Rekrutteringsfirma

Moulds & Tools Development Engineer, Hartmann Technology

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Moulds & Tools Development Engineer


Brødrene Hartmann A/S har ambitioner om at udvide sin forretning med nye produkter og vil udvide indsatsen for at afdække og teste mulighederne. Man er nu så langt i sine overvejelser og forberedelser, at man er klar til at ansætte flere medarbejdere til et team, som udelukkende skal beskæftige sig med udvikling og test af produkter og relateret teknologi. Ansvaret for den teknologiske udvikling af maskin- og procesanlæg i Brødrene Hartmann A/S ligger i det globale teknologicenter, Hartmann Technology, hvor dedikerede medarbejdere dagligt arbejder med kundeprojekter til det globale marked.

Til at indgå i teamet i Kolding og i udviklingsarbejdet ønsker Hartmann Technology at ansætte en Moulds & Tools Development Engineer. Så hvis du motiveres af at udvikle nye produkter og løsninger OG samtidigt være med til at udvikle et helt nyt forretningsområde for en globalt anerkendt og bundsolid virksomhed, er hér muligheden.

Stillingen:

Som M&T Development Engineer bliver du en del af en fokuseret udviklingsafdeling i Kolding. Samtidigt har du et sparringsnetværk bestående af en lang række af kolleger i Tønder som beskæftiger sig med udvikling og projektering af proces- og produktionsanlæg. ”Din” afdeling fokuserer på udvikling og konstruktion af maskiner og udstyr som skal bruges til nye typer produkter lavet i bæredygtigt støbepap. I rollen som M&T Development Engineer får du dermed mulighed for at opleve hele processen; fra design, dimensionering, projektering til produktion og installation på fabrikkerne.

Dine primære opgaver og roller vil være:

  • Design og konstruktion af forme og værktøjer – hele processen fra idé til drift i Brødrene Hartmanns produktion med de nyudviklede værktøjer, således den samlede tidslinje optimeres
  • Koncept udvikling – i moulded fiber (støbepap) – fra produkt idé til produktionsklar form & værktøj
  • 3D design og modellering i Catia
  • Omsætte 3D modellerne af emballage til forme og værktøjer
  • 3D printning samt have indsigt i og være nysgerrig omkring hvad der kan lade sig gøre indenfor området

I februar 2023 åbnede Hartmann Technology et nyt kontor i Kolding, hvor alle udviklingsingeniørerne vil have deres primære base. Alle udviklingsingeniører vil referere til en leder i Kolding, som har mange års erfaring med at lede udviklingsprojekter. Udover lederen for den nye afdeling flyttes andre erfarne relevante medarbejdere med fra Hartmann Technology´s base i Tønder, således teamet fra starten af vil bestå af fem personer. Alle medarbejdere – nye som nuværende – vil bidrage til at starte den nye lokation i Kolding op.

Der arbejdes parallelt også på at ansætte medarbejdere indenfor andre udviklingsområder, især energi. Kontoret i Kolding vil således allerede fra starten af 2023 have en relativ stor størrelse.

Faglige kvalifikationer:

Til stillingen som Moulds & Tools Development Engineer søger vi en erfaren og kompetent udvikler, hvor især erfaring med 3D udvikling er central. At kunne udvikle fra idé til færdigt produkt er vigtigt for alle områder, dvs. du skal gerne kunne påvise, at du tidligere har været med til eller endnu bedre været ansvarlig for udvikling af en hel proces fra idé til færdig løsning. Som M&T Development Engineer er du uddannet som produktionsteknolog eller mechanical engineer på bachelor eller master niveau. Og selvom det forventes at alle udviklingsingeniører er kreative og nyskabende, skal man som udviklingsingeniør på samme tid være både detaljeorienteret og evne at overskue og håndtere høj kompleksitet.

Da hovedparten af Hartmann Gruppens fabrikker ligger i udlandet, vil der være ca. 5-10 rejsedage i stillingen og det forventes, at man kan tale og skrive engelsk på professionelt niveau.

Personlige kvalifikationer:

Som udviklingsingeniør er du dygtig og respekteret for din faglighed. Som person er du helt grundlæggende nysgerrig, opsøgende på nye ideer og helt naturligt fordyber du dig i komplekse emner, når det kræves. Du er entreprenant i din indstilling og du er klar til at yde en ekstra indsats, når det er påkrævet. Du er systematisk, dvs. du har det fint med at fejle, men du sørger for at undgå at gentage fejl. Sidst – men ikke mindst – er du ambitiøs mht. løsningsmuligheder, men også bevidst om, at tålmodig er en dyd, hvad de rigtige løsninger angår. Det falder dig helt naturligt at afprøve grænserne for, hvor innovative produkter og løsninger, det er muligt at lave. Slutteligt er du en god kollega og du vil se frem til at være med til at starte et nyt kontor op i Kolding med fokus på at skabe et stærkt og sammenhængende innovationsmiljø.

Du tilbydes:

Indtræden i en virksomhed med høje forventninger til fremtidig vækst pga. generel udfasning af plastemballage i verdenen samt en virksomhed med strategisk fokus på reduktion af CO2 og energiforbrug. Du bliver en af de centrale personer i opstarten af det nye kontor i Kolding med opstart af nye traditioner, etc. Drivkraften i Hartmann Technologys dagligdag er udvikling, produktion og salg af verdens bedste maskiner og anlæg til produktion af bæredygtig emballage. Hos Hartmann Technology får du en dagligdag i uformelt arbejdsmiljø med stor frihed under ansvar for den enkelte medarbejder i en flad organisationsstruktur.

Om Hartmann Technology:

Hartmann Technology er det globale teknologicenter for Brødrene Hartmann A/S. Ud fra to lokationer i Tønder og Kolding udvikles maskiner, procesanlæg og hele produktionslinjer til støbning af æggebakker og frugtemballage, både til egne fabrikker og til eksterne kunder på det globale marked. Brødrene Hartmann A/S oplever stor succes, og er en virksomhed i konstant udvikling med flere udfordrende projekter undervejs, hvor netop Hartmann Technology´s evne til at forsat at levere den rette innovation og løsninger til projekterne er afgørende for den fremtidige succes. Alt i alt arbejder der ca. 60 personer hos Hartmann Technology.

Hartmann Technology er markedsledende i verden på sit område og leverer størsteparten af de maskiner og anlæg, der globalt bruges til æggebakkefremstilling.

Om rekrutteringsprocessen:
Rekrutteringsprocessen foregår i tæt samarbejde med rekrutteringsvirksomheden Brinch & Partners ved Partner Peter Bjerring som med mange års samarbejde har et indgående kendskab til virksomheden. Spørgsmål er meget velkomne og kan rettes til Peter på mobil 23 277 287 eller via mail [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
14. maj 2024 378
13. maj 2024 368
12. maj 2024 378
11. maj 2024 367
10. maj 2024 371
9. maj 2024 368
8. maj 2024 367
7. maj 2024 353
6. maj 2024 334
5. maj 2024 334
4. maj 2024 341
3. maj 2024 335
2. maj 2024 339
1. maj 2024 346
30. april 2024 349
29. april 2024 332
28. april 2024 350
27. april 2024 350
26. april 2024 348
25. april 2024 339
24. april 2024 354
23. april 2024 347
22. april 2024 355
21. april 2024 358
20. april 2024 364
19. april 2024 367
18. april 2024 363
17. april 2024 361
16. april 2024 352
15. april 2024 366
14. april 2024 377