Driftsoptimeringschef til Coop kædens forretningsudviklingsteam, Albertslund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Kan du drive og eksekvere større optimeringsprojekter, så vi sammen med vores butikker får skabt en mere simpel og effektiv hverdag til gavn for vores kolleger og kunder? Trives du med et stort ansvar og at have berøring med kolleger på alle niveauer i organisationen?

Så kom og bliv en del af Coop kædens forretningsudviklingsteam, der driver større og mindre drifts- og udviklingsprojekter med fokus på simplificering og forenkling i Coops supermarkeder (Kvickly/SuperBrugsen).

Det går jobbet ud på

Som Driftsoptimeringschef vil du blive ansvarlig for at drive driftsrelaterede projekter med det formål at skabe en mere enkelt og effektiv driftsmodel i vores butiksnet, så vi løbende kan investere i vores butikker og ikke mindst vores kunder.

Du vil få en central rolle med en stor berøringsflade i hele Coop og på alle organisatoriske niveauer, hvor du vil sikre tværorganisatorisk samarbejde samt ejerskab helt ud i sidste led af vores værdikæde. Du kan selv være med til at rammesætte og præge projekterne igennem dit eget ejerskab fra start til slut.

Dine hovedopgaver bliver:

  • At være ansvarlig for en pulje af operationelle projekter med høj driftsmæssig og strategisk prioritet
  • At omsætte ideer/hypoteser/analyser til konkrete optimeringshypoteser
  • At sikre struktureret tilgang og eksekvering, så der bliver skabt ejerskab hele vejen rundt i salgs- og driftsorganisationen
  • At træde til i flere projekter som projektdeltager på siden af de projekter, der drives af dig selv
  • At sikre en driftsmodel i vores butikker, der beskriver best practice i et 360 graders perspektiv

Det bringer du med dig ind i rollen

Det er vigtigt, at du besidder gode kommunikations- og samarbejdsevner og er i stand til at drive projekter med stor strategisk bevågenhed.

Du har sans for detaljen og formår at skabe samt holde et struktureret overblik, selvom hverdagen til tider kan være travl.

Du har erfaring med driftsoptimering eller forretningsudvikling i større virksomheder, gerne detailhandel, eller fra konsulent verdenen.

Desuden er du god til at begå dig på alle niveauer i organisationen og inden for en bred vifte af fagområder, da du skal samarbejde med mange typer af funktioner.

For at få succes i jobbet er det en fordel, hvis du:

  • Selvstændigt kan drive projekter på højt niveau
  • Formår at sikre stærk interessenthåndtering
  • Kan kommunikere kompleksitet simpelt
  • Har en analytisk og struktureret tilgang til projekter uden at gå på kompromis med fremdriften
  • Kan omsætte overordnede ideer til konkrete løsninger/projekter
  • Trives i en virksomhed med franchisestruktur, hvor interessentarbejde er et nøgleord
  • Er eksekveringsparat og tør tage velovervejede risici
  • Er ekspert i præsentationer og databehandling, så projekter er gennemarbejdede og præsentationsvenlige
  • Har 2-4 års erfaring med tilsvarende arbejdsopgaver

Din person er primært kendetegnet ved:

  • At være udadvendt og god til at skabe relationer på tværs af organisationen
  • At trives med højt tempo, hvor retningen til tider kan skifte hurtigt
  • At være omstillingsparat og klar på løbende forandringer

Det får du hos os i Coop
Coop er en af Danmarks største virksomheder, og du får en central placering i vores supermarkedskæder Kvickly og SuperBrugsen.

Du får mulighed for at blive en del af en bæredygtig og agendasættende virksomhed.

Du vil møde gode kolleger i en afdeling, hvor erfaringsudveksling, sparring og intern læring er i højsædet samtidig med, at der er en afslappet omgangstone.

Vi tilbyder pensionsordning, sundhedsforsikring og medarbejdergoder som eksempelvis personalerabatordning i Coops butikker, sommerhusudlejning, personaleklubber og indkøbsfordele. Du vil opleve stor fleksibilitet, da balancen mellem arbejds- og privatliv er vigtig.

Derudover vil du opleve en virksomhed, som er præget af historiske vingesus (157 år), vores aktive medlemmer og lysten til at forandre og skabe ny historie, hvor ansvarlighed og forretning går hånd i hånd. Vi har fokus på at samarbejdet på tværs af Coop kontinuerligt styrkes, således at vi løfter i flok, det er en del af vores DNA.

Dit ansættelsessted vil være Coop Danmark, Roskildevej 65 i Albertslund, hvor du kommer til at indgå i et stærkt fagligt fællesskab med dine kolleger.

Lyder ovenstående spændende?
Så send din ansøgning og CV via "Ansøg nu", gerne hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler, og senest den 15. november 2023. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Forretningsudviklingschef Anders Wiekhorst på telefon +45 22 22 51 78.

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Coop 365discount samt Coop.dk Shopping. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=182aad90)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Albertslund
  • Onsdag den 15. november 2023

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Søborg

    Do you have experience in working with clinical trial programming and a firm knowledge of clinical drug development? And do you have a strategic mindset and strong communication skills as well as a..
    • Forretningsudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Are you a highly skilled and motivated Scientist who wants to join a new GLP-1 Centre of Excellence? Are you passionate about interpreting and communicating scientific and clinical data, formulatin..
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Søborg

    Are you passionate to advance the scientific and clinical understanding of [xxxxx]’s trials and therapeutic areas? Would you like to lead a new department to drive the generation and interpr..
    • Forretningsudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Are you an experienced scientist with a strong background in ADME (Absorption, Distribution, Metabolism, and Excretion) and DDI (Drug-Drug Interaction) characterization of drug candidates? Do you w..
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1