Retail Project Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

Til LEGOLAND® Resorts søger vi en Retail Project Manager med et stærkt analytisk mind-set

Har du erfaring med projektledelse, og er du en skarp analytiker? Og kan du koordinere projekter, følge op på resultater og i det hele taget være i stand til at varetage en alsidig stilling, så er det måske dig, vi søger.

Som vores nye Retail Project Manager i LEGOLAND Resorts bliver du bindeleddet mellem forskellige projekter på tværs af Retail afdelingerne i de 10 LEGOLAND parker. Du vil være den person, der lynhurtigt indsamler data og analyserer på resultaterne af de forskellige tiltag, og du vil være i stand til at formidle videre til relevante stakeholders. Det er en fordel, at du er systematisk og har en løsningsorienteret tilgang til dit arbejde - gerne med et godt erfaringsiveau.

Sr. Retail Director Anne Ottesen fortæller om jobbet: ”Som vores nye Retail Project Manager vil du komme til at arbejde med mangeartede opgaver indenfor Retail området. Du vil komme til at varetage opgaver, der indbefatter projekter af forskellig art, analyse og opfølgning på data, samt agere point of contact for flere forskellige samarbejdspartnere primært i LEGOLAND parkerne og hos The LEGO Group”.

Som Retail Project Manager skal du:
- Supportere, støtte eksekvering og monitorere relevante Retail relaterede projekter i forbindelse med kommerciel performance samt udviklings- og marketingsprojekter i LEGOLAND Resorts.
- Kunne analysere på data hurtigt og rapportere på de aftalte KPI’er og foreslå optimeringer, hvor de kan skabe værdi.
- I tæt samarbejde med Sr. Retail Director/LLP Resorts drive et stærkt partnerskab mellem kollegerne rundt i verden.
- Agere point of contact for relevante stakeholders både internt og eksternt.

Med reference til Sr. Retail Director i LEGOLAND Resorts tiltræder du en spændende nyoprettet stilling, hvor du har stor indflydelse på din arbejdsdag og opgaver. Du har fokus på bolden og når gode resultater hurtigt. Du forstår, hvordan en detailforretning fungerer og kender vigtigheden af fokus på de rigtige parametre for at skabe gode resultater.

Du har sandsynligvis baggrund fra en indkøbsfunktion og erfaring med projektledelse gennem større projekter på tværs af organisationer eller faggrupper. Det er et ufravigeligt krav, at du er flydende i forretnings-engelsk i både skrift og tale.

Som person er du:
- Resultatorienteret, initiativrig og vedholdende og slipper ikke en bold, før den er i mål – og bolde er der mange af.
- Struktureret og datadrevet og gennem dine analytiske evner i stand til at evaluere på projekter samt sikre løbende opfølgning.
- Teamplayer med gode samarbejdsevner, da du skal kunne arbejde på tværs af organisationer, mens du samtidig skal kunne arbejde meget selvstændigt.
- I besiddelse af en kulturel forståelse, da du skal samarbejde med kolleger på globalt niveau og med forskellige kulturelle baggrunde.

Anne Ottesen fortsætter: ”Som vores nye Retail Project Manager kan du se frem til et spændende og udfordrende job med gode udviklingsmuligheder i et internationalt miljø, hvor du kommer til at arbejde med et af de stærkeste brands i verden. Jeg glæder mig til at modtage din ansøgning og se, hvordan du passer ind.”

Vi screener ansøgninger løbende og ansætter, når vi har fundet den rigtige kandidat til stillingen, så vi ser frem til at høre fra dig så hurtigt som muligt .

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sr. Retail Director Anne Ottesen på tlf 2922 8058


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Billund

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Kolding

    Nicon Industries blev grundlagt i 1999 og har hovedkontor i Esbjerg. De har i dag tre produktionsafdelinger, to i Esbjerg og en i Frederikshavn. De er en velrenommeret aktør inden for Offshore og d..
    • Forretningsudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Sydjylland

    Er du klar til at sætte dit markante aftryk på fremtidens teknologi i en spændende virksomhed? For anonym kunde, søger vi en visionær IT Udviklingschef, der er drevet af innovation, ledelse og ikke..
    • Forretningsudvikler
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Kolding

    - Skab effektive leverancer og forstærk kundetilfredsheden i et dynamisk nordisk softwaremiljø Har du et skarpt fokus på planlægning og struktur, motiveres du af at have overblikket, og ser du .
    • Forretningsudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Vejle

    Hos vores kunde Psykiatrisk Hospital i Vejle søger vi to afløsere til rengøring af kontorer og patientstuer. Der er mulighed for fastansættelse.I Coor er det dig, der gør forskellen.Hvad bliv..
    • Forretningsudvikler
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0