FORRETNINGSORIENTERET HR-JURIST

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

FORRETNINGSORIENTERET HR-JURIST


Vil du gøre en forskel ved at støtte ledere og HR-partnere med HR-juridiske opgaver og sparring samt udvikle vores processer og værktøjer på området - i en organisation, som spiller en central rolle i Danmarks grønne omstilling? Har du de første HR-juridiske kilometer i benene, er din personalejuridiske værktøjskasse på plads, og kan du se dig selv i et team af dygtige og engagerede kolleger, der håndterer en bred vifte af spændende opgaver? Så bliv en del af HR i Energinet og sæt dine færdigheder, erfaring og viden i spil. Jobbet er nyt, og vi har et mål om at forbedre vores interne værktøjer, processer og samlede kapacitet på området, hvor vi i dag primært bruger ekstern sparring og rådgivning.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt mellem at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

HR-JURIDISK OPGAVER OG UDVIKLING AF PROCESSER OG VÆRKTØJER


Du bliver del af en stor HR-afdeling med over 20 kolleger, som dels i rollen som HR Business Partner arbejder tæt sammen med lederne i vores datterselskaber og dels i specialistroller arbejder med tværgående HR-processer og -aktiviteter, herunder administration, employer branding, rekruttering, uddannelse samt leder- og talentprogrammer.

Din dagligdag i jobbet kan fx byde på følgende opgaver:

  • Bidrage til at fastlægge de juridiske rammer for ansættelsesprocesser og til at løn- og personalepolitik udvikles og lever op til gældende love, regler og standarder.
  • Fortolke og formidle overenskomster, lovgivning og retningslinjer om ansættelsesforhold.
  • Være fagligt omdrejningspunkt for løbende fortolkning, udvikling og forankring af lokalaftaler, herunder støtte og sparring med vores koncernledelse og øvrige enheder.
  • Yde faglig sparring og rådgivning til HR-partnere i personale-juridiske sager, herunder udarbejdelse af aftaler, forhandlingsoplæg mv.
  • Udvikle og optimere HR-juridiske værktøjer og processer rettet mod ledere og HR-kolleger
  • Håndtere og udvikle aftaler og retningslinjer for udstationering af Energinet medarbejdere
  • Varetage onboarding og uddannelse af ledere og HR-kolleger inden for området.

Du kan se frem til et job, hvor du spiller HR-funktionen og kolleger gode ved at kommunikere og stå på mål for den HR-juridiske agenda, samtidig med at du løser opgaver og udvikler området i et forretningsnært perspektiv.

ERFARING MED PERSONALEJURA


Du har en juridisk baggrund og erfaring inden for det personalejuridiske område – ligesom du ideelt har indsigt i persondataret, forvaltningsret og udstationering af medarbejdere. Du trives med at levere kvalificeret og løsningsorienteret rådgivning og sparring omkring personalejuridiske og lønpolitiske spørgsmål, ligesom du evner at sætte dig i andres sted og forstå problemer og dilemmaer fra deres perspektiv - uden at miste fokus på din HR-juridiske tilgang. Dine samarbejdsevner er udtalte, og med fokus på den gode dialog arbejder du struktureret og kan bevare overblikket og det gode humør i en hverdag, der kan være travl og derfor stiller krav om løbende prioritering og fleksibilitet.

ANSØGNING OG KONTAKT


Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”Ansøg job” senest 30. maj 2022. Vi forventer at holde 1. samtaler 8. juni og 2. samtaler 13. juni. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Manager Lars Bak Pedersen på telefon 30 58 47 22. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk. Jobbet er med tiltrædelse pr. 1. august 2022.

Energinet er en selvstændig offentlig virksomhed, der varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Kolding

    Nicon Industries blev grundlagt i 1999 og har hovedkontor i Esbjerg. De har i dag tre produktionsafdelinger, to i Esbjerg og en i Frederikshavn. De er en velrenommeret aktør inden for Offshore og d..
    • Forretningsudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Kolding

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som servicemedarbejder hos enten Kolding Politi eller Transportafdelingen vil opgaverne, du ko..
    • Forretningsudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Esbjerg

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Forretningsudvikler
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Esbjerg

    <p>Vil du blive en del af et team bestående af nogle af landets dygtigste driftsrådgivere? Kan du inddrage, hjælpe og udfordre kunderne i projektløsningen samt tage en aktiv forretningsudvikl..
    • Forretningsudvikler
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
11. juni 2024 1
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2