Projektudvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Har du lyst til at bidrage til den grønne omstilling, så har du nu muligheden for at blive vores nye projektudvikler af danske solcelleprojekter.

Har du flere års erfaring som projektudvikler, arkitekt, planlægger, projektleder eller tilsvarende, og har du en udadvendt personlighed, som både trives med og er dygtig til at skabe og opbygge netværk, så kunne denne stilling hos Obton være noget for dig.

Som én af Europas største aktører på solcellemarkedet leder vi efter en projektudvikler, som kan være med til at opsøge samt skabe relationer mellem Obton og relevante beslutningstagere og stakeholders.

Det her er i særdeleshed noget for dig, hvis du:

  • Er en troværdig og ihærdig person, som drives af at opsøge og skabe relationer til eksterne relevante stakeholders. På den måde bidrager du til at sikre Obtons fremtidige portefølje af solprojekter
  • Ønsker at være en del af en virksomhed, som arbejder for den grønne omstilling, og som værner om sin kultur og værdier
  • Trives i en rolle med stort ansvar og høj grad af frihed. Du bliver en drivende kraft i forhold til udviklingsprojekterne i Danmark.


Velkommen til Obton

Hvis du ikke allerede kender os, så er vi én af de største danske investorer og udviklere af store solcelleprojekter placeret i hele verden. Vores ekspertise omfatter at rejse kapital, indkøbe, udvikle, drifte samt den tekniske håndtering af solcelleprojekter. Faktisk dækker vi hele værdikæden.

Vi er mere end 300 kollegaer placeret på vores hovedkontor i Nicolinehus på Aarhus Ø og på vores lokale kontorer rundt omkring i verden. Vi har en fantastisk kultur med stærke værdier, som vi værner om.

Dine primære arbejdsopgaver

Som projektudvikler i Greenfield Development bliver dit vigtigste fokus stakeholder management, såsom borgerinddragelse, nabodialog, dialog med lokale myndigheder og forvaltning. Du bliver en del af det danske Greenfield Development team og får dermed 4 gode kollegaer, hvor I har en fælles opgave som team, i at sikre projekternes fremdrift og realisering.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Planlægning og eksekvering af dialog med naboer til Obtons solcelleprojekter
  • Forhandling af aftaler med naboer
  • Planlægning og eksekvering af borgerinddragelsesinitiativer, herunder borgermøder, arbejdsgruppemøder og lignende
  • Generel håndtering af Obtons eksterne samarbejdspartnere og beslutningstagere – herunder tæt dialog med eksempelvis kommunalpolitikere og forvaltning, brancheorganisationer og lignende
  • Vurdering af nye mulige projekter samt opgaver der relaterer sig hertil
  • Yde support i forbindelse med ansøgningsprocesserne, i samarbejdet med kollegaerne fra teamet

Som projektudvikler i Greenfield Development, vil dine arbejdsdage ofte foregå ude af kontoret. Derfor er der ikke nødvendigvis mødepligt på kontoret i Aarhus, men det forventes at du er her 1-2 dage ugentligt, for at indgå, sparre og deltage som en integreret del af teamet.

Forventninger til kompetencer og erfaring

  • Du kan f.eks. være uddannet som arkitekt, planlægger, projektleder, landbrugsrådgiver-/mægler eller lignende, men bestemt ikke afgrænset hertil. En anden profil eller baggrund kan også være en mulighed
  • Stillingen kræver erfaring, så vi forventer at du har 5-7 års erfaring med sammenlignelige opgaver og/eller ansvarsområder
  • Du skal være relations skabende. Har du erfaring med borgerinddragelse er det en stor fordel
  • Din ihærdighed er med til at skabe resultater – og din tålmodige profil trives i, at disse resultater indimellem er langsigtet. Det er dog vigtigt, at du stadig formår at lede projekterne proaktivt og synligt igennem processerne
  • Hvis du har erfaring inden for vindmølle- eller solindustrien er dette også en fordel
  • Du er en udadvendt og troværdig person, som arbejder selvstændigt og proaktivt
  • Du er en robust person, og du forstår at navigere neutralt i diskussionslyste fora
  • Du har erfaring med at forhandle aftaler, og har god kommerciel forståelse
  • Du kan begå dig på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt


For at opnå succes i denne rolle, er det vigtigt at du har en udadvendt og troværdig profil og at du forstår at tilpasse dig omgivelserne.

Sæt dit eget aftryk på vores vækstrejse

Selvom vi er vokset ind i segmentet af mellemstore virksomheder, vil du mærke entreprenørånden, når du træder ind på kontoret. Vi gør en dyd ud af at værne om den kultur, vi har skabt.

Alle medarbejdere er med til at sætte deres aftryk på den rejse, vi er på, og det er med til at give stor commitment og vilje til at lykkes hele vejen rundt i organisationen.

Vi arbejder benhårdt for at nå vores mål, men vi tager os til gengæld også tid til at fejre, når det lykkes.

Vi investerer i vores medarbejdere og bestræber os konstant på at udvikle vores kompetencer og udnytte nye muligheder. Til gengæld forventer vi, at vores medarbejdere investerer i vores virksomhed gennem flid, glæde, handlekraft, ordentlighed og vindermentalitet.

Vil du med på holdet?

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Synes du, at ovenstående lyder som et spændende karriereskridt, så ser vi meget frem til at modtage dit CV og din ansøgning via nedenstående knap "ansøg". Vi gør venligst opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende, hvorfor du opfordres til at søge hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Business Development Manager, Jacob Bonde på [email protected] eller telefon +45 4314 0291.

Læs mere på www.Obton.com, og mød nogle af dine mulige kommende kolleger på www.Obton.com/karriere.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi værdsætter mangfoldighed og opfordrer dig til at søge denne stilling uanset etnicitet, national oprindelse, race, alder, køn eller veteranstatus. Vi stræber efter en inkluderende arbejdsplads, der giver hver enkel medarbejder mulighed for at bringe deres autentiske jeg på arbejde uanset religion, kønsidentitet og udtryk, seksuel orientering eller funktionsnedsættelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
6. maj 2024 334
5. maj 2024 334
4. maj 2024 341
3. maj 2024 335
2. maj 2024 339
1. maj 2024 346
30. april 2024 349
29. april 2024 332
28. april 2024 350
27. april 2024 350
26. april 2024 348
25. april 2024 339
24. april 2024 354
23. april 2024 347
22. april 2024 355
21. april 2024 358
20. april 2024 364
19. april 2024 367
18. april 2024 363
17. april 2024 361
16. april 2024 352
15. april 2024 366
14. april 2024 377
13. april 2024 378
12. april 2024 379
11. april 2024 373
10. april 2024 371
9. april 2024 368
8. april 2024 366
7. april 2024 378
6. april 2024 381