Business Analyst til Portfolio-team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Er du kommerciel og analytisk stærk? Brænder du for at analysere performance og bidrage med, at vi kommer i mål med vores ambitioner? Så vil du måske passe ind i vores Portfolio-team som Business Analyst.



Vi søger en analytisk profil til vores forretningsområde Portfolio, som kan være med til at drive vores fastholdelsesafdeling til det næste niveau gennem forretningskritiske analyser med henblik på at skabe solide beslutningsgrundlag til kommercielle initiativer. Du skal derfor søge stillingen såfremt du har et stort ønske om at arbejde med analyser i en kommerciel kontekst.



I rollen vil du komme tæt på forretningen og dagligt spare og rådgive ledelsesteamet i Portfolio. Du vil have god mulighed for at sparre med kolleger både i teamet, men også andre kolleger i lignende stillinger i andre dele af både den danske og nordiske organisation. Du vil i rollen rapportere direkte til et medlem af direktionen i Verisure Danmark i form af vores direktør for Portfolio.



Jobbet


I rollen bliver du en fast del af vores Portfolio team, hvis fornemmeste opgave er at fastholde kunder i forretningen. I teamet vil du spille en afgørende rolle i at omsætte data til analyser og forretningskritiske initiativer, som kan oversættes til konkrete handlinger. Du skal derfor have et stort ønske om at arbejde kommercielt og forstå den daglige drift.



Opgaverne i rollen inkluderer blandt andet:


  • Udarbejde performanceanalyser til ledelsen i Portfolio


  • Bygge og vedligeholde performance dashboards i blandt andet Power BI


  • Udarbejde beslutningsoplæg og præsentationer til ledelse på baggrund af det analytiske arbejde


  • Analysere trends og tendenser i forretningskritiske KPI’er


  • Udarbejde scenarieanalyser på baggrund af business cases


  • Analysere og segmentere kundebasen så vi kan skræddersy kommercielle tilbud til de rigtige kunder


  • Bidrage med initiativer til at kunne arbejde smartere


  • Deltage i daglig sparring om driften på tværs af organisationen




Profil


Du bliver en del af en virksomhed i konstant forandring. Derfor trives du i et miljø med forandringer og evner at prioritere dine arbejdsopgaver korrekt. Du får i dette job mulighed for at sætte dit eget fingeraftryk på dine ansvarsområder, hvorfor det er vigtigt, at du er selvkørende og proaktiv, samt finder det naturligt at udfordre forretningen med alternative løsningsforslag. Samtidig er du struktureret og evner at have fokus på detaljerne.



  • Du er nyuddannet eller har 1-2 års erhvervserfaring inden for forretningsudvikling, dataanalyse eller lignende


  • Du har en mellemlang eller længere videregående uddannelse inden for f.eks. erhvervsøkonomi, økonomi, data science eller lignende


  • Du er en stærk analytiker og behersker Excel og PowerPoint på et højt niveau – erfaring med Power BI er ligeledes en fordel


  • Du evner at sætte dig ind i og forstå forretningsprocesser og dermed data, således, at du kan være en solid sparringspartner, der forvandler data til let forståelige konklusioner og handling


  • Du trives med at arbejde i et performancedrevet miljø


  • Du drives af læring og udvikling




Det er et krav for ansættelse, at du kan fremvise en ren straffeattest.



Vi tilbyder


Verisure er en af verdens førende leverandører af professionelt overvågede sikkerhedsløsninger. Vi har et brand med en unik historie, som vi brænder for og er stolte af! Alt hvad vi gør, er ud fra vores vision: ”Det er en menneskeret at føle sig tryg og sikker”, og vi er kendte for vores vilje og mod til at gå nye veje. Vi tilbyder en høj grad af frihed og plads til at slippe dit potentiale løs i en flad organisationsstruktur, hvor vi har et uformelt og præstationsorienteret arbejdsmiljø. Vores virksomhed vokser konstant, så der er også gode muligheder for en international karriere. Derfor vil det på sigt ligeledes være muligt at blive flyttet til et af vores kontorer i udlandet.



Er du den rette profil?


Hvis du mener, at du er den rette profil til jobbet, så send os gerne dit CV samt motiveret ansøgning via ”Søg stillingen”. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR Business Partner Anne Sofie Frandsen på [email protected].


Vi behandler løbende ansøgninger, og vil vi anbefale dig at søge hurtigst muligt.


Vi ser frem til at høre fra dig!



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i København

    <p>Are you ready to step into the forefront of the green energy revolution, enabling onshore and offshore wind installations to align with global and national net zero targets? Are you lookin..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Storkøbenhavn

    Kunne du tænke dig at blive en del af danskernes foretrukne bank? I [xxxxx] har vi en mission om at skabe værdi for danske familier gennem finansiel rådgivning og service på et højt..
    • Finansmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGEREØnsker du at tilsikre leverancer inden for performance, rapportering og risikostyring? Vi søger en dygtig kollega til vores Middle Office, som brænd..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i København

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWould you like to be part of an ambitious compliance team where you will play an important role in supporting the business meeting regulatory requirements in..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
17. maj 2024 105
16. maj 2024 99
15. maj 2024 102
14. maj 2024 101
13. maj 2024 100
12. maj 2024 103
11. maj 2024 100
10. maj 2024 105
9. maj 2024 103
8. maj 2024 103
7. maj 2024 96
6. maj 2024 93
5. maj 2024 95
4. maj 2024 96
3. maj 2024 95
2. maj 2024 95
1. maj 2024 97
30. april 2024 101
29. april 2024 97
28. april 2024 110
27. april 2024 111
26. april 2024 110
25. april 2024 113
24. april 2024 105
23. april 2024 105
22. april 2024 104
21. april 2024 108
20. april 2024 108
19. april 2024 107
18. april 2024 106
17. april 2024 110