrer til nysgerrighed og samarbejde, hvor beslutningstagning er effektiv og beslutningstagere er tilgængelige.

Min karriere i Ofir har været præget af faglige udfordringer og muligheden for at påvirke virksomhedens resultater. Det er tilfredsstillende at vide, at mit arbejde som Finance Business Partner bidrager direkte til virksomhedens succes og kundernes værdi. Hos Ofir er der plads til at være sig selv og samtidig udfordre sig selv til at blive bedre.

Hvis du søger et miljø, hvor du kan kombinere din finansielle ekspertise med strategisk tænkning og skabe ægte forandring, så er Ofir det rette sted at være."

Per Larsen, Projektleder finans og forretningsoptimering i North Media

Bliv klogere på Ofir.dk

Ofir A/S er en del af den børsnoterede mediekoncern North Media A/S. Vi har et tværgående samarbejde med de andre virksomheder i koncernen, herunder bl.a. FK Distribution, BoligPortal og Bekey.

Hver måned hjælper Ofir virksomheder med at besætte +45.000 job og +400.000 kandidater med at finde de rette job at ansøge. Vi er dog meget mere end en jobportal. Vi er Danmarks største Google For Jobs partner. Vi er de førende i jobannoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn. Og så har vi Danmarks største kandidatdatabase med over 380.000 kandidater, der abonnerer på jobmatches. Vores tilgang er, at jobannoncering skal eksekveres som marketing, og derfor markedsfører vi vores kunders job på tværs af vores stærke produktportefølje. Denne tilgang gør, at vi har været på en vild vækstrejse de sidste år - og vi har planer om at fortsætte.

Se mere på vores ansøgersite: https://karriere.Ofir.com

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.Ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.Ofir.dk/showojob?Ofirid=d5c504a6)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Søborg
  • Onsdag den 17. januar 2024

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i København K

    Opportunity Finance Business Partner, Managed by Maersk OperationsAre you a passionate finance business partner looking to excel in an international environment together with inspiring collea..
    • Finansmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Storkøbenhavn

    Kunne du tænke dig at blive en del af danskernes foretrukne bank? I [xxxxx] har vi en mission om at skabe værdi for danske familier gennem finansiel rådgivning og service på et højt..
    • Finansmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGEREØnsker du at tilsikre leverancer inden for performance, rapportering og risikostyring? Vi søger en dygtig kollega til vores Middle Office, som brænd..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i København

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWould you like to be part of an ambitious compliance team where you will play an important role in supporting the business meeting regulatory requirements in..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2