Kreativ Digitaliseringskonsulent med fokus på MOODLE ved IT- & digitaliseringsafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kreativ Digitaliseringskonsulent med fokus på MOODLE ved IT- & digitaliseringsafdeling


Verden er til at forandre. Vær med til at udvikle fremtidens digitale erhvervsskole.

En Danmarks største erhvervsskoler ZBC søger en Kreativ Digitaliseringskonsulent med fokus på MOODLE ved IT- & digitaliseringsafdeling

Vi søger en dygtig Digitaliseringskonsulent med ekspertise inden for administration og organisationsbrug af Moodle til at styrke vores organisation og understøtte implementeringen af LMS.

Som Digitaliseringskonsulent vil du spille en afgørende rolle i at drive digital transformation og forbedre vores undervisnings- og læringsprocesser på tværs af organisationen.

Om jobbet

Vi tilbyder en spændende stilling i et mindre og specialiseret team organiseret i IT- & digitaliseringsafdelingen.

Du bliver en del af et innovativt og ambitiøst miljø med højt til loftet, hvor vi brænder for at skabe fremtidens ungdomsuddannelser.

Teamets primære opgave er, at understøtte organisationen i at levere uddannelse med høj kvalitet i tæt samarbejde med ZBC´s uddannelsesafdelinger.

Din primære rolle bliver at være med til, at være projektleder på implementerings- og forandringsprocesser, rådgive, supportere og vejlede organisationen i implementering af vores LMS. Faciliterer implementeringsprocessen ved at lede workshops, møder og træningssessioner for interessenter på tværs af afdelinger og niveauer.

Derudover skal du kunne:

  • Identificere og analysere organisatoriske behov og tilpasse implementeringen til at opfylde disse behov.
  • Udvikle, levere og understøtte workshops og ressourcer til medarbejdere.
  • Yde support og vejledning på applikationer og systemer under digitaliseringsområdet (f.eks. læringsplatformen Moodle, O365 m.m.).

Om dig

Vi ser gerne, at du har:

  • Erfaring med implementering af Learning Management Systems (LMS). Det er en fordel, hvis du kender Moodle.
  • Solid forståelse af pædagogiske og didaktiske principper og evnen til at anvende dem i LMS-implementeringen.
  • Stærke faciliterings- og kommunikationsevner til at lede workshops og træningssessioner samt kommunikere komplekse tekniske og pædagogiske koncepter til en bred vifte af interessenter.
  • Analytiske evner til at identificere organisatoriske behov og tilpasse LMS-implementeringen til at opfylde disse behov.
  • Kendskab til processgrebet fremtidsværksted.
  • Evnen til at opbygge og vedligeholde gode relationer med medarbejdere på alle niveauer og skabe engagement, motivation og ejerskab omkring brugen af LMS.
  • Teknisk kompetence og evne til at løse tekniske udfordringer relateret til LMS.
  • Kendskab til aktuelle trends inden for digital læring ogteknologier.

Din uddannelse og erfaring

Vi ser gerne, at du har:

  • Relevant videregående uddannelse inden for pædagogik, IT, digital læring eller relaterede områder.
  • Erfaring med implementering af LMS og digitaliseringsprojekter inden for uddannelsessektoren er en fordel.
  • Erfaring med facilitering af workshops og træningssessioner.

Du er udviklingsorienteret, åben og nysgerrig på det, der sker i vores omverden.

Du trives med at arbejde tværgående i en organisation, hvor du vil skulle opbygge relationer til kolleger, med mange forskellige faglige baggrunde.

Du formår at udmønte andres input og ideer til konkrete tiltag, og har projektleder værktøjskassen i orden.

Du er en stærk koordinator, der har lysten til at gå forrest og inspirere.

Du er initiativrig og trives med en kompleks og dynamisk opgaveportefølje, hvor det er vigtigt, at du også kan arbejde selvstændigt med stor drivkraft.

Vi tilbyder

Har du lyst til og mod på ovenstående, kan vi tilbyde et job med udfordringer og rig mulighed for personlig og faglig udvikling samt et job med gode kolleger, der står klar til sparring og støtte.

ZBC er en arbejdsplads, hvor vi har fokus på nytænkning, og vi er meget åbne over for dine idéer. Du tør prøve nye veje, og du lærer af det, der ikke lykkedes.

Som medarbejder hos os, bliver du en del af en arbejdsplads, hvor dine opgaver og din dagligdag foregår sammen med mange talentfulde og engagerede kolleger, der med hver sin faglighed bidrager til, at vores mere end 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC.

Ansættelse

Der er tale om ansættelse på fuldtid, og vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. december 2023.

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst alt efter din uddannelsesmæssige baggrund og erhvervserfaring.

Ansættelsesområdet er ZBC, og du vil som udgangspunkt have tjenestested på Troensevej 2, 4700 Næstved, med mulighed for hjemmearbejde.
Der kan dog være opgaver på alle ZBC’s adresser samt hos vores eksterne samarbejdspartnere, så du skal være indstillet på en høj grad af mobilitet. Det er derfor nødvendigt, at du har kørekort, og det er en fordel, hvis du har bil til rådighed.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Videoansøgninger (af få minutters varighed) modtages meget gerne. Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den 19. oktober 2023. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag i uge 43.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger eller har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT- og Digitaliseringschef Rune Gråbæk, på 31935662 eller på mail [email protected]

Hvem er vi?

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole

På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

Vær med. Verden er til at forandre.

ZBC

Vær med. Verden er til at forandre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
15. maj 2024 373
14. maj 2024 378
13. maj 2024 368
12. maj 2024 378
11. maj 2024 367
10. maj 2024 371
9. maj 2024 368
8. maj 2024 367
7. maj 2024 353
6. maj 2024 334
5. maj 2024 334
4. maj 2024 341
3. maj 2024 335
2. maj 2024 339
1. maj 2024 346
30. april 2024 349
29. april 2024 332
28. april 2024 350
27. april 2024 350
26. april 2024 348
25. april 2024 339
24. april 2024 354
23. april 2024 347
22. april 2024 355
21. april 2024 358
20. april 2024 364
19. april 2024 367
18. april 2024 363
17. april 2024 361
16. april 2024 352
15. april 2024 366