Strategi- og forretningsudviklingskonsulent til facilitering af strategisk ledelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Trives du i en forretning, som er under transformation og med en særdeles samfundskritisk opgave; vi står overfor at omstille hele Danmarks energisystem, hvor vi blandt andet skal bygge biogasanlæg og omstille til brint.Du kan se frem til et job med indflydelse, hvor du arbejder tæt op mod ledelsen i Gastransmission og derfor får en central rolle i organisationen. Du har mulighed for at forme og udvikle din egen opgaveportefølje og definere konkrete løsninger i samarbejde med ledelsen i selskabet og dine dygtige kollegaer.Du bliver en del af en organisation, hvor trivsel og samarbejdsevne står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Ballerup og hjemme.Du får strategien til at leve gennem konkrete aktiviteter på tværs af organisationenForretningsudvikling og Strategi varetager den forretningsmæssige og strategiske udvikling af Gastransmission. Du får 10 kollegaer med forskellig baggrund i en afdeling kendetegnet ved godt samarbejde, sammenhold og en uformel omgangstone.Det bliver din opgave at støtte ledergruppen med proaktivt at skabe et strategisk og ledelsesmæssigt overblik – herunder at sikre udvikling og implementering af vores strategi, opfølgning og støtte til eksekvering og implementering af strategien. Du får desuden en central rolle i at kunne facilitere og drive nye udviklingstiltag meget gerne via agile arbejdsmetoder. Du indgår samtidig i udviklingsopgaver på tværs af gasområdet, men assisterer også til når der skal udarbejdes en business case eller en præsentation i samarbejde med kollegaer i selskabet.Konkrete opgaver omfatter at:
  • Drive den løbende udvikling af strategiske koncepter med udgangspunkt i selskabets strategi og Energinets nye strategi ’Energi til tiden’.

  • Drive forretningsudviklingstiltag på tværs af selskabet og Energinet og sikre stærk styring i både ide- og i implementeringsfasen.

  • Du understøtter forandringsledelsestiltag og kan sikre eksekveringen af disse

  • Udarbejder intern og ekstern kommunikation, herunder beslutningsoplæg, mødemateriale, præsentationer, ekstern kommunikation etc.

  • Planlægger og facilitere processer og workshops af forskellig art på ledelses- og afdelingsniveau.

  • Efter det første halve år i jobbet har du allerede skabt fremdrift i selskabets strategieksekvering. Du har opnået indgående kendskab til selskabets opgaver og er selvstændigt ansvarlig for flere forretningsudviklingstiltag. Både i dialog med interne, men bestemt også med eksterne samarbejdspartnere.Stort selvstændigt drive og en teamplayerDu har konkret erfaring med at drive udviklingsinitiativer og strategiudviklingsprocesser. Samtidig kan du skabe fremdrift både ved egen indsats og i samarbejde med andre – også når det bliver vanskeligt.Som person har du et strategisk mindset og kan omdanne konceptuelle drøftelser til konkrete operationelle handlinger. Du er god til at sætte dig ind i komplekst stof og kan udlede de vigtigste pointer med dine solide analytiske færdigheder og gode formidlingsevner både på skrift og visuelt. Samtidig kender du værdien af tillidsfulde relationer og er kendetegnet ved at skabe og vedligeholde en bred kontaktflade på alle niveauer af organisationen. Endeligt er du initiativtagende og ser nye behov, når de opstår i organisationen, hvor du finder frem til løsninger, som du udfører effektivt.Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”ansøg job” hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Pia Hammerum på telefon 23 33 87 19.Vi ser mangfoldighed som en fordel og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

    Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

    Jobbet er oprettet på vores service den 14.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Forretningsudvikler
    • Ballerup
    • Tirsdag den 11. april 2023

    Lignende jobs

    • Forretningsudvikler i Søborg

      Are you an inspirational leader who is passionate about people development and guiding others to achieve their goals? Do you want to influence how we safeguard [xxxxx] patients? Then you mig..
      • Forretningsudvikler
      • Søborg
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i København

      <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
      • Forretningsudvikler
      • København
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i København S

      <p>Vil du blive en del af et team bestående af nogle af landets dygtigste driftsrådgivere? Kan du inddrage, hjælpe og udfordre kunderne i projektløsningen samt tage en aktiv forretningsudvikl..
      • Forretningsudvikler
      • København S
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i København

      <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
      • Forretningsudvikler
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Ballerup

    Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

    Dato Alle jobs som forretningsudviklere
    13. maj 2024 4
    12. maj 2024 3
    11. maj 2024 3
    10. maj 2024 3
    9. maj 2024 3
    8. maj 2024 3
    7. maj 2024 3
    6. maj 2024 3
    5. maj 2024 3
    4. maj 2024 3
    3. maj 2024 5
    2. maj 2024 5
    1. maj 2024 5
    30. april 2024 5
    29. april 2024 4
    28. april 2024 4
    27. april 2024 4
    26. april 2024 4
    25. april 2024 4
    24. april 2024 3
    23. april 2024 2
    22. april 2024 2
    21. april 2024 2
    20. april 2024 2
    19. april 2024 2
    18. april 2024 2
    17. april 2024 2
    15. april 2024 1
    14. april 2024 1
    13. april 2024 1