Forretningsorienteret økonom til dynamisk projektøkonomi-afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Forretningsorienteret økonom til dynamisk projektøkonomi-afdeling


Vil du være med til spændende økonomiopgaver? Vil du være tæt på, og sikre økonomisk styring på store projekter fra start til slut, som understøtter den grønne omstilling? Vi søger lige nu en projektøkonom til afdelingen Projektøkonomi og -controlling, hvor vi arbejder med spændende økonomiopgaver i relation til store nationale og internationale anlægsprojekter.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Økonomisk sparringspartner på store anlægsprojekter

Som projektøkonom vil du få mulighed for at jonglere med store beløb og komplekse projekter. Du bliver en del af en dygtig projektkultur, hvor resultater opnås via velfungerende projekt-teamarbejde med samarbejde på tværs af fagområder.

Du kommer ind i en rolle hvor dine arbejdsopgaver spænder vidt og hvor du er med hele vejen fra udarbejdelse af business case til projektafslutning; fra operationelle til strategiske beslutninger. Du har et tæt samarbejde med både de tekniske fagområder og dine kollegaer i Økonomi. Du bliver teamet op med en projektcontroller, som har ansvaret for at sikre korrekt afspejling af projektets økonomi i økonomisystemet (SAP). Din primære funktion er at:

  • Sikre retvisende og objektivt fremstillede beslutningsgrundlag i projekterne og udførende på de økonomiske beregninger hertil.
  • Understøtte projektarbejdet gennem proaktiv økonomi- og risikostyring - herunder at sikre den løbende økonomiopfølgning og rapportering med projektledere og delprojektledere
  • Formå at opbygge tætte relationer i projekterne, som er vigtige, når du som sparringspartner for projektlederen og projektledelsesteamet udfordrer i forhold til økonomiske vurderinger af beslutninger og aktiviteter i projektet
  • Bidrage med økonomisk sparring og håndtering ved kontraktstyring, ligesom du løbende sikrer en konstruktiv dialog med dine samarbejdspartnere
  • Sikre overholdelse af Energinets regnskabsmæssige retningslinjer samt investeringsgovernance.
  • Indgå i udviklingsaktiviteter internt i afdelingen, hvor du sammen med resten af projektøkonomiteamet sikrer løbende procesoptimering og udvikler effektive metoder og værktøjer til investeringsbeslutninger og projektøkonomistyring.

Som projektøkonom vil du få et udadvendt job med en stor berøringsflade og påvirkningsgrad i hele organisationen, hvor du får en central rolle som garant for korrekte økonomiske beslutningsgrundlag for Energinets ledelse. Samtidig kan du se frem til at blive del af en engageret afdeling, hvor nye ideer er velkomne, og hvor vi lægger vægt på samarbejde og sparring. Energinet har desuden stort fokus på din faglige og personlige udvikling gennem målrettede vækstspor, ligesom vi tilbyder stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge din arbejdstid.

Du har en økonomisk baggrund og er kommunikativ stærk

Du har erfaring med økonomistyring og at skabe solide relationer til dine samarbejdspartner bestående af både økonomer og ”ikke-økonomer”.Du er en god formidler og kan omsætte det økonomisk-komplekse til den resterende organisation på en let forståelig måde. Du tør tage beslutninger og stå fast på det der ligger inden for dit ekspertiseområde. Du er nysgerrig, imødekommende og har interesse i at byde ind.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”, så vi har den senest 13. november 2022. Vi forventer at holde samtaler 16. og 18. november 2022 (1. samtale online) og 25. november 2022 (2. samtale i Fredericia). Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Stine Straarup på telefon 52 15 97 85.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Energinet Koncernøkonomi og Business Support understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med ydelser inden for indkøb, compliance, regnskab samt økonomi og Facility Service. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Fredericia
  • Søndag den 13. november 2022

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Kolding

    Nicon Industries blev grundlagt i 1999 og har hovedkontor i Esbjerg. De har i dag tre produktionsafdelinger, to i Esbjerg og en i Frederikshavn. De er en velrenommeret aktør inden for Offshore og d..
    • Forretningsudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Kolding

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som servicemedarbejder hos enten Kolding Politi eller Transportafdelingen vil opgaverne, du ko..
    • Forretningsudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Esbjerg

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Forretningsudvikler
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Esbjerg

    <p>Vil du blive en del af et team bestående af nogle af landets dygtigste driftsrådgivere? Kan du inddrage, hjælpe og udfordre kunderne i projektløsningen samt tage en aktiv forretningsudvikl..
    • Forretningsudvikler
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
11. juni 2024 1
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2